De ce asculta muzica vk

Făcând clic pe butonul, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

La începutul muzicii digitale ar putea fi adesea găsite fișiere MP3 la o rată de biți de 192, 128 sau chiar 96 kbit / s. VBR a fost inventat pentru o mai mare compresie - Rată de biți variabilă. Codificatorul de program în selectarea acestui algoritm ajustează automat bitrate fișierului. loc compoziție Richer lasă la maxim așa cum este indicat în mai puțin saturate (sau pur și simplu mai silențioase) - reduce calitatea compoziției. Aceste fișiere ocupă doar nu mai mult de 10 MB de spațiu pe hard disk.Dacă încercați, atunci această restricție va fi în formă și ore de DJ set (care este destul de des). Cu toate acestea, rezultatul este o reducere semnificativă nu numai dimensiunea fișierului, dar, de asemenea, de calitate. Până că tăcerea poate fi zone mai liniștite ale muzicii - sunetul va fi deteriorat în comparație cu sănătate originalul.

format mai corect „fenshuynym“ este MP3 cu rată de biți constantă - CBR. Cel puțin, acest exemplu de realizare introduce distorsiuni de codare audio de bază în intervalul de frecvență inaudibil 16 Hz la 20 kHz, și după aceea, care economisesc frecvențele fundamentale.

Chiar dacă este foarte important codec utilizat. Dacă ne întoarcem la comunitățile specializate, puteți vedea că distorsiunea minimă poate fi obținută numai dacă utilizați Șchiopul codec în întregime anumite versiuni, decodarea sunetului în CBR cu o rată de biți de 320 kbit / s.

Un album cu drepturi depline de muzică în format MP3 decodificate corect cu maximă calitatea durează aproximativ 100-200 MB. Patru minute cântec - aproximativ 12-20 MB.

Dacă fișierul de proprietăți enumerate 320 kbit / s, aceasta nu înseamnă calitatea acestuia.

Astăzi se răspândește în mod activ „transkod“ - re-codare a ratei de biți scăzută la o performanță mai mare pentru a indica excesiv. În plus față de recunoașterea ca un player audio 320 sau 256 kbit / s, nici o îmbunătățire această operație nu funcționează (de altfel, cea mai mare parte dimensiunea fișierului rămâne aceeași).

Pe lângă rata de biți scăzută poate fi prea mică, și alte caracteristici. Din păcate, în cele mai multe cazuri, nu putem spune nimic despre proprietățile de fișier fără instrumente suplimentare sau pentru browser-in-uri (care va fi posibil să-i spun în afară).

Ascultarea muzicii în VK foarte confortabil. Dar, pentru a găsi aproape imposibil de înregistrare de înaltă calitate.

Restricții atunci când descărcarea fișierelor de pe server „VKontakte“ a condus la o cantitate imensa de piese de calitate inferioară exact în CBR sau VBR, cu o rată de biți scăzută. O cultură de ascultare scăzută crește doar numărul de înregistrări audio de calitate slabă.

Nu știi niciodată ce vei auzi. Dar calitatea de înregistrare și rezultatul depinde de fișierul pe care îl ascultați toată percepția muzicală.

Apropo, nu uitați că pirateria muzică și VK, cu excepția PR, hit-uri în mod semnificativ artistul portofel.

VBR V2 codifică în mod normal de sunet. Mai ales să nu taie, ca parte a formatului, desigur. În cazul în care se ajunge la asta, dar noi trebuie să ascultăm fără pierderi, dar în acustica normală. Colecția audio VC nu este pe aceleași obiective audiofil calitate, și asupra locuitorilor. Cei care scotoci în sunet bun cu greu poate asculta muzica de pe o prostata normala cu un VC.Prea argument unilateral. Deci, a fost imediat clar - biblioteca mea iTunes dimensiuni decente. Am crescut pe vinil tatălui său și casete de cumpărare și CD pe banii strânși pentru livrarea de sticle și cinci la școală. Așa că pare argumente ridicole despre ce servicii de muzică gratuit mai bine și mai bine, și mai isteria în jurul valorii de muzică tăiat în VC a aplicațiilor de pe iOS. Acest otsutplenie liric. Pentru mine, ascult muzica în VC are o semnificație mare. VC și publice muzicale tematice - puternice agregatoare de informare. Când sunteți membru în pablike tematic, veți obține informații: pentru a descoperi noi stiluri, genuri și artiști. Unele urmări colecțiile pe care le atinge - artist în căutarea aytyuns, familiarizat cu fiecare dintre albumele sale, interpreții relevante pentru a dobândi ceva, muzică de inspirație, zadeystvuesh în munca, resursele sunt dedicate în mod specific acestui artist (public în VC din nou) asculta din nou, seova Acquire, este din nou. Informații Com se dezvoltă foarte rapid. Acum spune-mi, au în același timp, face nici o diferență, am auzit prima melodie în 96 sau 320 kbit / s? Există o diferență, am auzit prima piesa din VC sau vecin a cântat, apoi, dacă am face din pre-comenzi pentru noul album?

Un pacient pe o dieta

0. 6. 0. 4. 1. Necesitatea de a face ceva (((A venit, să începem povestea din categoria „De ce este necesar să se facă acest lucru!“. 63 (profit)

Ei bine, tu și Misha duraaak! Ai citit, așa că se pare că cantaretul pentru a servi proprietarul legal, și nu cred că artistul transferă drepturile asupra muncii sale - asupra unor condiții și probabil în condiții favorabile, sau va pleca pur și simplu drepturile melodiile lor înșiși! Nu? Nu crezi?

„rapoarte“ Cuvânt cheie! Partea leului a contribuțiilor trece pe artist. Dacă discul convențional cu muzică în valoare de $ 20, executantul le va primi 2 și Iron Maiden, între timp, a câștigat milioane în turnee de concerte în locurile unde pirații pompează cele mai multe dintre muzica lor. partajarea de fișiere gratuit în sine nu este rău de vânzări, și poate chiar ajuta. vânzările de muzică numai în fiecare an să crească. „pirați,“ cel mai activ și cel mai probabil, consumatorii cei mai activi de conținut premium, concert goers, cumpărătorii aways. Este de remarcat, chiar muzicienii înșiși! Ispolniteoi mai precis la concerte câștiga P.S. Și insulta străini indecent. Deci, de altfel

XLI. În cazul în care urechile unei persoane se disting doar „tare“ și „Quiet“. ce diferenta de la ce resurse asculti muzica? În general, fără o diferență, dar audiofili asculta muzică pe calculator. special ascutita de ea. (Dacă asculți) Cred că da.

Am o altă problemă, de ce VC yuzayu pentru muzică. Calitate mi se potrivește, dar. Nu am nici un artist preferat, album sau un cântec. Tocmai am viață se execută în cântece care încântă urechea, le-am găsit și leechul, eu fac lista de redare. Este timpul pentru a cumpăra un cântec de la aytyunse nu foarte profitabilă, și să plătească pentru albumul nu este spălat, din moment ce există 14 melodii din 15 nu ma interesa. Două este că de multe ori lista de redare Sunt plictisit, și caut noi, vechi este aproape întoarce niciodată, înăbușind un animal să mă plătească pentru ceea ce voi asculta doar la 3 luni și nu este de multe ori. Trei servicii au muzica preia cu aceleași interese, Google Play, și așa mai departe, dar se întâmplă ca 10-20 de cântece, doar un singur-a plăcut, și a reveni la lista de redare a acestora din nou. Cred că oamenii ca mine och. nu este suficient. Pe scurt, ascultând melodiile 5-10 „în timp ce graba.“

Promisiunea articolului, în general, adevărat, dar există erori. Astfel, în această operațiune, „transkod“, care este adesea numit „apkonvert“ și umflarea-l folosind bitrate, dimensiunea este întotdeauna în creștere! Ei bine, el nu poate să rămână la 320 kbit / s, la fel ca și în 256 kbit / s, fără a sacrifica durabilitatea. După bitrate-ul - nu este un indicator al calității, este dimensiunea, care este un 1-al doilea fișier audio. În Vkontakte găsi înregistrare ca (fără pierderi) nu este ceva care este dificil, dar nu imposibil.

Cine a ridicat) Dar aceasta nu înseamnă că o parte semnificativă a pistei. - Caracteristici înțeleg orice altceva. Și AudioCD bitrate-nativă de 1411 kbit / s, dar nu și 192.) Din nou, un minut de matematică: 700 MB AudioCD are. VC poate umple până la 200 MB. Fără compresie - bine, nimic. WAV pot ocupa mai mult de un disc. Volumul mediu MP3 320 ar fi: 320 (kb / s) 60 * (c) * 70 (min) = 164 MB. Dacă setați mai mult de 2-3 ore - din păcate, chiar și într-un MP3 normală nu se va potrivi.

Tu, în general, conștienți de ceea ce bitrate-ul? El svzan cu o ureche pentru muzică? Știi că o parte a compoziției create de un muzician, pur si simplu nu auzi? E ca în imagini aproape de 25% din web.