Curățați după câinii lor, articolul

În urmă cu cinci ani, vorbesc despre curățarea câinii provoacă confuzie și o lentă undă verde pentru proprietarii de astfel de animale. Acum, este din ce în ce trebuie remarcat titularilor, care este scos din buzunarul de sac și cu atenție colecta toate „surprize“ de animale de companie pentru o plimbare, dar există, din păcate, încă o minoritate.Curățați după câinii lor, articolul

Majoritatea covârșitoare, fie nu doresc să curețe după ce animalele, sau sunt o mulțime de motive pentru a nu face acest lucru, referindu-se la rolul pasiv al autorităților orașului, lipsa de containere sau pungi adecvate, precum și containerele necesare. Dar cel mai important argument ca întotdeauna este: „Dacă toată lumea curățat, atunci aș ieși.“

Curățați după câinii lor, articolul
În mintea oamenilor care cumpara animalul, încă nu a convins că toate produse pentru animale de companie, indiferent dacă este latră, meowing, urlând, lână, lucruri urecheat, urina sau fecale este subiectul responsabilitatea proprietarului. Oamenii sunt convinși că, dacă „natura astfel cum se prevede“ că omul nu ar trebui să fie responsabil pentru nimic și de a face ceva.

Din păcate, în toată România numai în dreptul Moscova cere proprietarilor de câini să curețe excrementele animalelor de companie lor. În fiecare sector al capitalei trebuie să fie zone speciale pentru mersul pe jos câine, care curăță personalul primăriilor sau organizații private. Astfel de site-uri, desigur, nu este suficient, dar construcția lor este în curs de desfășurare.

Curățați după câinii lor, articolul
Curățați după câinii lor, articolul

Imediat trebuie spus că autoritățile orașului în România și chiar să ia unele măsuri, dar încă nu contribuie cu adevărat la dezvoltarea unei culturi a animalelor de mers pe jos. Site-uri speciale sau deloc, sau ele sunt extrem lipsește. În acest caz, un container special pentru excremente de câine în curțile obișnuite și parcuri ca acolo din nou. Între timp, arunca saci de fecale în containere obișnuite nu poate fi, pentru că este chiar amendat o sumă substanțială.

Curățați după câinii lor, articolul
Da, și pungi de unică folosință, în cazul în care acestea apar pe străzile orașelor noastre, acestea sunt demontate imediat. Restul aparatului, care este, Doamne ferește, în mai multe orașe, sunt goale și umple-le extrem de rare. In magazine pentru animale de companie astfel de produse - o raritate, chiar și vânzătorii sunt adesea surprinși să audă că cumpărătorul dorește să cumpere pungi pentru excremente. Între timp, în multe țări, această producție a pus pe flux.

Ar trebui să fie, de asemenea, a spus despre lipsa unei culturi de gestionare a deșeurilor în țara noastră. Chiar dacă fecale colectează în pungi de plastic, apoi arunca-l la gunoi obișnuit nu este în valoare de ea, deoarece polietilena nu se degradeaza in vivo, într-un termen rezonabil, iar atunci când este ars substanțe toxice de eliberare.

Curățați după câinii lor, articolul


Pe măsură ce trebuie să iasă

Din fericire, există cetățeni care, chiar și în absența condițiilor și produsele necesare nu vor să renunțe și să trăiască într-un oraș murdar. Astfel de oameni să găsească modalități de a curăța după animalele de companie, chiar dacă le-ar costa mai mult efort decât pur și simplu rândul său, până când animalul de companie este de a face „treaba“. Deci, mulți oameni transporta o lopată pentru a îngropa excremente pentru animale de companie.

Curățați după câinii lor, articolul


Cineva are mereu în buzunar un puternic pungi de hârtie, în care se colectează toate surprize de câine și le duce acasă, dar deja nu va dispune de puterea de apreciere. Dacă este un câine mare, alternativele de polietilenă, din păcate, nr. Cu toate acestea, în magazinele de animale de companie pot fi găsite pungi de plastic degradabil, are o durabilitate excelentă. Prin modul în care se vinde cupe speciale, care pot colecta fecale într-o pungă, asigurând puritatea mâinilor tale cu 100%, cu toate că astfel de produse pentru a găsi nu doar o dată.

Unul dintre forum pentru proprietarii de animale de companie purtatorului pentru a partaja, cum să învețe animalele de companie pentru a avertiza cu privire la intențiile „pentru a merge în mare nevoie.“ Când câinele se spune, proprietarul este închis un ziar sub fund, iar apoi înfășoară totul „făcut“ pentru animale de companie într-un sac.

Curățați după câinii lor, articolul

Curățați fecale de câine este necesară nu numai de dragul frumuseții stradă, puritatea de pantofi și un miros plăcut, este necesar, în primul rând, de dragul sănătății noastre cu tine. câini de epurare nu numai foarte rău pentru noi, ele dăunează întregului ecosistem.

Curățați după câinii lor, articolul
fecale de animale conțin larve de paraziți periculoase, cum ar fi Whipworm, provocând trichocephalosis, nematodelor - paraziti intestinali, provocand anemie si diaree animale severe, tenii - periculoase pentru oameni, și în special a teniei copii, care cauzeaza pierderea poftei de mâncare, scădere în greutate, diaree, dureri abdominale , vărsături și iritație rectală.

De asemenea, în câine fecale bacterii pot fi prezente, cum ar fi salmonella - periculoase pentru organismul uman, cauzează vărsături, diaree, deshidratare și slăbiciune, precum și koktsiidii - organisme unicelulare care provoacă diaree cu sânge, vărsături și pierderea apetitului. Printre virus - un parvovirus și coronavirus.

Toate aceste microorganisme pot pătrunde în apele subterane și răspândite pe sol, care transportă un pericol grav pentru oameni. Apa de ploaie poate spăla canalele de scurgere a apelor uzate, în cazul în care acestea se încadrează în rezervoare urbane și apoi distribuite în întreaga zonă.

Curățați după câinii lor, articolul
Excrementele pot fi transportate pe pantofi, intrând în case și locuri publice. Mai mult decât atât, copiii pot avea contact direct cu apa uzată în terenul de joacă sau se infectează prin nisip contaminate. Animalele de companie care nu sunt obișnuiți să disciplina, pot deveni infectate cu paraziți, miros sau de a manca fecale de alti caini, in special animale de companie mici.

Principalul pericol de impuritate sunt pentru copii și persoanele cu rezistență redusă. Și cel mai mult expuse riscului de infecție prin contact cu canalizare - persoanele cu handicap, persoanele cu deficiențe de vedere și persoanele în vârstă.

Curățați după câinele lor - este un proces simplu și natural, care este de mare importanță pentru mediu și curățenia străzilor noastre, pentru sănătatea cetățenilor și a copiilor lor. Observați câteva reguli simple de păstrare a animalelor - este necesar, singura cale am ajuns treptat la schimbările din societate și înțelegerea faptului că casa nu se încheie la pragul apartamentului nostru.

Câini. secțiunea generală. secțiunea juridică. îngrijire

cutii speciale nu, în zona noastră nu! Dacă luați cu voi, de asemenea, va arunca la gunoi. Există vreun alt loc? Vă puteți imagina cum acest sac de hârtie puteți trage toaleta.
Scoop este nici o cale de ieșire, am murdar și nu este o plimbare, de două ore, o lopată parfumată plimbări. Am transporta întotdeauna o mănuși de lucru dese și de mână alege un pachet securizat, arunca în casetele obișnuite. De multe ori trebuie să o facă cu o pungă de plastic. Și se pare că deșeurile în iarbă s-ar fi mutat într-o stare de humus, și eu sunt pachetul tău prejudicii. Și cutiile suntem doar în parc, în multe locuri un kilometru Nu există casete audio.
Și în dimineața m-am aplecat pentru a curăța după câinele și abia găsit printre lor 5 piloți (((((Ei bine, sensul unei astfel de curățare?

Înainte de a intra în mod natural într-o stare de humus, acestea vor apărea pe talpa unui copil, care este întreaga problemă!

Și vom încerca să curețe întotdeauna după câinii lor :)

Delirul de ceea ce este ..
Ele construiesc un site pentru câini ..
canin normal înțelege că mersul pe jos pe site-ul câinele încă nu pot fizic (nu copii-într-o cușcă), sunt agresivi, au pui (pe care trebuie să meargă departe de toate), acolo Femelele in sezon, sunt caini care nu tolerează reciproc și etc.
Aceste articole sunt scrise de oameni care nu au nici atunci când nu a fost un câine.
Doar despre larve în fecale de câine, dragii mei, câinele familiei fiecare trimestru proglistovyvayut ...
Dog iese nu numai pentru ... s, dar, de asemenea, pentru a rula, și modul în care ar trebui să o facă în acest ploschadochke.
În acest caz, aveți nevoie pentru a construi parcuri mari pentru câini, dar nimeni nu este în mod natural nu va face.
Conform celor de mai sus scrise, du-te la rahat timp de două ore, și să-l acasă și aruncă-l în toaletă, ținând departe de ambalaj, nu este amuzant el însuși.
Nu există nici cutii, pachete, nu există condiții pentru aceste legi, precum și faptul că toți sunt de acord murdare.
Părerea mea este doar un câine, trebuie să plătească în mod oficial pentru curățarea ștergătoare de fecale, iar cei care vor fi eliminate, iar problema va fi rezolvată.

De asemenea, am curat dupa dvs. pinscher pitic și arunca pachetele în cutii regulate. Dar cum trist când vezi o grămadă mare pe trotuar și oamenii grăbindu-se să lucreze în acea dimineață, în căutarea furios la noi. Nu înțeleg cum nu se poate curăța după câinele, dacă căcat chiar pe trotuar. În timpul iernii, cu zăpadă, de asemenea, nu este foarte dificil de a elimina. Cu toate acestea, nimeni nu deranjează. Câinii mari și mici, pentru a deveni în zona noastră în fiecare an tot mai mult în primăvară doar un pas pentru a merge, peste tot duhoare grămadă.
Da, ar fi frumos să plătească ștergătoarele pentru curățare și nu suferă cu saci, de asemenea, gândit de multe ori, dar nu cred că cineva care nu ia câinii vor trebui să plătească. sunt mai susceptibile de a plăti pe cei care elimină, și astfel de unități.