Cum se prepara o infuzie acasă (Kalinovka sau coniac), mâinile - cum să profite la maximum

Pentru prepararea tincturi folosite de obicei de vodca tărie calitativă 40 „sau brandy, care insista pe diverse ierburi și rădăcini, boabe și semințe.Pe ierburi proaspete și frunze de vodca insista de obicei 2-7 zile; pe boabe, semințe și rădăcini - 4-6 săptămâni; boabe delicate (acestea includ căpșuni, zmeură, mure) - nu mai mult de 2 săptămâni.

Strecurati tinctura printr-o hârtie de filtru, tifon sau bumbac, nu-i presare. A se păstra într-un întuneric, sticle bine închise într-un loc răcoros.

Uneori se fierbe toamna tinctura sănătoasă de cenușă de munte și Viburnum.

tincturi Rowan Prepararea

Acesta este preparat cu coniac sau vodca.Rowan fructe de padure au nevoie pentru a colecta după primele înghețuri de toamnă, se spală, uscat, curat din tulpini si sa adoarma in sticla de 2/3 din înălțimea lor. Se toarnă coniac sau vodca, înfunda și împinge cel puțin 3 săptămâni într-un loc întunecos, până când băutura nu va primi o culoare maro închis frumos și o aromă puternică de Rowan. Apoi se strecoara.

A se păstra la sticle bine sigilate.

Kalinovka - cum se face?

Pentru a prepara acest tinctura va avea nevoie de 0,5 litri de vodca și 0,5 kg de boabe de Viburnum (cel mai bun pentru a le colecta prea după primul îngheț).

Ca atare, Viburnum ar trebui să insiste cel puțin 2-3 săptămâni (mai bună - o lună), deoarece depinde de calitatea perioadei de expunere. Locul ar trebui să fie întuneric și rece.

Tinctura terminat pentru a filtra și se toarnă în sticle sau decantoare.

Bea doze mici de tinctură pentru întărirea sistemului imunitar și de a crește vitalitatea.

Mai jos celelalte intrări pe tema „Cum de a face propriile mâini - gospodarului!“