cuțit rupt

Cuțit - a fost întotdeauna un instrument pentru proprietarul de origine, chiar transportate din casă în casă, ar putea doar proprietarul casei, femeia -hozyayka, în orice caz (taietura buna). În cazul în care cuțitul se rupe posibil proprietar in casa nu este, sau nu face o contribuție la întreținerea generală. Iată cuțitul și „cere“ de participare de sex masculin. În cazul în care casa a început să rupă cuțitele în mâinile gazda, înseamnă că trebuie să revizuiască mediul extern, în caz contrar, economia va scădea treptat, în afară: atunci se deșurubează mânerul, rupe încuietori. Aduce noroc la casa poate fi astfel: cere un prieten să vină din cercul interior (poate fi cu soția lui) și lăsați-l să se odihnească să ascuți cuțite - în cazul în care locuiți singur. Și dacă, împreună cu soțul ei, să-l ascuți. Un bărbat ar trebui să cumpere deschizător de acasă, este dreptul lui.Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

După cum este cunoscut în comun om cuțit el a apărut limbajul foarte - foarte mult timp, deci nu este surprinzător faptul că ea implică o mulțime de voință. Probabil cel mai bine-cunoscut - este cel care spune că există un cuțit este imposibil, și vei fi supărat.

Sunt foarte fascinat de, despre cuțitul rupt are, de asemenea, o serie de semne. Acesta este considerat printre diferitele popoare un semn rău. Acest lucru indică faptul că persoanele cu scump te poate întâmpla probleme. Se crede că cuțitul poate rupe doar de impactul forțelor răului. Acest lucru este valabil mai ales în situațiile în care lama în sine, ca și cum ar rupe într-un vis vis o lamă rupt, acesta este un avertisment că lucrul pe care îl faci în acest moment este mai bine să se oprească.În propria situație, tot trebuie să fie atent, pentru că în fața vă așteptați orice dificultăți atunci. În vechea rupere mâner cuțit asociat cu inducerea de leziuni la gazdă (proprietar) Casa Pe lângă un cuțit rupt prevestește o ceartă la showdown acasă cu familia, separarea de cei dragi.

cuțit rupt

Ce vrei să spui falit? Fărâmițează de ultimă oră? Rupeți vârful? Lamă rupt în jumătate? Cracked mâner?

Există două opțiuni - reparații și aruncați-l, în funcție de prejudiciul.

În cazul în care lamele sparte „într-o perioadă relativ scurtă de timp“, este necesar să se îndrepte brațele. Cuțitul ar trebui să fie tăiate numai. Nu deschide canalizare, nici înjunghiere sticla, nu în gură pentru a alege, nu răsuciți șurubul. Exclusiv tăiat.

Despre mâinile am scris deja.

Ei au rupt toate la fel, deși diferite costuri și diferiți producători, mânerul rupt de lama. Adică, mânerul a fost lăsat singur, a văzut lama separat. Numai utilizate în bucătărie exclusiv pentru tăierea produselor. Termen rupt atunci când felii proaspete (nu de piatră situată în frigider timp de câteva luni) brânză. 6 luni în urmă -