De ce beau eu ce beau este de ce nu se poate opri de băut ca să renunțe la băut

De ce bei?

Cel mai simplu mod de a determina dacă nu sunteți dependent deja persoana - pentru a înțelege de ce luați alcool. Este un lucru atunci când o faci „numai în zilele de sărbătoare“ și în compania prietenilor cu care Think rar. Este destul de o alta - dacă alcoolul te ajută la depășirea oricăror probleme.


Deci, este necesar să se gândească serios dacă luați alcool, la:

  • scuti de stres (în special în cazul în care „stres“ - aceasta este o ceartă în familie obișnuită sau un mic conflict cu șeful de la locul de muncă);
  • facilitează comunicarea cu oamenii;
  • elimina stresul intern după un anumit eveniment;
  • îmbunătăți starea de spirit;
  • scape de amintiri dureroase.

Dacă toate aceste situații, alcoolul vă oferă temporar emoții plăcute și, în același timp, este singura modalitate de a face acest lucru, este timpul să serios îngrijorat de sănătatea lor. Practicanții RC „Renaissance“, indică faptul că aceasta este o astfel de situație poate deveni un factor de dependenta de alcool, și-a lungul timpului o persoană începe să experimenteze dificultăți fără ele, folosindu-le în mod constant.Alcoolul este util.

Fiecare dintre noi, cel puțin o dată în viața lor citește „recomandări“ de zi cu zi bea un pahar de vin sau alte băuturi, deoarece va ajuta pentru a rezolva orice probleme de sănătate. Desigur, aceste placi au un grăunte minim de adevăr, dar dacă le urmeze orbește sau să justifice dorința lor de a bea de aceste recomandări se potrivesc pentru a vorbi despre probleme serioase cu alcoolul.

Această așa-numita de băut „în condiții de siguranță“, care remodeleaza treptat corpul, determinându-l să devină dependent de alcool, iar la un moment dat, corpul tau va cere tot mai multe doze de alcool.

Într-o astfel de situație, o persoană care se obisnuieste cu alcool, fără să observe, și continuând să justifice abuzul lor de „beneficiu“, vine treptat la forme severe de dependențe care au nevoie pe termen lung și atent tratate într-un spital.

Utilizarea regulată a aceleiași doze promovează băuturi tari:

  1. Slăbirea efectul acțiunilor sale. Pentru a aștepta rezultatul dorit de consumul de alcool, este necesar să se mărească doza.
  2. Se reduce capacitatea de a controla consumul de alcool.
  3. Manifestarea mahmureală dorinței dacă aportul de alcool încetează parțial sau complet.

Cu aceasta în minte, dacă ați observat pentru tine sau un iubit este în mod clar o poftă anormală de alcool (chiar dacă acesta a apărut doar într-o anumită perioadă de viață, și vă promit vă că totul se va schimba în curând), mai bine cere ajutor. Dacă începe un tratament pentru alcoolism în această etapă, programul de reabilitare poate fi foarte scurt, și veți reveni rapid la o viață normală, fără alcool, debarasarea el însuși din greutatea problemelor pe care le afectate înainte.