Cum se spalaturi în mediul video de interior

Femeile folosesc metode tradiționale de tratament a candidoze pentru o lungă perioadă de timp și destul de des. Tot din cauza reticenței de a lua medicamente grave, mai ales în cazul în care este nevoie de un astfel de mod regulat. Pentru a interzice drogurile, există alte motive - de exemplu, sarcina, alăptarea și alte boli ale sistemului reproductiv feminin. De aceea, este necesar să se efectueze tratamentul dusurile vaginale obișnuite - un fel de spălare a corpului, în cazul în care soluția de medicament este utilizat pentru procedura.Ce este un spălătură?

Cum se spalaturi în mediul video de interior

Sub implica proceduri de lavaj injectarea vaginal profilactic terapeutic. Aceasta este realizată pentru tratamentul afte, pentru prevenirea diferitelor infecții fungice femei microflorei precum și pentru a evita o sarcina nedorita - se foloseste o solutie speciala pentru a spăla sperma din vagin, și distrugerea spermei rămase.

În ciuda aspectelor pozitive ale irigării, ginecologi vorbesc ambiguu cu privire la procedura obișnuită. Cineva se plânge de posibila deteriorare a microflorei vaginale, considerând că nerespectarea cu echipamente femeie poate afecta nu numai membrana mucoasă, dar, de asemenea, peretele vaginului. Alții vorbesc despre soluția aleasă-greșită pentru tratamentul infecțiilor fungice sau în orice altă situație. Cu toate acestea, experții sunt de acord cu privire la o opinie comună - dusurile la domiciliu ar trebui să fie făcută numai cu permisiunea unui medic. Acesta ginecolog ar trebui sa determine natura bolii existente și prescrie un tratament adecvat - rețeta unei soluții. În caz contrar, riscul crescut de complicații atunci când sunt utilizate în monoterapie această metodă, curățarea vaginale și tratamentul bolii.

Beneficiile douching

Cum se spalaturi în mediul video de interior

Nu toate femeile sunt încântați cu procedura de irigare, astfel încât înainte de a aplica cântărit argumentele pro și contra. În plus, nou-veniți lung nu se poate decide cu privire la metoda prezentată de curățare mecanică a vaginului. Dacă indecizia prevalează asupra dorința de a scăpa de simptomele neplăcute ale bolii, ar trebui să examineze beneficiile de irigare, în cazul în care eliberarea:

spălături vaginale avantaje incontestabile. Principala problemă în prezent - este de a respecta toate regulile și măsurile de precauție.

Contraindicații pentru utilizarea

În dusurile, așa cum sa arătat mai sus, există contraindicații, care includ următorii factori:

 • în prezența mâncărime severă sau roșeață fumatului spălături vaginale - chiar dacă este selectată în mod corespunzător o soluție ca acest lucru se va agrava doar situația;
 • sângerări uterine perioadă;
 • inflamații acute ale sistemului urogenital;
 • femei cu varsta de peste 40 de ani - se va declanșa uscarea excesivă a vaginului, care, dimpotrivă, duce la mâncărime și disconfort.

Contraindicații includ, de asemenea, sarcina și alăptarea - în aceste situații ar trebui să consulte un medic.

Măsuri de precauție

Ginecologi repeta în unanimitate femeile care folosesc dusurile greseala ca o metodă de contracepție și de protecție împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Potrivit acestora, nici o soluție nu se poate elimina complet lichidul seminal sau pătruns în bacterii microflora aparținând purtătorilor de boli cu transmitere sexuală. Cu toate acestea, fetele vorbesc doar pozitiv despre spălare ca contracepție, eficacitatea și siguranța susținând.

Expertii recomanda, de asemenea, nu să recurgă la injectarea înainte de a lua un ginecolog. Clătirea ajută la eliminarea importantă pentru a detecta germenii bolii si bacterii. Nu încercați să pacali ginecolog - este mai bine să respecte regulile de vizite de formare și de specialitate în mod corespunzător, deoarece va ajuta pentru a diagnostica posibila boala pune viața în pericol.

Reguli de irigare

Cum se spalaturi în mediul video de interior

După cum a devenit clar, pentru irigare pot fi utilizate pe bază de plante medicinale sau soluții adecvate. Procedura în sine necesită utilizarea unei spalaturilor halbă obișnuite, cu un vârf de plastic. Este mai bine în cazul în care este echipat cu o extensie specială - aceasta va ajuta să efectueze dusurile în timpul sarcinii sau în prezența unui mare exces de greutate, atunci când burta mare interferează fizic ia procedura necesară pentru poziția. Puteți cumpăra o seringă specială.

Pentru restul regulilor Douching includ următoarele fapte:

 1. Soluția preparată trebuie să aibă o temperatură a corpului - este necesar acest factor, deoarece în caz contrar se poate deteriora grav peretii vaginali si microflorei.
 2. Este interzis să se aplice o presiune asupra Douches halbă sau seringă specială - acest lucru se va declanșa fluxul de apă sub presiune, care poate ajunge în uter și pot provoca inflamații severe.
 3. Vârful seringii sau căni Esmarch cu grijă sterilizate înainte de fiecare procedură - vârful este plasat în apă clocotită timp de 2-3 minute, se utilizează ca răcire. Vârful poate fi sterilizat și frecarea cu atenție de alcool - și este important să intre în cavitatea.
 4. Seringa sau halbă spalaturi nu pot fi folosite în viitor pentru clismele uzuale.
 5. Instrumente pentru spalaturi sunt produse de igienă, astfel încât acestea nu pot fi transferate pentru a fi utilizate de către alte persoane.
 6. irigare adecvată - este un extras al seringii în cavitatea vaginală a cel puțin 15 minute.
 7. Este interzisă ablutiunile vaginale timp de mai multe zile la rând. Numărul maxim de zile de tratament - 7,10, în funcție de rata de soluție.


Încălcarea regulilor de dusurile provoacă adesea dezvoltarea unor boli grave ale sistemului genito-urinar, sau exacerbarea. Penetrarea soluției în cavitatea uterină conduce la un proces inflamator poate sângerare uterină, ulcerații și alte probleme. Există cazuri, atunci când dusurile efectuate în mod corespunzător a dus la o intervenție chirurgicală pentru a elimina uterului sau a unei părți a acestuia.

Tehnica de douching

Cum se spalaturi în mediul video de interior

Este important să se examineze exact cum să spalaturi la domiciliu. Acesta utilizează următoarele echipamente necesare pentru spălare:

 • o seringă sau o cană Esmarch turnat soluție preparată în prealabil;
 • a pus pe vârful seringii;
 • să ia orice poziție confortabilă - este mai bine să facă acest lucru într-o poziție predispuse, în scopul de a sprijini și să rămână pe toată durata tratamentului;
 • o mână pentru a împinge labiile;
 • mâna a doua sângerat și introduceți vârful în vagin;
 • încet și cu grijă se toarnă soluția în vagin.

În cazul în care introducerea în vagin a soluției a fost efectuată într-o poziție așezat în baie, puteți obține în sus, a pus pe trunchiuri și otrăvească ușor în cameră, luând-l pe orizontală. Uneori, fetele preferă să facă dusurile situată direct în baie - vă permite să rămână calm și să nu fie frică de posibila varsare a soluției. În acest caz, rămâne să se întindă în baie timp de 15 minute.

În timpul de așteptare, puteți viziona la televizor sau citesc o revistă interesantă, carte. După 15 minute puteți merge la baie și să ia un duș.

Soluții eficiente pentru dusurile

Acum puteți lua în considerare posibile soluții pentru spălături vaginale eficiente. Acestea sunt împărțite în două grupe, în conformitate cu scopul soluției ulterioare.

soluţii antibacteriene

Cum se spalaturi în mediul video de interior

Afte și alte manifestări bacteriologice în vagin, în cazul înfrângerii apendicelor, pot fi tratate cu următoarele soluții:

 1. Bicarbonatul de sodiu. Soluția reduce semnificativ mâncărime în timpul infecțiilor fungice. Pentru prepararea lichidului trebuie să ia în componenta sub formă de particule linguriță și o jumătate de litru de apa fierbinte. Soda dizolvat complet în apă și spălarea de 2-3 ori pe zi, timp de o saptamana. În continuare, asigurați-vă că pentru a face o pauză de o lună.
 2. Peroxidul de hidrogen. Prezenta metodă este recomandată în cazul în care există mâncărime în vagin și vulva. Pentru prepararea lichidului folosește o jumătate de litru de apă și 2 linguri de peroxid de hidrogen. Trebuie remarcat faptul că prezenta metodă poate provoca simptome neplăcute, dar soluția este foarte eficient în îndepărtarea înfrângeri bacteriologice.
 3. Iod. Aftele se referă la infecția cu drojdie, care trebuie tratate prin adăugarea de soluție de iod. Pentru a prepara lichidul de clătire eficientă, folosind 2 cani de apa si 20 picaturi de tinctura de alcool de iod.
 4. Otetul de mere. Compoziția preparată cu oțet de cidru elimină mirosul neplăcut al vaginului care de multe ori provocate de infecții fungice. Pentru a pregăti într-o jumătate de litru de apă se adaugă 4 linguri de otet. soluție de oțet, se recomandă să spalaturi pe zi, timp de o săptămână de două ori pe zi - una dintre procedurile obligatorii în noapte.
 5. alcool Boric și miere. Această soluție va ajuta în tratamentul de eroziune de col uterin. afte, vaginită, și chiar Chlamydia. Pentru a prepara 5 linguri de alcool este amestecat cu aceeași cantitate de miere. Totul se amestecă bine. Amestecul se toarnă într-un litru de apă caldă și din nou împiedicată până la omogenizare. Procedura, cu o soluție pentru a face recuperarea de două ori pe zi.

Vindecarea ranilor si solutii calmante

Cum se spalaturi în mediul video de interior

Pentru tratamentul eroziunii cervicale și alte daune pereților vaginali posibile să se utilizeze amestecuri și formulări de vindecare a rănilor și natura liniștitor. Aici ajuta la următoarele opțiuni:

 1. Aloe. Instrumentul de bine-cunoscut, care vă permite câteva minute să se simtă o îmbunătățire. Pentru dusurile, utilizarea de frunze de plante nu sunt mai tineri de 2 ani. Sucul stors din frunze este amestecat cu apă caldă într-un raport de 1:10. Spălarea se efectuează de trei ori pe zi.
 2. Musetel. Florile de musetel pot fi gătite bulion, care este rece ca este utilizat pentru dusurile. component principal linguriþã se toarnă într-o tigaie cu două căni de apă. Fierte timp de 2-3 minute. Bulion să se răcească la 40 de grade, tulpina și de a folosi în alte scopuri.
 3. Iaurt. Pentru procedurile care folosesc produs din lapte fermentat natural fără coloranți și impurități vegetale. Iaurt calmeaza rapid si permanent organele genitale mucoase ale femeii, astfel încât acesta poate fi utilizat chiar și pentru tratamentul buzelor genitale externe. Produsul este utilizat în forma sa inițială, fără diluare și adăugarea de diverse ajutoare. Permis pentru a trata boli și calma mucoase în termen de două săptămâni, să efectueze procedura de două ori pe zi.
 4. Stejar (scoarță de copac). În cazul în care femeile sunt de descărcare de gestiune profuze datorită dezvoltării unor boli grave ale organelor genitale, puteți utiliza un decoct de coaja de stejar. Pentru a prepara supa ar trebui să ia coaja de stejar preuscat sub formă de particule. 2 linguri component este amestecat cu un litru de apă și adus la fierbere: fierbere timp - cel puțin o oră. decocție tensionante și otsuzhennye este utilizat în scopul propus.
 5. Manșetă. cretisoara - este o planta care este preparată într-un termos și să insiste pentru noapte. Pentru a prepara soluția suficient de 2 linguri ierburi tocat umple un litru de apă clocotită. Infuzia sa răcit, și numai se configurează pentru noapte. De aceea, înainte să-l folosească a fost turnat în paharul și este adus la o temperatură adecvată. Utilizarea ulterioară în alte scopuri.

Douching poate fi folosit pentru orice ceai de plante, care se face de către profesioniști și este vândut în farmacii. De regulă, aceasta este o colecție specială de ierburi și flori de plante utile, destinate pentru calmarea dusurile. Pentru diluarea corespunzătoare furnizează instrucțiunile relevante ale producătorilor. O astfel de utilizare este convenabil și avantajoasă din punct de vedere economii financiare.