De ce articulațiilor foșnet, faceți clic pe articulații motiv pentru articulații pârâiturile pe tot corpul și în degete,

Ai auzit vreodată crăpătură în poala lui, de a lua o poziție în picioare? Și ce despre articulațiile de centura scapulară? Ei chițăit când ridicați și coborâți umerii? Sau poate sunteți familiarizat cu clicuri de șold în timp ce exercita? Apropo, persoanele care se angajează în sport, în special frică de „hărțuire“ de sunete care emit articulații.Toate acestea „muzica“ ne face nervos și cutreiera internet în căutare de articole pe acest subiect. Și ce am găsit? osteoartritei horrific pugalki (distrugerea cartilajului) sau artrită (inflamația articulațiilor, cel mai adesea - infecțioase) până la care se încadrează în afara oaselor. Desigur, nu cred tot ce este scris în general, urmați regula de bază: niciodată Google simptome pe Internet, se poate termina pentru tine să leșin cu groază!

De ce articulațiilor foșnet, faceți clic pe articulații motiv pentru articulații pârâiturile pe tot corpul și în degete,

De ce foșnet articulațiilor în organism?

Motivul №1: clinchetul articulațiilor din cauza încălcării de contact a suprafețelor articulare

Pe scurt, articulațiile care leagă oasele noastre și acoperite cu cartilaj. Articulațiile sunt în capsula articulară umplută cu lichid sinovial. În caz de încălcare a suprafețelor de contact articulare pot faceți clic pe os, cu care se confruntă reciproc. De obicei, aceasta este o „procedură“ o singură dată. Astfel de ele însele sunete în articulații, cum ar fi articulațiile picioarelor, pot apărea atunci când se suprapun cu țesutul adipos șold sau os tibiei expandat. În genunchi un sunet în timpul mișcării poate fi cauzată de lipirea membranei sinoviale, care căptușește interiorul îmbinării dintre cupa și femur.

Sună, care, după cum se pare să iasă din orbite, pot apărea atunci când suprapunerea tendoanelor si ligamentelor. Când ligamentele și tendoanele ia poziția sa inițială, un sunet caracteristic este produs. O astfel de suprapunere nu este o amenințare pentru sănătate și este norma fiziologică.

Dar de ce unele articulații click continuu, iar cealaltă pace și liniște? Această caracteristică se datorează aparatului ligamentous slab. Că, în general, o astfel de buchet? Acest element de legătură, acesta asigură oasele împreună. Una dintre funcțiile ligamentelor este de a limita mobilitatea articulațiilor, controlează gama de mișcare. ligamente slabe duce la hipermobilitate articulațiilor, ele sunt din ce în ce mai mobili, iar ligamentele însele adesea suprapuse. Prin urmare, sunetul. hipermobilitate comună nu este o aberație, dar încă oameni cu ligamente slabe trebuie să fie atent, deoarece această caracteristică este adesea cauza dislocărilor și subluxations.

Completă și parțială amplitudine. Lucrări în amplitudine. Cum afecteaza articulatiile?

Motivul №2: îmbinările trosnesc și fixați ca urmare a acumulării de gaze în fluidul sinovial

„Ceea ce, în articulațiile mele benzină?!“, Crezi că în uimire. Medicii noștri, o astfel de teorie, de asemenea, pare a fi foarte controversat, dar oamenii de știință canadieni sunt siguri că au dreptate. Ei cred că lichidul sinovial conține o mulțime de gaz dizolvat - dioxid de carbon (aproximativ 15% din total). În momentul în care suprafețele de contact dintre oase în articulații dispare, picaturi sinoviale de presiune a fluidului și gazul dizolvat în acesta este eliberat în vezicule. Da, în Borjomi 🙂motiv de sunet este fenomenul care fizicienii numesc tribonukleatsiey. Când două suprafețe solide cufundat într-un lichid care conține gaze dizolvate, conectarea și deconectarea lor poate provoca bule mici de gaz. În degete crunch caz suprafețe dure ca ies în afară de os înconjurat de lichidul sinovial, care este umplută în cavitatea comună.

De ce articulațiilor foșnet, faceți clic pe articulații motiv pentru articulații pârâiturile pe tot corpul și în degete,

In fiecare caz, criza și „discrepanță“ articulației asociată cu apariția rapidă a cavităților umplute cu gaz, bula în lichidul sinovial - substanță extrem de alunecos care umezește articulațiilor. Atunci când o suprafață comună dintr-o dată „divergent“ devine suficient de fluid pentru a umple volumul comun, astfel încât se creează cavitatea și acest lucru duce la formarea de sunet.

Dacă fără tediousness, motivul pentru care criza se formează rapid în cavitatea comună.

De ce articulațiilor foșnet, faceți clic pe articulații motiv pentru articulații pârâiturile pe tot corpul și în degete,

Medicii noștri, această explicație nahodyat..eeem..ne demne de atenție, dar principalul lucru pe care toti medicii sunt de acord asupra unui singur lucru:
În cazul în care sunetele nu sunt însoțite de durere, cel mai probabil, acestea sunt inofensive. Alarma ar trebui să bată, atunci când există durere, amorțeală, sau „blocarea“. Toate acestea indică o deteriorare în țesuturile articulare sau periarticulare. În acest caz, ar trebui să consulte imediat un medic.

Dacă doriți întotdeauna pohrustet în unele articulații, în special în cazul în care ronțăit servește ca o modalitate de a elimina disconfortul în comun, este necesar să se găsească un specialist care poate evalua starea funcțională a articulațiilor (toate, nu doar faptul că doare) și mușchii implicat în mișcarea lor. În acest lucru vă poate ajuta ortopedică terapia medic exercițiu, reabilitare. spasme musculare posibile.

Dacă rontai la fel ca asta, este foarte posibil ca ai un pic de nevroză. Un studiu a constatat ca încheieturi obiceiul foșnet se poate corela cu obiceiurile de prezență, cum ar fi fumatul, alcoolismul sau pasiune mușca unghiile, adică este un caracter nevrotic sau stres. Tu ar trebui să evalueze nivelul de confort psihologic și de a înțelege ceea ce te face să-l doriți. Încearcă să mediteze. După ce încerca să renunțe la obiceiurile compulsive!

Motivul №3: crunch în articulații de la deshidratare

Daca bei suficienta apa, se usuca lichidul sinovial în capsula articulară, motiv pentru care amortizarea și articulațiilor alimentare descompune. Ei încep să se frece unele de altele, la început pur și simplu făcând clic, iar apoi poate începe să doară.

Apropo, orice boală deshidrateaza corpul tau. Dar nu e așa de rău: infectia se poate ascunde în articulații și pot provoca artrita. În cazul în care criza este însoțită de durere ascuțită și ea este în creștere, apoi solicitați imediat asistență medicală.

Apă înainte, în timpul și după masă: este posibil sau nu?

Motivul №4: crunch în articulații de la formarea excesivă

pasiune excesivă pentru sport, mai ales dacă nu se încarcă înainte. afectează, de asemenea, criza din articulații. Dacă auziți un clic, mai multe articulații, iar acest lucru este însoțit de o criză de lumină, dureri, ești prea zelos cu sarcini. Examinați antrenament și nu încercați să facă mai mult decât aveți nevoie. Amintiți-vă că formarea prea intensivă poate interfera chiar și cu pierderea în greutate!

Asta e tot: aceste 4 motive sunt cel mai probabil, vinovații crizei și țăcănitul articulatiilor. După cum puteți vedea, nu vă faceți griji.

În general, criza in articulatii provoaca artrita. Un studiu recent cu raze X de 215 de persoane a arătat că nu există nici o diferență în riscul de boli articulare la persoanele care au Crunch degete și nu. De asemenea, nu contează frecvența cu care se realizează această manipulare.

De ce articulațiilor foșnet, faceți clic pe articulații motiv pentru articulații pârâiturile pe tot corpul și în degete,

Nu uitați regula de bază: atunci când criza în comun nu este însoțită de durere, tumefiere, febră, motiv pentru a intra in panica doar nu. Dacă oricare dintre aceste simptome sunt prezente, trebuie să consultați un medic.

Cum să se ocupe de durere: analiza suplimente de colagen pentru articulații


Grupul nostru VKontakte


Comunitatea noastră pe Facebook