Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare

Decorarea interiorului cu propriile lor mâini - nu este doar economisirea de bani, dar, de asemenea, o realizare a potențialului lor creativ. Cameră pe care le scoate le poate arăta cu mândrie prieteni. Și, desigur, în ea vă va simți confort și armonie unele cu altele. Nu vă fie teamă de a crea propriile elemente decorative. Nu este la fel de dificil cum pare!art decupaj

este folosit pentru a fi numit pur și simplu „meserii“, această activitate este acum „decupaj“ dobândit de denumire la modă. Decupaj - este de tăiere imagini imprimate într-o tipografie, pe o varietate de articole și descoperirea ulterioară a lacului lor. Acest expert poate face obiecte de artizanat, astfel încât acestea nu pot fi distinse de picturi murale elaborate. Decupaj în interior potrivit pentru orice cameră din casă. Dacă demontați crearea de meserii în etape, se pare că totul este foarte simplu:

  1. Alegerea motivului. De obicei, acest lucru se face folosind decupaj speciale servetele.
  2. Tăierea imaginilor.
  3. Prepararea bazei (fundația poate fi făcută din sticlă, țesături, lemn, obiecte de ceramică).
  4. decupaje lipire.
  5. autopsie lac.

Din moment ce se poate crea absolut orice lucru pentru casa ta folosind această tehnică. Când ați însușit elementele de bază ale decupaj, se stabilească în panouri decorative de bucatarie in dormitor - o cutie neobișnuită, iar în hol - umeraș original. Decupaj în interior - este elegant, la modă și de distracție!

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare

perne elegante

Decorarea interiorului cu propriile lor mâini va fi capabil să facă orice cameră un elegant și individual. Perna de dormit - acestea sunt elemente de decor discret, care se va potrivi în dormitor și în camera de zi și chiar bucătărie. Idei pentru a decora perne acolo pentru fiecare gust. Iată câteva opțiuni:

  1. Încercați să facă perne pentru casa unui pulover vechi. Aceste meserii vor arata foarte confortabil și plăcut. texturat vechi pulover vă puteți uita la tine în pod, și dacă nu se va găsi, încercați să treacă prin a doua parte (încrederea, crearea de artefacte originale în valoare de ea). Direct de pe pulover pentru a face cazurile model de pernă, care „sta“ pe perna ta. Atunci când modelul este gata, reticulare pulover ca o pernă obișnuită.
  2. În cazul în care ideile dvs. implica crearea interiorului acasă europene. cumpăra în magazin pentru needlewomen timbre sub formă de litere. Cu ajutorul acestor timbre și vopsele pentru tesatura, puteți crea fețe de pernă original și elegant. În plus, meșteșugurile finite poate fi decorat în continuare cu dantelă și butoane neobișnuite.

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare

Facem ferestre

Fereastra - este o parte esențială a oricărei cameră. Prin aceasta vedem lumea, este principala sursă de lumină naturală. Design interior este imposibilă fără cutie de bijuterii armonioasă. idei de decorare pot fi variate. Va oferim decora în două moduri: de a crea interesante și neobișnuite Garland perdele.

Pentru a crea propriile perdele ecologice și exclusive aveți nevoie de in, celofan, vopsea tesatura, perie plat, foarfece, bandă. Puteți coase perdele le sau puteți cumpăra perdele din pânză gata de culoare deschisă în magazin și le decora. Pentru a face acest lucru, va trebui să taie din celofan șablon (dacă nu se poate desena - nu este o problemă, găsiți o imagine de pe Internet și setați-l în celofan), banda stencil cu lipici tesatura și cauza imaginii. Atunci când perdelele sunt uscate, le trateze conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu vopsea.

În afară de perdele, puteți face mai multe flori și ghirlande. Aceste meserii vor necesita bucăți de pâslă colorată, panglici de satin, hârtie, stilou, foarfece și lipici. Din pâslă, flori tăiate în diferite dimensiuni și fixați-le la fiecare alte stive. Rezultat mai multe niveluri de flori stick pe bandă (mai bine să ia panglici de lungimi diferite). ghirlande Ready pot fi fixate direct la streașină.

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare


decora mobila

Dacă sunteți obosit de mobilier standard de vechi, puteți decora cu ușurință. De fapt, decora mobila este mult mai ușor decât pare la prima vedere. Pentru a realiza ideile tale ai nevoie doar de câteva tipuri de bandă adezivă colorată și foarfece. Orice altceva va fi capabil de a face imaginația ta!

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare

Pentru cei care au decis să decora mobila în această metodă, există o bucată de sfaturi - juca pe contraste! Se combină alb-negru sau roșu, albastru și galben, violet și roz. Imaginați-vă o roată de culoare și să ia culorile, care sunt situate vizavi unul de altul. Nu este necesar să se inventeze idei prea complexe. De exemplu, un model de forme geometrice va fi mereu la moda. Decorați cu benzi adezive colorate pot fi orice casa: dulap cu sertare, un dulap vechi, frigider, mese și scaune.

Decorul de blugi vechi

meșteșugurile denim sunt întotdeauna la modă. Ei pot face pe cont propriu, dar chiar mai bine pentru a atrage le satisface copiii lor. Copiii vor fi foarte interesant de a participa la procesul de decorare camerele lor. blugi vechi, jachete denim si tricouri au o casă, la toate. Acestea sunt articole de îmbrăcăminte pe care le cumpara tot timpul. Când blugi preferate vor trage, nu aruncați-le, și să le dea o viață nouă!

De blugi, puteți face o mulțime de lucruri. În cazul în care materialul este suficient - a crea un mic perne canapea. Dacă este mai puțin, puteți coase jucării pentru copii mici, Pincushion, potholders bucătărie. Dacă arată creativitatea și pentru a include fantezie, blugi vechi se transforma in personaje de poveste și animale fascinante care nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare

Vaze și coșuri

Decorarea camerei cu mâinile include adesea utilizarea de tot felul de flori artificiale, pene, crengi. Dar unde este magazinul de toate aceasta frumusete? Puteți face vase mici și coșuri pe cont propriu. Iată câteva idei simple, a căror implementare va ajuta să rapid și ușor pentru a decora camera ta.

Pentru a crea vaze neobișnuite, veți avea nevoie de o frânghie lungă și puternic de bumbac, lipici, pistol de lipit, un ac mare, fire de neon colorate. O margine a cablului, lubrifia lipici și înveliți-l, astfel încât să se obțină un mic cerc strâmt. Pe partea exterioară a inelului din nou se aplică lipici și atașați următoarea frânghie rotund. În cazul în care partea de jos a vaza va fi egală cu 11-12 cm în diametru, începe să urce în sus, creând un zid de vaza. După ce obține bolul forma dorită și fixați marginea coarda folosind un pistol lipici. Vas poate fi decorat cu un ac și neon filamente.

Pentru a face coș, să ia foi de hârtie groase lungi (de exemplu, ambalaje), lipici, capse și pregăti mașina de cusut. În primul rând pentru a face o bandă de hârtie de 3 cm lățime. Pentru a face acest lucru, ori hârtia de câteva ori și prostrochite pe o mașină de scris. benzi țese, astfel încât să se încheie cu un fel de cruce. Nu uitați să atașați toate acțiunile cu adeziv. colecta cu grijă coșul, astfel încât să nu facă greșeli, utilizați un clip de hârtie. Odată ce coșul este gata, scoateți clema și sigilați produsul.

În cazul în care vaze sunt cele mai potrivite flori artificiale (magazin de cumparat sau a făcut-te), atunci puteți umple un coș cu ceva neobișnuit, de exemplu, bile de fire. În plus, aceste coșuri vor fi locuri confortabile și punct de vedere estetic pentru depozitarea gherghef.

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare

autocolante de vinil

Dacă se întâmplă ca tu nu știi cum să atragă, taie - acest lucru nu este pentru tine, meșteșugurile te gandesti la munca copiilor, precum și pentru a decora camera a casei totuși doriți să încercați să recurgă la autocolante de vinil. Cu un spectru complet de etichete, vă puteți ridica pentru orice acasă. Avantajul lor este că acestea sunt lipite pe orice suprafață, și, de asemenea, ușor de îndepărtat.

Când vine vorba de camera copiilor, apoi decora cu autocolante de vinil nevoie doar! Pentru fete, pentru a alege autocolante cu castele, printese si eroine de desene animate Disney și băieți divertisment mașini și dinozauri. Dacă faci astfel încât autocolante de vinil combinate cu mobilier (de exemplu, „planta“ pisica pe masa de toaleta) - se va arata deosebit de impresionant.

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare

idei simple

Cele mai simple de idei pentru decorarea casei cu propriile sale mâini - este utilizarea produsului finit. Tablouri, fotografii și postere pe care nu se poate pur și simplu atârnă pe pereți, dar, de asemenea, să introducă pe rafturi - un magnific elemente decorative. În plus față de picturi standard de, guașă, acuarelă sau ulei, casa este foarte potrivit pentru imagini de piele moderne sau panouri din materiale non-standard.

Pentru imagine sau o fotografie de bine se încadrează în conceptul general al camerei, aveți nevoie pentru a ridica pentru ea cadrul din dreapta. Soluția ideală ar fi crearea unui astfel de cadru independent. Idei pentru crearea de cadre, poate fi orice, ca o opțiune, puteți aplica toate aceeași tehnică decupaj.

Cum se poate decora camera cu mâinile sale, decorațiuni interioare