Dacă vedeți un ulciorul la copii - cum să-l vindeca

În cazul în care nu orzul

Apariția bolii poate contribui la mai multe motive. În primul rând - le-a luat murdar. Copiii pot freca ochii stilouri patate, atunci când doresc să doarmă. Sau devine genelor, iar copiii degetele vor încerca să atragă atenția vă că este ceva interferează puțin glazik, ca urmare a introducerii de infecție, care cauzează inflamație.Dacă vedeți un ulciorul la copii - cum să-l vindeca
Al doilea motiv - hipotermie. Se întâmplă adesea ca un copil începe să plângă în vânt rece sau. O adiere, iar ochiul devine o doză de rece, sistemul imunitar nu se ridice în picioare și să renunțe sub presiunea bolii.

Sistemul imunitar slab - este cel mai comun mod de a obține orz.

Există cazuri când un corp mic nu ajunge suficient de vitamine din cauza unor probleme cu tractul gastro-intestinal. Ca urmare, copilul este slăbit și mai sensibile la atacurile virusilor.

Adolescentii aspect orz poate să apară ca urmare a modificărilor hormonale. O restructurare a sistemului endocrin, secreția glandelor devine mai vâscos, ceea ce duce la astuparea porilor oculare.

Cum de a recunoaște un ulcior

Orz apare foarte repede. Doar pentru o zi poate fi un abces in secolul sau gene glandei sebacee pungă inflamate. În primul rând - manifestări de orz exemplu de realizare internă, iar al doilea - exterior.

În avans pentru a preveni dezvoltarea bolii este dificil.

Cu o zi înainte de manifestarea ochilor se poate transforma roșu, iar copilul va fi frecarea lor. Dar poate fi, de asemenea, un simptom al altor boli. Prin urmare, acest simptom nu poate judeca imediat ce va fi orz.

De multe ori copiii cu febră, dureri de cap apar, ele devin plangacios si irascibil. A doua zi dimineața în timpul curs rapidă a bolii este dificil de a deschide ochii amara.

2-3 zile tumefiere se transformă într-un loc cu un miez alb distinct. Câteva zile mai târziu, exploziile abcesul și puroi iese.

Acest lucru în sine este o boală, cum ar fi orzul la copii, nu prezintă nici un risc special pentru sănătatea lor.

Cu toate acestea, există câteva reguli, dintre care încălcare poate duce la consecințe grave - de la un secol abces înainte de meningita purulentă. Este părinții sunt responsabili pentru rezultatul de succes al bolii.

Iată câteva reguli simple:

  1. nu încercați să strângeți orz. Deschiderea forțată a abcesului poate duce la răspândirea infecției pe tot parcursul secolului;
  2. asigurați-vă că comportamentul copilului și să nu-i permită să frece ochii. Această acțiune poate duce, de asemenea, la apariția de puroi pe suprafața secolului și infectarea ochiului sănătos.


terapii

Dacă vedeți un ulciorul la copii - cum să-l vindeca
Începerea tratamentului unui pacient tânăr, sa acordat prioritate remedii populare, la începutul dezvoltării inflamației, ele pot fi deosebit de eficiente.

acțiuni inițiale

Toate metodele de a face cu orz sunt destinate a abcesului maturizat rapid și a rupt.

Prima zi este un mijloc eficient de căldură uscată. Acest lucru înseamnă că ar trebui aplicată glazik obiectelor care dau temperatura lor. utilizat în mod convenabil în husă încălzită sare, cartof sau ou fiert (trebuie să fie pre-stretch și ori o cârpă moale). Și apoi medicamentul poate fi doar ... mânca.

Foarte des orz afectează copiii în timpul sărbătorilor de la mare. Este un loc și timp eficace metodă convenabilă pentru a scăpa de plajă va inflamație. Întreabă-l pe copil să se întindă la soare timp de cateva minute, si va accelera procesul de vindecare.

Comprese pentru tratamentul orzului la copii

Ei bine ajutor comprese alcool. Pentru a face acest lucru, să ia soluție vodca sau alcool și vata umed în acesta.

În cazul în care copilul este un adult, trebuie să-i ceară să închidă glazik și se culcă cu compresa de ceva timp. lână de bumbac acoperit cu o bucată de pânză moale.

Dacă vedeți un ulciorul la copii - cum să-l vindeca
De obicei astfel de alcool comprima intepaturi ochi, atât de popular în rândul banii poporului este o tinctura de galbenele. Este posibil să te pregătești.

flori uscate de 10-15 bucati se toarnă un litru de apă și îi conferă pentru prepararea cafelei. Când apa devine galben strălucitor, acesta poate fi utilizat. Aplicarea unei comprese precum și în metoda anterioară.

Orzul este cel mai adesea cauzată de Staphylococcus aureus. Și, din moment ce aceasta bacterie care pot fi tratate prin care au proprietăți antibacteriene. Este simplu și accesibil tuturor aloe vera si usturoi. Dacă stoarce sucul de la ei, veți obține o materie primă perfectă pentru loțiuni.

Recurgerea la doctor

În cazul în care copilul este foarte mic, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră ochi despre tratament. Medicul poate desemna unul dintre aceste mijloace:

  • Sofradeks - reprezintă picături ochi;
  • hidrocortizon - un unguent perfect pentru loțiuni;
  • tetraciclinei - un alt unguent foarte bun, care este plasat într-o cantitate mică pe pleoapa.

Modificări în meniul

Deoarece orz este un rezultat al imunității reduse, este necesară pentru a crește aportul de vitamine.

Dieta copilului trebuie să includă alimente bogate în vitaminele A, B2, C

Vitamina A este considerat a fi vitamina anti-infecțios. Umple-l stochează în organism poate fi utilizat cu alte produse, cum ar fi:

  • ficat (porc, pui, vita);
  • produse lactate (unt, smântână, brânză de vaci, brânză);
  • alge marine, alge marine, stridii.

Vitamina C se gaseste in multe fructe de pădure și fructe delicioase. coacăze negre, kiwi, portocale, căpșuni, măceșe.

Pentru performanța sârguincios de proceduri medicale neplăcute vă puteți încuraja copilul unele delicatețe.

prevenirea bolilor

Desigur, orz, precum și orice altă boală, este mai ușor să previi decât să se ocupe de consecințele.

Este necesar să se monitorizeze igiena copilului, mânca legume și fructe proaspete, nu SuperCool și nu stau în proiect, și apoi nici boala nu va perturba ochii blânde ale copilului dumneavoastră.

Tratamentul de succes depinde de a stabili în mod corespunzător cauzele, pentru că de multe ori poate fi o încălcare a sistemelor interne.

În orice caz, înainte de a alege o metodă de tratament, ar trebui să se consulte cu un specialist.