De ce băieții nu scrie primul

  • frumusețe
  • sănătate
  • dragoste
  • psihologie
  • maternitate
  • pasiune

Probabil că fiecare fată este familiarizat cu sentimentul de iubire atunci când tipul este atât de plăcut, care te gândești în mod constant cu privire la aceasta, pe care doriți să îndeplinească, de vis. În astfel de momente, ea uită totul, mintea ocupată cu gânduri de alesul inimii, ea vorbește întotdeauna numai despre el. Acesta a fost în această perioadă a sexului frumos au devenit vulnerabili, impresionabil. Am vizita de multe ori le îndoiesc: „Eu mă place“, „de ce nu suna“, „de ce tipul nu scrie.“ Suntem cu toții obișnuiți cu, că primul pas este, de obicei, de a face un om, așa că, dacă un tip este prea mult timp a fost tăcut, este alarmant. Cum ar putea înțelege o astfel de situație, ce să facă, și cel mai important, să păstreze calmul și pacea sufletească?De ce băieții nu scrie primul

De ce să nu scrie primul tip

De ce băieții nu scrie pervymiMuzhskaya mândrie - un fenomen neidentificat. Prin urmare, fetele au de multe ori pentru a puzzle asupra modului de abordare tip. Ce este în așteptare pentru ore sms degetele iskusyvat în sânge și mă întreb de ce el nu scrie. Odată ajuns în capul urca gânduri suspecte. Dintr-o dată ai făcut ceva greșit sau a spus ceva greșit. Nu este nevoie să dețină o isterică și umfla din molehills. Logica pentru bărbați este mult mai ușor decât femeile.

Deși se spune că logica de sex feminin și nu există. Bărbații obișnuiau să vorbească în mod direct și de a face ceea ce este imprimat în capul lor. Femeia pe de altă parte, se poate face o listă de acțiuni pentru a se pregăti pentru punerea sa în aplicare, dar nimic din această listă nu funcționează ca pe drumul spre magazin sau la domiciliu, în cap orice mai mii de cazuri.

Dacă o persoană tânără nu scrie pentru tine, nu înseamnă că el nu are nici o dorinta de a comunica cu tine. nu sunt încurajatoare, procentul de probabilitate de refuz este încă acolo. Dar, în acest caz, atunci când știi de ce el nu vrea să scrie. Dacă sa întâmplat pentru nici un motiv aparent și nu înțelegi ce se întâmplă, atunci poate doar tipul este ocupat și nu are timp să răspundă.

Scrierea în sine sau nu?

Femeia poate bantui gândit: - dacă el nu suna sau scrie cel puțin o zi „Scrierea primul tip acolo?“. Sau după prima întâlnire. îndoieli persistente și îngrijorările cu privire la ceea ce s-ar putea ca ceva este greșit, glozhat femeie. Și ea ar fi fost bucuros să ia inițiativa în sine, dar având în vedere natura de mândrie fetei nu este întotdeauna posibil să se facă acest lucru. Ea se teme de a fi ridiculizat, obține într-o situație ciudată. Ar fi mai bine să sufere, să hărțuiți un gânduri triste, dar nu s-ar fi impus un tip, dacă ea nu este sigur ce simte el pentru simțul ei de iubire.

De multe ori la întrebarea femeilor: „De ce voi nu scrie primul“ - este un răspuns foarte simplu, că toți oamenii sunt diferiți, inclusiv reprezentanți ai sexului puternic. Ei, de asemenea, se tem de a fi respins, poate elementar timid, vă faceți griji că vor arata ridicol. În general, băieții au dreptul de a experimenta toate aceleași sentimente ca fetele, dar principala diferență dintre ele constă în faptul că, după toți băieții ar trebui să facă prima mutare.

De ce băieții nu scrie după prima întâlnire?

Motivele pot fi o mulțime de mare, astfel încât fata nu este necesară pentru a obține imediat supărat și chiar mai mult de suferit din aceasta cauza. Situația poate fi destul de banal - tipul este ocupat la școală sau la locul de muncă, devine obosit și nu a avut timp pentru a apela fata. Diferența principală dintre băieții de la fete - el nu se va petrece timpul pe vorbesc o jumătate de oră. Barbatii de multe ori preferă să termine mai întâi lucrurile lor importante, și apoi gândiți-vă la fata, mai ales dacă ați întâlnit recent. El însuși un om liber consideră, așa că nu se gândesc la ceea ce este necesar pentru a apela la fiecare câteva ore, fata care recent a ieșit la o întâlnire.O regulă importantă

Dragi fete, amintiți-vă regula de bază, dacă ești fascinat tip ca el, el este sigur de a apela sau a scrie, daca pierde cameră - găsi un alt mod de a vă întâlni. Dacă el nu a lua legătura cu tine, nu ești genul de fată care i se potrivește, el este, de asemenea, un om și are dreptul de a alege. Acest lucru nu înseamnă că ești în ceva rău, există doar două persoane specifice reciproc, nu este atins. Și nu este nimic greșit să locuiască pe acest lucru nu este necesar, și experiența - chiar și cu atât mai mult. Asigurați-vă că pentru a găsi un alt tânăr care nu s-ar specula despre ce tip ar trebui să scrie primul, ci doar o fac.

De ce nu tipul spune, dacă ați fost mult timp familiar?

Dacă sunteți prieteni lungă perioadă de timp cu un tip, tot ce te-ai dus la începutul unei relații serioase și dintr-o dată el brusc oprit din scris și făcând apel, merită luat în considerare. Acest lucru poate fi alarmant clopot schimbări viitoare în viața ta. De ce băieții nu scrie primul? Iată câteva motive:

  • sa întâlnit cu o altă fată, și ea îl fascina;
  • sa întâmplat cu el ceva rău;
  • el la tine pentru ceva foarte jignit.

Ultimul punct poate fi chiar un pic atingere în sus. Ea nu doare, și furios sau nefericit. Sunt de acord cu această mentalitate este rareori ceea ce baietii se vor chema. De obicei, fata de la acest punct începe să suspecteze iubitul ei de infidelitatea, lipsa de iubire, care exacerbează și mai mult situația.

Ar trebui să scrie primul tip în acest caz? Dacă credeți că de vină și ar trebui să-mi cer scuze - să fie sigur de a scrie și de apel. Astfel, salvați nu numai relația ta, dar da tipul să înțeleagă că el nu este indiferentă față de tine, și tu l-ai simți afecțiune. Nu te pune întrebarea de ce băieții nu sunt primii care spun. Asigurați-vă primul pas. Crede-mă, el așteaptă scuze și te-a iubit la fel de mult ca ai.

Doar câteva motive „Tăcerea“ baieti

Uneori, unii baieti mai ales atunci când dating femeile în mod deliberat nu scrie ca o modalitate de a testa. În cazul în care o fată începe prea obositoare pentru a apela sau a scrie, el nu-i place să se întâlnească cu el doar acest lucru nu va.

Unii oameni tineri pur și simplu nu le place să corespundă, prefera reală întâlnire. Aici este răspunsul la întrebarea de ce băieții nu scrie mai întâi. Dacă cumva nu-ți place, va trebui să se confrunte cu această vicleșugul lor feminină și farmecul de a aplica unele trucuri. Poți să-i spui că ai grijă de el, îngrijorat și de dor să spun că mesajul său pentru tine este un eveniment foarte important al zilei. Ar trebui să scrie primul tip? Merită!

Sfaturi fete

Fără supărare la tipul dacă el te scrie o monosilabice de propoziții, doar în cazul în. Asta e logica fel omului, este mult mai ușor să scrie „Totul OK“ decât să picteze, la fel ca toate bune. Aceasta este ceea ce băieții sunt diferite de fete. Nu vă faceți griji, vă rugăm să contactați mai întâi dacă intalniri. Mulți oameni tineri tind să creadă că corespondența - o pierdere de timp, și este mai bine să-l petreacă cu o fată în viața reală, mai degrabă decât a comunica practic.

Iată principalele motive pentru care băieții nu sunt primul care a spus. Mult noroc pentru tine într-o relație!

Cum să se întoarcă iubitul ei

De ce băieții nu scrie primul

Cum să felicit un tip cu o zi de naștere

De ce băieții nu scrie primul

Cum să obțineți tip să te sărut

De ce băieții nu scrie primul

Cuvinte frumoase iubit

De ce băieții nu scrie primul

Cum de a câștiga un om Berbec?

De ce băieții nu scrie primul

iubirea neimpartasita de a face

De ce băieții nu scrie primul

De ce oamenii nu vor să se căsătorească

De ce băieții nu scrie primul

Scrie tipul ăla, așa a spus el,

De ce băieții nu scrie primul