Cum si ce tonuri de păr la domiciliu

În timp ce utilizați colorarea se obține rapid și sigur, schimba nuanta parului, pentru că în același timp și poate deteriora grav parul. Din acest motiv, fetele și femeile sunt adesea în căutarea pentru modul în care ar face posibil să se facă pagube minime la păr, dar a adus cel mai bun efect. O opțiune excelentă - cheltui tonifiere. Când nuanțarea schimbare nu va fi la fel de drastic ca colorării. Dar parul nu va avea efecte negative.Cum Tinted parul la domiciliu

Este de dorit ca procedura de tonifiere a fost realizată de către profesioniști. Dar, în condițiile de acasă pot obține un rezultat bun. Pentru a începe, este important de a alege instrumentul potrivit. Există mai multe moduri cum tonifiat păr. În cele mai multe cazuri, un astfel de eveniment poate fi orientată către extinderea umbra originală. Nu contează, este natural sau a fost obținută prin culoare.

În condiții de acasă, este posibil să se obțină diferite versiuni de tonifiere. În funcție de cât de severă și persistentă nuanțare voință umbra este ușor, blând și, de fapt, intens. primul efect dispare după câteva spălări, iar rezultatul este salvat ultima aproximativ două luni. Analizând modul în care tonifiat parul la domiciliu, în primul rând, ar trebui să alegeți instrumentul potrivit. Există mai multe produse care sunt proiectate pentru o astfel de procedură. Cele mai populare, spume șampoane și spray-uri pentru tonifiere.

Acum putem considera tehnologia în sine și tonifiere. Este vorba de același lucru, indiferent de situația și mijloacele utilizate. In general, parul tonifiat este obținut prin realizarea unei secvențe de acțiuni.

  1. Pregătirea elementelor necesare. În plus față de fondurile necesare pentru tonifiere crema de grăsime și mănuși. Care necesită mănuși - clare. crema de grăsime, la rândul său, este necesară pentru a proteja pielea de colorare.
  2. Păr spălat bine și se usucă cu un prosop moale. uscat prea puternic nu ar trebui să fie. Mai departe la crema de gât este aplicat sub linia parului. De asemenea, acesta trebuie să fie aplicat pe frunte, și este de dorit - și chiar pe fata.
  3. Preparate pentru tonifierea degetele răspândit prin păr. După aceea, trebuie să-l aliniați cu ajutorul unui pieptene sau o perie. De asemenea, trebuie să pieptene parul bine. Apoi, fondurile în exces sunt eliminate din piele si parul tau. Puteți face pur și simplu un țesut sau de a folosi o inca si tonic.
  4. agent înmuierea pe parul ar trebui să fie pe perioada recomandată. Dar aici este necesar să se ia în considerare faptul că, decât părul inițial mai ușoare, astfel încât trebuie să păstreze tonere mai mult timp. Dar acest lucru va fi discutat mai jos.
  5. , Utilizați un sampon sau alte mijloace care nu este necesară pentru a spăla produsul aplicat anterior de păr. apă caldă de funcționare suficient și normal. În primul rând, rezultatul de umbrire la domiciliu pot trece neobservate. El va apărea după parul este complet uscat.


Tehnologia descrisă mai sus a subliniat, este potrivit pentru aproape toate situațiile. În special, puteți face referire la el, dacă aveți părul luminat anterior. Dar merită să elaboreze pe această temă, în scopul de a face o impresie completă a procesului.

Cum să tonul parul după clarificare

Ce metodă de redare ar fi adecvată într-o situație dată depinde de rezultatul dorit. Cel mai adesea, tonifiere tratate cu scopul de a face o nuanta mai luminos și consolidarea părului. Acest ultim punct este deosebit de important, deoarece de iluminat - o procedură destul de agresiv pentru bucle. Prin urmare, din cauza stării parul ei se poate agrava. Și este important să se știe cum să coloreze părul după trasnet. Această procedură este, de obicei, după cum urmează.

  1. Daca parul tonifiat a decis să sublinieze umbra părului sau de protecție, suficient pentru a rezista la mijloacele potrivite doar pentru 10-15 minute. Deosebit de bun în acest caz este balsam adecvat. Principalul lucru - l spălați cu grijă după perioada specificată va avea loc.
  2. Eforturi serioase tentă decolorat părul afară, în cazul în care mijloacele de a ține 30-40 de minute. Din nou, se spală produsul trebuie să fie foarte bun.
  3. Este important să se ia în considerare faptul că buclele albite rezultă din aplicarea compoziției tentă este oarecum diferită. De obicei, culoarea este un pic „mai slab“ decât cele descrise în instrucțiunile. Diferența este de aproximativ jumătate sau mai mult tone. Și, mai puternic au fost ușura părul, cu atât mai vizibil diferența.

În mod corespunzător tonifiat păr, în acest caz, se va obține un rezultat bun. Dar este util să locuiască pe un alt exemplu de realizare, tonifiere. Este vorba despre o situație în care un agent de tonifiere se aplica pe par dupa vopsire. Este deosebit de important de a alege produsul care se va realiza această procedură.

Părul colorat după vopsire

Impactul negativ pe care parul tau are scoate în evidență, multe femei subestimează. Pentru motivul pentru care, din cauza stării ondulare a acestei proceduri se poate deteriora serios, ulterior, tonifiat ar trebui să fie agenți care conțin suplimente de vitamine și lipsite în mod natural într-o parte de amoniac. Alegerea decât părul tonifiat după vopsire, puteți rămâne la unele dintre următoarele mijloace.

  1. Tonifiere balsam Kemon Kroma-Life. Unul dintre produsul cel mai versatil, potrivit pentru nuanțare părului după vopsire. Nu doar îmbunătățește nuanțe de bucle, dar, de asemenea, le umple cu substanțe utile.
  2. Tonifiere șampon Kapous. De asemenea, este incredibil de util pentru păr, acesta poate fi utilizat pentru tonifiere și îngrijire în mod regulat.

Este acum clar că părul colorat - este nu numai interesant, dar, de asemenea, de multe ori util. Rămâne doar de a alege un agent bun, și modul corect să-l folosească. Auto-nuanțare aduce rezultate nu mai rău decât în ​​tratamentele salon.