De ce a blocat numărul de telefon megafon mobiloid

De ce se întâmplă acest lucru, și cum de a restabili conectivitate în rețea Megafon? Există multe motive de blocare a cardului, și ne uităm la ele acum.

cheltuieli epuizat

Cel mai simplu motiv pentru blocarea - lipsa de bani în bilanț. Odată ce sunt în nici un mod de a lista suma necesară pe numărul, cartela SIM este deblocat, puteți apela din nou.Dacă ați folosit „plata Promise“. să împrumute suma necesară pentru a compensa în totalitate.

Cartela SIM nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp

În conformitate cu normele stabilite în Megafon, dacă nu utilizați o cartelă SIM pentru mai mult de trei luni, acesta este blocat automat. Ai nevoie pentru a merge la orice salon de megafon de conectare, luând cu el un pașaport. Dacă numărul este încă disponibil, va fi sigur pentru al debloca cu emiterea de noi cartele SIM.Nu a fost necesar să se schimbe cartela SIM, nu strângeți deblocare. Salvați vechea cartela SIM, puteți, dacă din momentul în care blocarea nu a fost mai mult de șase zile.

Dacă sunt blocate cartela SIM

Când utilizați „blocare voluntară“ în momentul plecării sale sau în alt mod de a debloca cartela SIM, puteți:

  • în Tabloul de bord, sub Setări, utilizând fila „Numerele de bloc“;
  • utilizând selectorul de comandă * 105 * 156 * 0 #
  • folosind un apel la robotul telefonic 0500 urmând meniul vocal.

În plus, puteți obține ajutor în deblocarea cartelei SIM la un megafon conexiune magazin. Este recomandabil să se consulte un consilier, având pașaportul său pe o parte.

Eroare la conectarea la rețea

Alte setări de eroare

Ban primirea de intrare și de a efectua apeluri de ieșire ar putea fi din cauza:

Dezactivarea setărilor incorecte vor restabili conexiunea și puteți utiliza cartela SIM, ca de obicei.