Dacă o persoană te iubește, și nu o au - un om printre oameni - forumuri generale

utilizatorii 2-a placut

Ultima întrebare în scrisoarea - o capodoperă! Desigur, Reinkarnacziya, te fără inimă! Doar tu ai un suflet nu aparține acestui tânăr. Există un adevăr simplu în această viață - nu trebuie să aibă grijă de cei care nu sunt interesați de noi. De fapt, acest lucru nu este problemele tale profesionale. Acest lucru nu este un fel de client încăpățânat urât la care doriți să forțați taxele, în ciuda tuturor emoțiile, să coopereze și să se deformeze. Este doar un om care nu are nimic de-a face cu viața ta. Încearcă să se rupă de ea și să decidă pentru tine ceea ce nu doriți și doriți să opriți toate comunicațiile cu acea persoană. La urma urmei, într-adevăr o vrei? Spune-i asta. Fii sincer. La urma urmei, acum este încurajator, este chiar mai atașat de tine. Sau reduce comunicarea la un nivel minim. Îmi place atât de mult aforism Gogol: „Dacă oamenii au fost sinceri, ei ar înțelege reciproc.“ Problema ta, Reinkarnacziya, nu fără inimă sau dur, și unul - nesinceritate.

Utilizatorii 3-a placut

Dacă mă opresc comunicarea, el merge din nou în depresie.
În timp ce eu înțeleg că este, practic, mă șantajează, subliniind acest fapt. Se pare că doar pentru că am avut totul în viață a fost ajustat. Dar nu mă, totul va deveni rău.
Am unii se simt de responsabilitate pentru el, pe care el însuși la mine și execută o lovitură. Asta e ceea ce am făcut, și, probabil, nu le place. Am o respingere emoțională a oamenilor care încearcă să mă manipuleze.
Ai dreptate, este necesar să se oprească comunicarea. N-ar trebui să aibă nimic de el. Dar, totuși, într-un fel îmi pare rău pentru aruncarea unui om singur.

1 utilizator a plăcut acest

Dar acest lucru este, după cum știți foarte bine manipularea în forma sa cea mai pură! Este necesar să fugi de astfel de oameni, eu cred. Pct în sine este de multe ori întâlnim în viață. De ce sacrificiu le viața ta, bunăstarea, energie, sănătate - îndrăznesc să spun, de dragul persoanei căreia îi sunt absolut indiferenți, de fapt - este neplăcut pentru tine. Aici este răspunsul la o singură întrebare: DE CE.

utilizatorii 2-a placut