De ce am alunițe pe corp, tipurile lor

Alunițele au pe corpul unei persoane. La diferite momente au fost considerate un semn al puterii mistice, perfidie ceea ce duce proprietarii lor la foc, sau, ornament, ceea ce face o persoană atractivă în ochii altora. Oamenii de secole au întrebat de ce sunt alunite pe corp?Ce sunt alunițe și atunci când acestea apar?

Moli (nevii) sunt celule ale pielii, în care o concentrație mare de pigment format sub influența melaninei. În funcție de concentrația de pigment poate fi nev viu sau leșin. Alunițele apar în toate părțile corpului: în abdomen, spate, gat, fata si chiar degetele.

De ce am alunițe pe corp, tipurile lor

Corpul unui nou-născut curat, nev apare mai întâi cu vârste cuprinse între 1 și 2 ani. Părinții nu pot observa, „pete“ ale copilului, ca primul semn din nastere aproape transparent. pete mari de culoare închisă poate fi congenitală.

Ce tipuri de alunite?

Există mai multe tipuri de nevi, clasificarea sa este realizată nu numai de criteriile de mărime - joacă rolul de culoare și formă.
Gama de culori este destul de alunițe larg, nevi poate fi maro, rosu, roz, albastru sau foarte întunecat. După Soare umbra se schimbă frecvent, devine saturat. Proceduri cosmetice, de exemplu, peeling migdale sau curățare diamant mai agresiv poate ușura semnul din naștere. Cu toate acestea, experții încearcă să evite contactul cu nevi, astfel încât să nu cauzeze prejudicii sănătății pacientului.
Următoarele tipuri de alunițe:

 1. hemangiom (natura suspensie nev vascular, mici noduli rosii, pete pigmentare, birthmark nevascular asemănătoare cu veruci);

De ce am alunițe pe corp, tipurile lor
Fotografie - fata cu o alunita aproape de buze

 • nevilor plat (nevilor, formate în straturile superioare ale pielii, nu se schimba de la soare sau sub influența radiațiilor în solar, poate aparea la orice varsta pe partea din spate, umeri sau degete);
 • moli convexe (formate în straturile profunde ale pielii au un diametru mic și firele de păr în creștere speciale disconfort astfel nev livrează, în cazul în care apare pe față);
 • alunițe albastre (au o formă emisferică, densă și netedă, cum ar fi formarea poate fi un albastru deschis sau violet);
 • pete pigmentate mari (educație congenitală, care, ca un om creștere în dimensiuni în creștere, cauzând disconfort, dacă este prezent pe gât sau a feței, fiind vizibile pentru ceilalți).
 • De ce există o aluniță pe fața lui?  Cosmeticienilor spun că majoritatea nevilor pe fata apar sub influența luminii solare. Pielea fetei este cel mai puțin protejate de soare, nu este surprinzător faptul că este pe ea apare nev.
  Sexului frumos, care nu doresc apariția de noi „pete“ de pe fata si in mod constant de mirare de ce, după plajă există noi alunițe, este recomandat să poarte o pălărie cu câmpuri mari în timpul verii.

  De ce am obține o mulțime de moli?

  Alunițele apar în mod activ sub influența luminii solare și de bronzare, dar oamenii de stiinta britanici au prezentat o altă ipoteză de aspectul nevul. Potrivit experților din Albion, un om care are un număr mare de alunite pe corp pare să aibă o vârstă biologică destul de impresionant, îmbătrânire procese au loc foarte repede. Cu toate acestea, în moli proteja organismul de uzură fizică. nev Abundența pe degete, fata, spate și alte părți ale corpului este o condiție prealabilă pentru longevitate.

  Care sunt cauzele alunițe roșii?

  Sunt momente când corpul uman există birthmarks roșii. Există mai multe teorii de origine a acestora:

  • metabolismul lipidic;
  • varietate de boli dermatologice;
  • proasta funcționare a pancreasului, și (sau) de colon (această teorie nu este susținută de medicina oficială).

  Tratamentul nevilor roșii, oriunde s-ar afla, pe palme, fata sau spate, cu ajutorul laserului și numai după consultarea unui medic și examinare completă. Pregătirea pentru o intervenție chirurgicală nu este uneori mai puțin riguroase decât dacă se dorește, pentru a elimina ridurile de pe frunte, prin acolade proceduri cosmetice.

  De ce este acolo agățat mol?

  De ce am alunițe pe corp, tipurile lor
  Fata cu un semn din naștere

  nevilor Agățat poate fi cu greu atribuită nevul secțiune, este mai degrabă un papilom. Cel mai adesea, datele de învățământ pot fi găsite în axile sau gâtului, ele sunt de culoare de culoare deschisă, roșu sau închis. Cauza suspendării alunite care urmează să fie găsit în biroul dermatologic.
  Ca o regulă, nevilor agățat rareori degenera într-o tumoare, dar încă apar astfel de transformări, se îndepărtează papiloame fără consultarea cu un specialist nu este necesară. Acest proces, deși pare simplu, dar consecințele pot fi mult mai severe decât în ​​a scăpa de punctele negre de pe fata.

  Când ar trebui să vă faceți griji?

  Există cazuri în care cârtița, care prin natura lor sunt benigne, sunt transformate in tumori maligne, a preveni acest lucru, ar trebui să verificați cu atenție starea lor.
  Vigilenta ar trebui să solicite:

  • schimba culoarea și mărimea moli;
  • reflexii;
  • sigiliu, ingrosare, simptome de durere;
  • sângerare, lichid de separare;
  • fisuri de suprafață moli;
  • senzație de arsură, furnicături, mâncărime;
  • apariția pe suprafața fulgilor.

  Aceste simptome pot indica formarea de melanom, în prezența unor astfel de fenomene ar trebui să consulte imediat un medic. Poate că, după unele cercetări, au nevoie de o intervenție chirurgicală.

  Cum să eliminați și să trateze birthmarks?

  De ce am alunițe pe corp, tipurile lor
  Foto - acoperi pe fața fetei

  Îndepărtarea alunițelor poate fi realizată ca metodă chirurgicală (excizia) sau prin alte mai benigne, metode, - electrocauterizare, crioterapie, laser, cremă pentru clarificare și de îndepărtare a nev.
  Există, de asemenea, o serie de metode populare, care sunt utilizate în casă. Mulți adepți ai „rețete bunicii“, cred că elimina alunițele fel de ușor de a scăpa de acnee pe spate, cu nici o idee asupra pericolului acestui tip de formare.
  Este necesară o abordare specială la alegerea metodei de influență asupra mol, atunci când este vorba de dezvoltarea celulelor nevus într-o tumoare malignă. În acest caz, este nevoie nu numai procedura chirurgicala, dar, de asemenea, trecerea de chimioterapie.