De ce burta senzația de mâncărime cauzează

De ce burta senzația de mâncărime cauzează
Pielea frecvent mănâncă, pentru că acesta este acoperit de influență externă doar un strat de îmbrăcăminte, și chiar și atunci nu toate. Transpiră corpului, epiderma constant. Coji Pruritul de la astfel de straturi ale pielii este posibilă. Și dacă burta senzația de mâncărime, este greu să nu dezamăgesc. Nu este nevoie să se atribuie imediat pentru a se o mulțime de boli. Poate totul, dar cel mai probabil, astfel de sentimente nu sunt legate de boli.De ce burta zgâriat?

Printre motivele care determina o mancarime pe abdomen si nu sunt boli, alocate după cum urmează:

 • Impactul stimul extern mici. Acesta poate fi un articol de îmbrăcăminte de lână, purtat direct pe piele. Vilozitati irita pielea, și există mâncărime. Cel mai adesea este zgâriat stomacul său, nu spatele, umerii sau arme. Efecte similare pot fi, de asemenea, să poarte ciudat.
 • Reacție alergică la produsele alimentare, cosmetice sau produse de uz casnic pentru curățare și spălare. Multe burta senzația de mâncărime după consumul de fructe citrice, dulciuri și ciocolată. Folosind un nou tip de lapte sau lotiune de corp, gel de duș poate aduce, de asemenea, o surpriză neplăcută - senzația de mâncărime pe abdomen. Cauza mancarime capabil de lenjerie de pat, care este fie cu totul nou, sau pur și simplu după spălare. În acest din urmă caz, mâncărime provocând resturi de detergent, încăpățânate într-un capac de tablă sau carpetă. Detergent va trebui să fie înlocuit.
 • În timpul verii, vinovaților mâncărimi ale pielii de pe abdomen poate fi tantari, sau mai precis mușcături. Aceste insecte lasă urme vizibile, astfel încât motivele sunt evidente disconfort. Destul de ciudat, dar astfel de paraziți ca bug-uri de pat par a fi nemuritor. Ele pot apărea oriunde și să aducă o mulțime de probleme. Se pune înțepătură mancarime destul de puternic. Retrage aceste nou-veniți nu este ușor.
 • Adesea, stomacul este zgâriat în cei peste 50 de ani La aceasta varsta, pielea uscata, cu fulgii și senzația de mâncărime, astfel.
 • Corpul are nevoie sa fie tratate mai frecvent cu apă caldă și săpun. În caz contrar, nu numai că începe să zgârie stomac. Acest lucru este important mai ales în zilele fierbinți, atunci când există o transpirație semnificativă.

burtă Râios: posibile boli

Cu excepția cazului apar senzațiile de mâncărime erupții cutanate, alergii nu-legate, cauzele pot fi după cum urmează:

 • Psoriazis. Aceasta boala este o boala cronica si non-infectioase. Aceasta afectează pielea, inclusiv la nivelul stomacului. În această parte a corpului simptomelor psoriazisului pot fi nesemnificative, sau slabovyrazhennymi fi severe. Apar pe abdomen psoriazis în plăci tipic, pielea începe să se înroșească și mâncărime. Este încălzită și ușor ridicată deasupra suprafeței sunetului.
Apariția erupții cutanate psoriazice este asociat cu stresul, tulburările mintale și stimularea frecventă a sistemului nervos. La persoanele care au probleme similare, psoriazis afecteaza pielea-o pe abdomen.
 • Herpes - o boală virală în care există erupții cutanate, forma veziculară. Acestea acoperă zona stomacului din cauza hipotermiei corpului, prezența răcelilor. Acest lucru se întâmplă atunci când o persoană care trece printr-o stres prelungit și depresie. Impuls pentru dezvoltarea de herpes poate deveni schimbările climatice. Boala afectează o zonă care se întinde asupra ultimei coaste. Erupția cutanată constituie o bandă de strâns, care constă din bule mici, sunt strâns grupate împreună. Ele nu pot fi zgâriat.
 • Scabie - parazit dermice. acarianul Itch este ușor de transmis la alte animale și oameni. Boala este răspândită chiar și astăzi, deși în condiții moderne, un nivel ridicat de practici de igienă reduce frecvența și posibilitatea de infecție. Cu toate acestea, atunci când zgâriat stomacul lui și a apărut urme de mușcături pereche, acest lucru înseamnă că, într-un fel de parazit stabilit pe corp.
 • Sifilisul secundar. Această boală următoarea perioadă primară de sifilis. Pielea de pe abdomen este acoperit cu erupții cutanate împrăștiate. Acesta conține o varietate de elemente care diferă în formă și mărime - rujeolă, pustule, papule, vezicule.
 • Probleme hepatice. în special hepatita - inflamație a bolii, cea mai mare parte de origine virală. Pe cadranul din dreapta sus, uneori, se simte senzația de mâncărime. El este, de obicei, mai rau pe timp de noapte și este treptat înlocuită de o senzație de arsură neplăcută și durere interioară.
 • Colecistita - cea mai frecventa complicatie a litiazei biliare. Atunci când inflamația secreția biliară din colecist stagnează în organism, microflora bun înlăturat procesele patogene și metabolice cedează. În plus, aceasta este însoțită de o masă de senzații neplăcute și dureroase pot mancarimi si mancarimi ale pielii de pe abdomen.
 • Tulburări nervos. Abdomenul poate fi zgâriat din cauza emoțiilor, stresul, frica. Dacă o persoană are o nevroză, senzații similare - un fenomen frecvent.


 • De multe ori stomac mâncărime la femeile care hrănesc copilul. Motivul principal este că acestea sunt în mod constant crește. În ultimele luni de sarcină, pur și simplu, această creștere rapidă. Prin urmare, pielea se intinde si incepe sa mancarime.

  Toxemia - este un motiv care determină o dorință de a pieptene stomac. Efectul său asupra pielii suferă la începutul sarcinii. Tratamentul nu este necesar, deoarece disconfortul dispare.

  burta Râios la copii: Cauze

  La copii, vinovatul este burtă mâncărime:

  • Rubeola - boala epidemie virală cu o lungă perioadă de incubație de la două zile până la 24 de săptămâni. Corpul este acoperit cu pete rotunde sau ovale, de culoare roșu-roz. De multe ori există simptome similare cu simptome de gripă.
  • Rujeola este, de asemenea, o boală virală. erupție pruriginoasă apare numai trei zile de la debutul bolii. Este similar cu grisul, doar culoarea roșie ei.
  • Varicela - boli infecțioase și extrem de contagioasă. Primele simptome apar 30 de ore inainte de erupții cutanate. Prin urmare, provoacă mâncărime abdominală nu este pusă la îndoială.

  boli similare în cazuri foarte rare, pot afecta adulți. Ei au boli mai severe decât la copii.

  Cum de a scuti mâncărime

  Când pielea de pe stomacul meu pruriginoasă mai mult de o zi, iar cauza este necunoscuta, este necesar pentru a vedea un medic, mai ales un dermatolog. Bolile care intră în competența sa, medicul va determina dreptul. Pentru a clarifica diagnosticul va trimite la livrarea analizei și razuitura.

  În cazul în care cauza de disconfort nu este o boală a pielii, este necesar de a vizita un gastroenterolog, un neurolog și psihoterapeut. Este necesară Vizita la acesta din urmă, atunci când disconfortul asociat cu prezența tulburărilor nervoase. Cu ajutorul sedative și antidepresive, probabil, vor fi în măsură să stabilească starea de spirit și a sistemului nervos.

  Atunci când vinovatul este o mâncărime alergie, ar trebui să determine ce fel de stimul este un efect negativ asupra pielii abdomenului. În plus față de a împiedica contactul cu el, nu va împiedica o altă măsură: este necesar să se petreacă pe antihistaminice: Claritin, suprastin, fenistil, tavegil. Este esențial ca medicamentul recomandat de medic.

  În cazul în care cauza mâncărimea este acarianul mâncărime, un tratament nu este suficient. Este necesar să se efectueze o dezinfectare completă a spațiilor, toate lucrurile care sunt în ea. Nu este exclus ca va trebui sa fie tratate, și membrii familiei, ca scabie extrem de contagioase. Printre medicamentele care distrug parazitul este alocat, cum ar fi benzoat de benzii, esdepalletrin, spray-uri și aerosoli care conțin neurotoxic otravă capabile lovit acarieni sistemul nervos și a le neutraliza.

  În cazul în care stomacul este zgâriat datorită dezvoltării bolilor infecțioase, este numit primit antimicrobiene și antibiotice. De asemenea, nu se dispensa de agenți imunomodulatori și antipiretice.

  În cazul în care pielea de pe stomacul meu pruriginoasă nu din cauza bolii, apoi îndepărtați sentimentul intruziv poate fi atât de complexe tehnici:

  • Procedurile de apă ar trebui să fie efectuate în mod regulat. Ar trebui să se abtine de la noile geluri, balsamuri și utilizarea de specii deja dovedite. Același lucru este valabil și pentru săpun.
  • De la haine, care irita pielea, trebuie să fie abandonate.
  • Pielea de pe stomacul trebuie unsă crema hidratanta. Acesta trebuie să fie de înaltă calitate, astfel încât să nu agraveze situația.
  • Este necesar să se păstreze curate, nu numai corpul, ci și propria casă sau un apartament. curățare umedă, facilități de aerisire - toate acestea are un efect pozitiv asupra pielii și a organelor interne.
  • Trebuie să fim atenți la alegerea alimentelor. Cel mai adesea, persoanele care suferă de alergii, deja știe exact ce se numește. Prin urmare, este vorba în mod rezonabil: timid departe de acele produse alimentare din care stomacul începe să mancarime.

  Este necesar să se evite situațiile de stres, și dacă încercați să se calmeze rapid. În cazul în care forțele pentru a face față stresului, nu este de ajuns, aveți nevoie pentru a vedea un specialist.

  Tratamentul cu remedii populare

  Produsele naturale pot completa cu succes terapia de bază. Boala ei nu vindeca, dar poate reduce în mod semnificativ disconfort.

  Acest lucru va ajuta la infuzia dintr-un amestec de plante, cum ar fi urzica, valeriana, rădăcină de lemn dulce, și flori de brusture. Este necesar să se amestece două linguri (linguri) din fiecare plantă. Două linguri se toarnă amestecul într-o tigaie, se adaugă 0,5 litri de apa fierbinte. Mijloace de recepție de trei ori pe zi, până la 30 ml.

  Melissovy util pentru a bea ceai. El are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, calmeaza-l bine, reducând astfel senzația de mâncărime.

  Ai nevoie pentru a îmbogăți dieta cu vitamina A, de exemplu produse de ficat de cod, morcov, ardei gras, seminte de dovleac.

  Pe pielea poate reflecta starea corpului și orice probleme care apar în ea. În cazul în care stomacul se observă mâncărime prelungit, erupții cutanate au apărut, este mai bine să se consulte un medic. Aceasta nu vă permite să săriți dezvoltarea bolii, posibil periculoasă și necesită un tratament pe termen lung.