De ce a existat o mulțime de alunite pe corp decât este periculos și ce să facă

De ce a existat o mulțime de alunite pe corp decât este periculos și ce să facă

Mulți oameni sunt serios preocupați de numărul de moli de pe pielea lor. Chiar dacă petele maronii ascunse sub haine, este prezența lor nu este pe placul unui om. Mai devreme sau mai târziu, el va trebui să-și scoată hainele pe plajă, în baie în dormitor, în vestiar, și va fi din nou, când a dezveli birthmark lui. De fapt atât de mulți oameni au o alunite inestetice vizibile, dar această masă nu poate să-i facă pentru a sprijini complexe mai mici. Randamentul evident din situația: eliminarea birthmarks. Și în curs de pregătire pentru o intervenție chirurgicală, pacientul va avea cu siguranță o întrebare: cum atât de mulți dintre ei provin din ceva, aceste puncte maro absurde?De ce corp multe alunite

Motivele sunt mai multe, și fiecare dintre ele se exprimă în caracteristicile corpului uman. Absolut nimic de-a face cu factori cum ar fi astrologia, spiritualitatea, caracterul complet nevinovat persoana lui. Doar corpul. Deci, de multe ori mai multe alunițe la persoanele care au pielea echitabil. În micul ei melanină, și nu se extinde pe piele, dar este concentrată în anumite puncte. Ele reprezintă, de asemenea, o petele pigmentare. A doua cauză a masei alunițe - o boală a ficatului. Nu este necesar să se rănească ficatului: poate fi distrus foarte repede. Al treilea motiv bun - alocare greșită a energiei umane. Dacă este prea supărat, sau, dimpotrivă, prea puțin trist, fiind în mod constant veselă și prietenoasă - a încălcat meridianele energetice, provocând alunițe apar în primul rând pe piele încă vârsta rațiunii omului. Aici, de fapt, și toate posibilele cauze ale apariției în masă a birthmarks.

Multe alunite - bune sau rele

De fapt, nici un bine mai mare de alunite nu sunt prezente. Există o mulțime de legende, care constă în faptul că:

  • un om care are o mulțime de birthmarks, va fi fericit;
  • o persoană cu multiple fațete spiritual și intelectual talentat;
  • nevilor atrage noroc și resping ghinion.

Masa de opțiuni, dar este - doar o încercare de a reverie. De fapt, nimic bun într-o mulțime de alunite nu sunt prezente. Dimpotrivă, oamenii de stiinta britanici au demonstrat recent că o mare varietate de pete de pigment dublează pentru riscul mediu de cancer de piele. Aceeași pereche de gene in corpul uman si este responsabil pentru formarea de alunițe, iar riscul de a dezvolta cancer. Persoanele care nu au un număr mare de semne din naștere, nici una dintre aceste gene nu sunt prezente deloc. Astfel, cu o abundență de alunițe trebuie să lupte, ca să spunem așa, din interior.Cu toate acestea, ele au un avantaj. Este îndoielnic, trebuie să spun, un plus, dar se pare că oamenii de știință au dovedit. Faptul că un număr mare de alunițe un efect benefic asupra vârstei biologice a persoanei, reducerea acesteia la 5-7 ani. Ca rezultat - persoanele cu nevi sunt mai activi și pe plan intern tânăr. Chiar dacă această teorie are o bază științifică, este puțin probabil ca rezultatele ar trebui să fie luate ca o axiomă. Este puțin probabil ca acestea să se aplice tuturor.

Ce dacă a existat o mulțime de alunite pe corp

Se spune că, în sine, este un număr mare de alunițe - nu este un motiv de panică. Mai ales în cazul în care acestea sunt în corpul uman inca din copilarie. Este logic să înceapă să vă faceți griji în cazul în care acestea sunt din ce în ce tot mai mult, pentru că este - primul semn al unui posibil melanom. Pentru creșteri benigne nu devin canceroase, care au nevoie pentru a „mothball“. Nu este necesar să se îndepărteze alunițe, doar te opri dezvoltarea lor continuă. Din fericire, astăzi se poate face în mai multe moduri:

  • cu un săpun special, care pot fi achiziționate de la cele mai multe farmacii;
  • un simplu săpun gudron, deși nu ajută fiecare persoană;
  • prin aplicarea pe piele de diverse creme și unguente;
  • consumul de vitamine respective, de exemplu, D3;
  • doar încearcă să mențină în stare bună de sănătate sistemul endocrin.

Și dacă un mol probleme au început să fie simțit - o nevoie urgentă de a rula la medicul endocrinolog. Umflarea, deformare și mâncărime - sunt principalii factori care trebuie să acorde o atenție. Dacă vine adevărat, cel puțin unul dintre ei - nu trebuie să întârzie. Deoarece melanomul apare tocmai din cauza acestor simptome, ceea ce înseamnă că acestea trebuie să fie evitate cu grijă. Dar, pe cont propriu pentru a încerca să elimine nevilor de interferență - cea mai proastă opțiune posibilă. Aproape sigur să apară sângerare, iar pe deasupra, este foarte posibil, chiar și septicemie. Atunci va fi foarte dificil de a face cu potopul de probleme, mai ales știind că tu însuți ești de vină. Deci, tratament pentru alunite umflate sau senzația de mâncărime trebuie să contacteze un profesionist medic endocrinolog.

Îndepărtarea cu laser birthmarks

Chiar dacă petele de pigment nu interferează cu o persoană, nu-l provoca disconfort și nu sunt vizibile pentru alte persoane - încă, probabil, va dori să le eliminați. Medicina modernă oferă mai multe tipuri de tranzacții conexe, dar, probabil, singurul care este justificată și nu aduce prejudicii omului, este îndepărtarea cu laser. Restul procedurii, la început, dureros, iar pe de altă parte - să aibă consecințe nu foarte plăcute. Da, și eficiența lor este pierde în mod semnificativ lasere. În general, oricum, dar că o intervenție chirurgicală cu laser pentru a elimina alunițele - singurul util și în condiții de siguranță.

Se întâmplă destul de repede și foarte ușor. fascicul laser cosmetice speciale doar ia microlayer si indeparteaza pielea in locurile unde melanina acumulate. Părțile sănătoase ale corpului nu doare, așa că nu are efecte negative ale unei astfel de operațiuni, în sine, nu transporta. Este că atunci când este necesar să se unge „renovat“ crema hidratanta corp, repetarea acestei proceduri de mai multe ori. Dar, așa cum aceasta procedura este destul de naturală, și chiar plăcută pentru mulți oameni, acesta poate fi cu ușurință a declarat: Îndepărtarea cu laser a nevilor nu are practic nici efecte secundare, fiind modul perfect de a rezolva problema suparatoare.