Cum se scrie un text despre companie pentru un site, blog LBK

Toate companiile sunt la fel, indiferent de ceea ce sunt de vânzare. Tot tânăr și promițător echipa, cel mai bun produs la prețuri competitive. Și, bineînțeles, toți avem o misiune, dacă nu salvați lumea, apoi oferă suficient de servicii și produsele lor pentru toți erau fericiți.Acestea sunt textele pe care le întâlnim pe site-ul în secțiunea „Despre noi“. Și se pare că aceste texte sunt scrise doar pentru a fi scrise. Pentru a umple o pagină goală. În cel mai bun caz.

Cum se scrie un text despre companie

Când scrieți clienții dvs. că sunteți o „companie tânără și promițătoare că ....“ Tu doar striga astfel, nu ai nimic de spus, astfel încât să completeze o pagină liberă a site-ului, doar pentru a umple.

Acest lucru nu înseamnă că textul „despre noi“ ar trebui să fie vândute, și să vândă bunuri și servicii. Sarcina lui este de a construi imaginea companiei în ochii potențialilor clienți.

Crede-mă, 95% dintre clienti vin la companie, după ce a primit informații cu privire la aceasta. Cum oamenii obține informații despre companie? Desigur, în primul rând de la sursă, site-ul companiei. Deci, utilizați acest site pagină ca un instrument separat, care ajută la crearea unei imagini.

Cum se scrie un text despre companie pentru un site, blog LBK

Deci, începe să scrie despre ceea ce crede clientul. Ce întrebări se întreabă, că el este incantata sa lucreze cu tine.

Pentru tine a fost mai ușor de înțeles ceea ce ar trebui să fie textul de pe pagina companiei dvs., utilizați următoarele idei:

1. Povestirea și conform legendei, în care încrederea. Dacă publicul - oamenii creativi și creative, stilul de afaceri - nu punctul tău forte.

Poate fi în textul companiei de a spune povestea de succes a clientului său, dar este mai strans legata de rezultate, studii de caz, care sunt clienții.

2. Declarația numere. Ai ceva să fii mândru? Scrie despre tine în număr! 3000 clienti multumiti, 2 ani de activitate de succes pe piață, 20 de clienți care derulează proiecte de afaceri care au devenit de succes, 100 de case construite, 300 de elevi care au promovat examenul și așa mai departe.3. Principiile tale. Scrieți un text despre companie utilizează propriile reguli și principii. Astfel vă va arăta că nu lucrezi pentru o distracție și un hobby pe care esti serios despre munca ta și de a lucra pe rezultate client.

Cum se scrie un text despre companie pentru un site, blog LBK

4. Cazurile și de rezultat. Oamenii nu au nevoie de bunuri, servicii, acestea nu au nevoie de un exercițiu și chiar o gaură în perete. Ei au nevoie de altceva - pentru a deveni mai bine în ochii soției sale iubite, atârna un tablou frumos. Adică, este - rezultatul, de dragul clientului ktotrogo cumpărat un burghiu.

Utilizați cazuri de clienții lor care și-au rezolvat problema lor, din cauza produsului sau serviciului. Dacă aveți clienți celebri - l folosească. La urma urmei, care nu vrea să folosească serviciul, care este utilizat de Gazprom?

Istoria succesului clientului dvs. este perfect pentru afaceri comerciale. Un caz cu rezultate concrete - pentru sectorul serviciilor.

5. Deschideți fața. Arată bijuteriile, certificate - astfel încât să construiască imaginea companiei ca un profesionist în afaceri. Arată persoana de personal, scrie despre ei, cine ce face în companie și cine este responsabil pentru ce.

O privire în spatele scenei întotdeauna fascinante. Și dacă ai scrie un text despre companie și angajați, folosind fapte interesante din biografia lor, legată de întreaga companie și profesionalismul personalului care rezolva problemele clienților, vă, mai întâi, să se distingă de sutele de mii de alte companii care nu au. Și în al doilea rând, în utilizarea pe deplin toate beneficiile sub „textul companiei.“

Cum se scrie un text despre companie pentru un site, blog LBK

Cum se scrie un text despre tineri companii

Este un lucru atunci când o companie bogată în experiență și clienții atunci când există rezultate care se poate lauda, ​​și cu totul alt lucru atunci când nimic special. Ce să fac? Și aici vă poate ajuta în același povestiri. Povestea de ce poți avea încredere în faptele din biografia ta, povestea vieții de zi cu zi a afacerii dvs., pe care le fac deja pentru a îmbunătăți viața clienților, și modul în care îi va ajuta.

Topiti inimile clienților, cauzând empatie, să fiu sincer, că, probabil, tu - nu cea mai bună companie de pe piață, pentru că tocmai ați început, și a fost atât de dragă vă fiecare client. Astfel vă va provoca doar încredere în onestitatea și deschiderea lui. Oamenii iubesc oamenii transparente, cei care sunt similare cu ele, mai degrabă decât cei care au mers foarte departe.

În orice caz, indiferent de formatul ales, ceea ce face textul „Compania“, vă va sta afară din mulțime de concurenți care arată cum să știe cum să rezolve problemele altor oameni. Și este - cel mai valoros lucru pe care trebuie să știți despre clienții dumneavoastră.

Credeți că textele nu sunt citite pentru că aveți conținut rău? Deloc. Textele dvs. nu sunt citite, pentru că nu utilizați titluri ușor de reținut.