Cum se prepară o soluție de 10 procente din sarea ca do

Cum să pregătească o soluție

Nu toate amintesc ce înseamnă concentrația și modul de preparare a unei soluții. Dacă doriți să primiți o soluție de 1 la suta din orice substanță, apoi se dizolvă 10 g de material pe litru de apă (sau 100 g în 10 litri). Prin urmare, soluția de 2 procente conține 20 g de material pe litru de apă (200 g în 10 litri), și așa mai departe.În cazul în care o cantitate mică de dificil de măsurat, să ia mai mult prepara o soluție-mamă așa-numitele, și apoi se diluează. Ia 10 grame, se prepară 1 litru de soluție la suta, 100 ml de Turnate, le aduce la un litru de apă (diluat de 10 ori) și se prepară o soluție de 0,1 procente.

Pentru a prepara 10 litri dintr-o emulsie de cupru săpun în 9 litri de moale și de preferință apa de ploaie dizolvarea 150-200 grame de săpun. Separat, 1 litru de apă se dizolvă 5,10 g de sulfat de cupru. Apoi, o soluție de sulfat de cupru într-un curent subțire, sub agitare constantă, se toarnă într-o soluție de săpun. Se pare un lichid verzui frumos. În cazul în care drenarea grabă, se amestecă rău care leagă lichidul, fulgii pot cădea. Un astfel de produs este lipsit de valoare.

Cum pentru a ușura Treetops de funcționare

tăiere de iarnă severă stimulează creșterea viguroasă a ramuri tinere, în primăvară, și, prin urmare, rodirea. În vara acestui arbore va necesita asistenta medicala deosebit de atent.

În cazul în care arborele este prea multe ramuri, umbra ei reciproc. După tăierea clarificarea competentă este bine iluminate și ventilate.

Se colectează coji de citrice

În mod tradițional, pe masă sunt fructe citrice în timpul iernii. Multe gospodine le găti gem, fructe confiate. Cineva împinge crusta uscată în buzunarele hainelor de lână și în colțurile dulapuri - un instrument eficient impotriva moliilor. Dar ele sunt potrivite pentru grădină.

Coji de fructe de portocale, grapefruit, lamaie, mandarine carne tocată. Ia 1 kg de masa rezultată și de umplere de 3,5 litri de apă caldă. Sticla cu compoziția închide dopul și a pus într-un loc cald timp de cinci zile. După aceea, se agită amestecul corespunzător și tulpina imediat printr-un tifon, imediat se toarnă în sticle, închideți dopul și se umple cu ceara. Pune într-un loc răcoros și să păstreze acolo până la utilizare.

De exemplu, pentru combaterea afidelor: Pentru a face acest lucru, luați 100 g infuzie Citrus diluat în 10 litri de apă caldă și se pulverizează plantele, încercând să se spele partea inferioara a frunzelor. Pulverizarea se efectuează de trei ori, la intervale de 5-7 zile (nu mai mult). Aceeași soluție este eficientă împotriva omizilor mici.

LiveInternet LiveInternet

Sare bandaj pentru picioare. o soluție hipertonică

Un astfel de bandaj este foarte eficient pentru entorse și manifestări legate de tumori. Sare bandaj cura inflamație, edem tisular. utilizate în mod obișnuit 8 sau 10 procente soluție de clorură de sodiu. Aceasta este, pentru prepararea soluției 10% de clorură de sodiu (rocă și nu alta) sare se iau 100 g de sare la 1 litru de apă.

Cum să pregătească o soluție

Pentru prepararea soluției hipertonică nu este adecvată apa. Nu este potrivit pentru acest scop, de la robinet, de primăvară, arteziene, mare și în special apa care conține sare de iod, care este neutralizat în soluția carte de bucate. Acesta este cel mai utilizat pentru prepararea salin distilat (de la o farmacie) sau apă, într-un caz extrem, ploaie sau zăpadă.

Sare bandaj efectuate numai higroscopic, bine apa inmuiati prin materialul de bumbac - se spală în mod repetat, nou, nici o bucătărie sau starching „vafe“ prosoape în 3-4 straturi și un tifon medicale subțire, bine șterse în 8-10 straturi, și higroscopice, vascoza, mai bine de bumbac pentru tampoane.

În cazul în care articulațiile sunt umflate, ele bandajat bandaj de tifon, cu soluție salină 10% pe timp de noapte în fiecare zi, timp de două săptămâni. Bandajele nu numai articulațiile, ci și un membru de mai sus și mai jos actele 10-15 cm Sare bandaj local -. Numai organul bolnav sau regiune și adâncimea completă. Ca lichid este absorbit din țesutul subcutanat în ea se ridica fluid tesut din straturile profunde, ducând la început patogen - eliminarea treptată bolezni.Deystvie, pentru 7-10 zile sau mai mult.

La o răceală și dureri de cap face bandaj circular de soluție 8% în frunte și din spate a capului pe timp de noapte. După 1-2 ore, secreții nazale abundente se execută, în estompeaza dimineața și dureri de cap.

Condiții pentru tratamentul sării comune:

# 9679; Pansamente cu saramură trebuie să fie liber, higroscopic (respirabil); selectat pentru acest material de înaltă calitate. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să folosiți o cârpă de bumbac sau lenjerie (prosop), care a fost utilizat în mod repetat și șterse în mod repetat. Concentrația soluției nu trebuie să depășească 10%, adică mai puțin de 1 kg. 10 litri de apă sau de 100 de grame la 1 litru de apă. Atunci când aceste cerințe de sare drenuri toate materialele patologice, orice gunoi din zona afectată.# 9679; Sare bandaj ar trebui să fie aplicate la nivel local - pe partea bolnavă a corpului sau a organului; în cele din urmă inghitindu fluid malign fluid implicat tesut (limfatic) din straturile profunde, distrugând totul în cale microbilor patogeni. Asta este, până la bandajul în fluidul corpului este actualizat, curățat de materiale patogene, precum și eliminarea bolii.

# 9679; Vă rugăm să rețineți că acest tratament afectează corpul gradat: efectul terapeutic are loc după 7-10 zile, și uneori mai mult.

# 9679; Soluția trebuie preparată cu precauție, astfel încât să nu traverseze bariera de 10%, acest lucru este cel mai bine de a utiliza o soluție de 8%: 80 grame de sare per litru de apă sau 800 grame - 10 litri de apă. Dacă ești rău la matematică și chimie, soluția poate fi preparată orice farmacist.

# 9679; Soluția salină este folosită ca un bandaj, și în orice caz, ca o compresă. Concentrația soluției nu trebuie să fie mai mare de 10% și mai puțin de 8%.

# 9679; Atunci când se aplică soluția salină pansament trebuie să fie suficient de fierbinte.

# 9679; Material Povyazochny mediu stors: nu prea umed și nu prea uscat.

# 9679; Pe bandaj nu poate impune nimic: pentru a atașa un plasture adeziv sau bandaj bandaj.

Alte metode de aplicare a sării

# 9679; In rinita si amigdalite cronice nazofaringe spălate cu saramură: Trăgând lichid din duză și scuipă prin gură sau nările audio - într-un alt (jumătate linguriță la 200 ml de apă fiartă.).

# 9679; durerea Heel poate fi vindecat dacă bazinul cu zăpadă se toarnă trei pumni de sare grunjoasă, se amestecă și imediat picătură în picioare, pentru a rezista la 2-4 minute. După cinci zile de durere să dispară.

# 9679; soluție salină și bandaj înmuiate în ea - mijloacele cele mai accesibile și ieftine, atunci când aveți nevoie pentru a elimina umflarea și durerea. Se dizolvă două lingurițe de 200 ml. apă, dar dacă plasturele sare are nevoie de copil, în 250 ml. apă. Este de dorit să nu se depășească doza! Vă rugăm să rețineți: utilizat pentru tratamentul nu se comprima, și bandaj din soluția de sare. Este un remediu universal pentru multe boli si afectiuni.

# 9679; Ori straturi de tifon 8, inmuiati-l în ser fiziologic și se aplică pe zona afectată. Fixați bandaj bandaj sau pânză de bumbac. Acesta poate fi păstrată timp de 10-12 ore. Nu numai că elimină durerea și umflarea, dar, de asemenea, ameliorează anginei pacientului, bronșită, cu osteocondrozei cervicale, dureri abdominale, contuzii, boli ale sistemului reproductiv feminin. Această tehnică a fost încercat de mai multe ori și la mulți pacienți - rezultat excelent!

Exemple de viață.

# 9679; După ce mi-am rupt degetul de la picior, dar, de asemenea, rănit grav piciorul. Prin seara umflat piciorul meu deasupra gleznei. După aplicarea pansament sare, umflarea adormit repede într-o chestiune de zile de mers și vânătăi sparte - am vindeca în termen de o lună. Am fixat deget de la picior rupt la un bandaj sănătos.

# 9679; Un alt caz ... fiica surorii mele sufera de apendicita cronica. Ea este un student la medicina la colegiu. Și înainte de examene care trec a început atacuri puternice ale bolii. Medicii au propus o intervenție chirurgicală, dar nepoata nu au fost de acord. Ei au injectat-o ​​cu o mulțime de analgezice și a trimis acasă. Nu va crede, dar ea a scăpat pansamente saline. Am făcut fără o intervenție chirurgicală, iar acum are trei ani de lucru la Moscova, pentru liniile medicale.

# 9679; Odata ce-in-lege, fiind lipsit de tact, am căzut pe scări care merg la mansardă. Luke brumată mâna lui, pe care a atârnat cu greutatea lui de 90 de lire. Pe scurt, el a fragmentat mâna lui, ligamentele luxat și nu putea chiar muta. Vindecat-in-lege am Saline pansamente, combinate cu infuzie mustață de aur, și a plecat complet sănătos, și în mâinile nu mai plâng.

# 9679; Heel a urcat pe un cui în altă zi pe călcâi era imposibil să vină. Am început să pună bandaj de sare ...

hipertonică soluție salină 8-10 procente - blog-ul cel mai interesant


Acest citat illuzia_15 posturi Mesaj inițial

saline hipertonice soluție de 8-10 procente


retete bune putem găsi o mulțime de sute de noi și dificil de a surprinde pe cineva. Dar aceasta reteta este atat de simplu si eficient pe care doresc să împartă în primul rând.

Am făcut mulți ani în urmă citit în ziar. Am scris o asistentă medicală anii războiului (spre rușinea mea, numele nu este înregistrat imediat, iar ziarul a pierdut un vecin). Asistentă a scris despre doctorul ei, care mai târziu a devenit un profesor, el a salvat soldații răniți și moarte pe partea din față a cangrena și a altor procese inflamatorii. Iată descrierea reteta:

1. Ia 1 litru de fiert, zăpadă sau ploaie sau apă distilată caldă.

2. Puneți în 1 litru de apă 90 g de sare de masă (adică 3 lingură fără vârf). Se amestecă. Rezultatul a fost o solutie salina 9 la suta.

3. Mark 8 straturi de tifon din bumbac pentru a modela o parte a soluției și mențineți în acesta timp de 1 minut până la 8 straturi de tifon. Strângeți cu grijă, pentru a evita scurgerea.

4. Puneți cele 8 straturi de tifon la fața locului inflamat. Se acoperă cu o bucată de lână de oaie net necesar. Fa-o inainte de culcare.

5. pribintovat toate cârpă de bumbac sau un bandaj, nu folosind distanțiere din plastic. Țineți până dimineața. Dimineața toate eliminate. Dar în noaptea următoare din nou.

Aceasta reteta surprinzător de simplu trateaza multe afectiuni, atrage toxine de la nivelul coloanei vertebrale la nivelul pielii, ucide toate infecție.

Tratează: sângerare internă, leziuni interne și externe grave, tumori interne, cangrenă, entorse, inflamații, capsule articulare și alte procese inflamatorii in organism.

Folosind această rețetă câteva dintre prietenii mei și familia ei înșiși salvate

- de hemoragie internă

- de la un prejudiciu grav la plămâni

- prin inflamație în capsula articulației genunchiului

- de septicemie,

- de la hemoragie fatală în picior cu o rană de cuțit adâncă.

- inflamația catarală a mușchilor gâtului.

Și vrei să asistentă, a fost trimis la ziar această rețetă, iar profesorul, care a tratat soldați în față, în acest mod, un lung, lung, atâta timp cât toți. arcul scăzut pentru ei.

Și vrei să cu această rețetă folosită de mulți, mulți au nevoie cu disperare în timpul nostru dificil atunci când scumpe servicii medicale dincolo de puterea de pensionari. Sunt sigur că rețeta îi va ajuta. Și apoi se roagă și pentru sănătatea de asistente medicale și profesori.