Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Acasă Sănătate și Frumusețe Cuie Ce să caute atunci când aleg un kit pentru a construi?

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Pana in prezent, unghiile artificiale sunt foarte relevante. Ele sunt convenabile în care nu au nevoie de îngrijire meticuloasă, ei practic nu sunt supuse spargerii, ele au un aspect atractiv. Dar unghiile naturale, din păcate, nu toate dintre ele au o formă frumoasă și aspect elegant.Din acest motiv, și pentru a salva costul lor de manichiura, multe femei dobândesc kituri pentru unghii și independent la domiciliu, face unghiile lor. Poti face singur nu mai rău decât unghiile într-un salon de frumusete, este necesar să se cunoască elementele de bază ale clădirii, să fie pacient și dedicat.

Soiuri de seturi poloneze

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu
Există o mare varietate de accesorii instrumente pentru unghii. Există atât în ​​setul și fără un set. Opțional, puteți achiziționa toate instrumentele în mod individual sau să cumpere un set gata pentru unghii.

Pentru cei care abia încep să învețe această afacere, set costum, care au deja tot ce ai nevoie. Este convenabil și este mai ușor să stăpânească unghiilor la domiciliu. puteți alege dintr-un set simplu: gel sau acrilic. Starter Kit accesorii disponibile pentru a construi pe sfaturi și forme.

Cu ajutorul acestora se realizează:

  • tăiat strat pentru a consolida propriile unghii;
  • model complicat;
  • -manikyur "franceză";
  • modelare;
  • Polimerizarea.

De obicei, în seturile finite sunt mașini cu monomer UV. Dar trebuie amintit faptul că toate instrumentele din kit-ul sunt proiectate pentru un anumit număr de proceduri (de obicei 40).

Dacă nu știi. care este mai bine pentru a alege un set de gel sau acrilic, puteți cumpăra un set universal pentru unghii. Această opțiune este mai scump, dar puteți experimenta cu. În general, cu atât mai mult un set de materiale de înaltă calitate, completate de pensule și alte instrumente. cu atât mai mult va costa.

Seturi cu gel

Seturile de gel constă din el însuși gel (uneori în 3 variante - gel transparent, gel natural și alb, compactor cu gel) și toate cele necesare pentru materiale si unelte constructii (ferăstraie, lipici, ulei pentru cuticule, sfaturi de unghii, instrument de forma unghiilor, care îndepărtează straturile , antiseptic, etc.).

Set pentru capacitate folosind acrilic, acesta include un component principal acrilic (uneori transparent, alb și roz) și toate celelalte mijloace, ca într-un set cu gel.

În funcție de care set a fost produs cu gel, este posibil să se judece calitatea gelului. În cazul în care produsul a fost producător bine-cunoscut, calitatea si durabilitatea manichiura gel va fi la altitudine. Acrilice, de obicei, în sine nu reprezintă nimic, deoarece pentru executarea procedurii, instrumentul trebuie să fie amestecat cu un lichid special (lichid) de la ceea ce va depinde de viteza și siguranța aplicației.Numai pulbere acrilic de înaltă calitate, se poate crea o suprafață perfect plană și netedă. Astfel, alegerea unui set de unghii, feriți-vă de contrafăcute și mărfurile care nu corespund.

Alegerea de acoperiri de unghii pentru unghii: formularele sau sfaturi?

Care este diferența dintre vârfurile și formele? Sfaturi - un material plastic special, care este lipit pe vârful unghiei, servește ca substrat pentru acrilici. Matrițe - reprezintă hârtie adezivă, care pot fi de diferite tipuri și care sunt de asemenea utilizate ca substrat sub unghii.

Dezavantajul acestui material - unghiile sunt o formă mai plat, cum ar fi harul formelor va fi foarte dificil de realizat. Și totuși, unghia nu se va ține de rapid în cazul în care nu TIPS lipite în mod corespunzător. Sfaturi nu sunt potrivite pentru unghii late și unghii să crească în jos.

În forme nici o astfel de probleme, folosindu-le pentru a crea diferite tipuri de cuie. Puteți chiar Sause lor nu este o mulțime, o unghiile foarte subtiri si delicate. Formele minus este că, în cazul spargerii unghiilor, va fi dificil de corectat.

Ce materiale pentru unghii mai bine de a alege: acrilic sau gel?

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu
Pentru a înțelege pe ce să aleagă, este necesar să înțelegem ce este tot acrilic, și că un astfel de gel. Am menționat deja despre aceste materiale, care formează baza pentru orice set de unghii, acum uita-te la ei mai în detaliu.

Acrylic constă dintr-un amestec special de pudră de polimer și lichidare. Anterior capacitate acrilice au fost implicați agenți nocivi, de metacrilat de exemplu metil, metacrilat de etil, dar acum folosit, care este considerat sigur pentru unghii.

Unghiile acrilice sunt recomandate pentru femeile care au o „grăsime“ în cuie. Motivul pentru aceasta - acrilic bună aderență cu unghiile naturale. Spre deosebire de unghii cu heliu, acrilic este mai ușor de îndepărtat de pe suprafața unghiei naturale cu ajutorul unei metode mecanice.

Pentru a elimina unghii heliu efect termic necesar prin intermediul unor fonduri speciale. La scoaterea din lac acrilic unghii, fără a fi nevoie de a utiliza acetonă lichid și trebuie utilizat atunci când se aplică vopseaua de bază.

Gelul este o compoziție specială, care este aplicată unghiei cu ajutorul radiațiilor ultraviolete. Capacitatea heliu recomandat pentru acele femei care au unghiile slabe. Îndepărtați vopseaua de pe suprafața de heliu lichid poate fi orice lichid de unghii. Dar există și dezavantaje ale unghiilor - nu o astfel de o gamă largă și variată de proiectare.

Rezumând cuiul diferențele principale folosind acrilic și gel, puteți nota următoarele:

  • după gel de prelungire nu rămâne miros;
  • pentru uscare gel necesită raze UV ​​și pentru uscare nu are nevoie de nimic acrilic;
  • după gel de unghii să rămână un luciu natural pe unghiile, după clădirea necesară pentru a aplica acrilic lac incolor;
  • unghiile heliu sunt mult mai subțiri decât acrilice, deci nu la fel de puternic;
  • unghiile acrilice nu fisura sau rupe atunci când diferențele de temperatură;

Astfel, putem concluziona că unghiile de calitate sunt obținute prin acrilic, deși are un miros neplăcut, care ar putea afecta negativ sănătatea umană, decât dacă folosiți măști de protecție speciale.

Dupa acrilicul va trebui să se aplice lac, dar acest factor nu poate face de râs femeile, deoarece acestea sunt atât de folosite pentru a schimba in mod constant schema de culoare a unghiilor lor. Gel rula mult mai rapid și mai ușor, pe măsură ce faceți în acumularea de mai puțin de manipulare.

Alegerea, în orice caz, este de până la tine! Principalul lucru - verificați întotdeauna calitatea elementului achiziționat, apoi plăcerea de auto-cui vă va fi garantată.

Cumpara toate pentru unghii cu gel la fotografie acasă


Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Cumpara toate pentru unghii cu gel la domiciliu

Citește știri de top: