De ce burta senzația de mâncărime în timpul sarcinii (cauze principale)

Sarcina este însoțită de țările care nu sunt inerente în simptomele de viață normale. Unul dintre ei - mâncărimea burta. Această problemă afectează aproape toate femeile aflate în diferite stadii ale sarcinii. Cel mai frecvent întâlnite în 2 și 3 trimestru, dar poate fi preocupat de prima lună. Dacă burta senzația de mâncărime în timpul sarcinii, în cele mai multe cazuri nu este un semn de probleme în organism și este un simptom de însoțire.Cauzele mâncărime abdominale în timpul sarcinii

Există 4 motive pentru a explica de ce zgârierea burta:

Cele mai „populare“ - intindere a pielii. Este simplu: stomacul creste si pielea este intinsa. În cazul în care nu este suficient de elastic (uscat), procesul de întindere provoacă mâncărimi. Ulterior, pe abdomen vergeturile apar - un fel de „cicatrici“, derivat din piele de fibre microscopice. Există mai multe motive pentru care pielea se usuca. În primul rând - uscat prin definiție. Pielea uscata este nu numai o persoană, ci și pentru întregul corp. Dacă o femeie are pielea uscată a feței, care necesită umidificarea, apoi pe stomacul său este de același tip, pur și simplu nu este atât de vizibil.

În al doilea rând - lipsa lichid natural din organism în timpul sarcinii. Copil consumă o cantitate foarte mare de resurse ale organismului-mamă. Apa nu este o excepție. În plus, apa utilizată în corpul femeii gravide pe „rata de dublu“, atunci când rinichii sunt forțați să lucreze pentru două.

În al treilea - lipsa de lichid beat. În cazul în care mama insarcinate din proprie inițiativă sau din neatenție consuma cantitate insuficientă de lichid sau exagerat și băuturi puțin pe sfatul unui medic în caz de edem, organismul pierde apa și se epuizează.

În al patrulea rând - uscare artificială. Aerul uscat și formulări cosmetice cu un efect de uscare a pielii uscate. Acestea sunt cele mai comune cauze ale pielii uscate, dar există și altele - individul asociat cu boala sau extrem de rare.

Acesta este motivul principal pentru uscare, ceea ce explică de ce este zgâriat stomacul lui in timpul sarcinii tarziu. Acest lucru este justificat de tensiunea puternică și costurile maxime de resurse. În cazul în care pielea este sensibila sau prea uscat, mâncărime, convulsii pot fi confuz și în stadiile incipiente, dar într-o măsură mai mică, și, în cazuri rare.

Alergie. imunitate Coborât - un proces natural în timpul sarcinii este o alta cauza a abdomenului mancarime. La TRIM mai mici, care se încadrează toți indicatorii de sistemele organismului. Pielea este foarte sensibilă, delicată și poate începe să mancarime. Femeia se confruntă cu probleme de până acum nevăzute, inclusiv alergii. Pruritul si roseata poate determina iubit și utilizat timp de 5 ani T-shirt din bumbac, să nu mai vorbim de materiale sintetice. Pet păr provoca alergii ușor, chiar dacă problema nu a fost observată mai devreme. Alergiile pot apărea atât la începutul și fazele tardive. Nu se știe când sistemul imunitar slăbește complet.Ficat. Un fenomen rar, atunci când, din cauza bolii hepatice la femeile gravide burtă zgâriat. Acest fapt a fost constatat de către medici nu este atât de mult timp în urmă, și a fost supusă unei examinări aprofundate și de analiză. Sa dovedit că femeile care a recupera de hepatita A, au tendința de a mâncărimi ale pielii abdominale. Există o serie de boli ale ficatului, care acționează ca un simptom al pruritului. În astfel de cazuri, mâncărimea are un caracter special, diferit de senzațiile în tensiune și alergii. În plus, nu numai burta senzația de mâncărime, dar alte zone ale pielii.

boli de piele. Scăzut muta imunitate „alege“ dermatita, eczema si zona zoster. Cazurile sunt rare, dar au un loc de a fi, mai ales în cazul în care casa este un copil sau un animal care poate aduce boala în stradă. boli dermatologice, pielea nu este doar mâncărime - erupții cutanate, înroșirea și descuamarea.

Ce se întâmplă dacă în timpul sarcinii mancarimilor burta

Primul lucru este de a determina sursa de îngrijorare:

Dacă nu există nici o roșeață, peeling, erupții cutanate și alte semne ale unei reacții alergice, vorbim despre pielea uscata. În acest caz, modul de a face cu probleme de stomac mancarime va fi restabilirea echilibrului apei:

În cazul în care cauza burta senzația de mâncărime protrudes alergie, singurul mijloc - pentru a elimina alergen. Sursa poate fi alimente, păr de animale sau material textil. Cea mai frecventă reacție negativă la țesut. Materialele sintetice sunt contraindicate la gravide, deoarece ambele alergenicitatea, și din cauza proprietăților nu este permeabil la vapori, este foarte dăunătoare pentru piele. Chiar dacă nu sunteți alergic, trebuie sa elimini cat mai mult posibil din dulap în timpul sarcinii sintetice, inclusiv lenjerie de pat.

În special, este important să nu se folosească materiale sintetice în lenjerie intimă. Se recomandă utilizarea de material de bumbac natural. alergii alimentare pentru a identifica un pic mai complicat, pentru că trebuie să respecte o vreme pe ce tip de produs organismul reactioneaza. Pe o scară globală, este posibil să se așeze pe o dieta stricta hipoalergenice și, treptat, la un moment dat să intre în dieta de alimente care pot provoca alergii.

Bolile hepatice poate fi afirmată doar de către un medic, după ce trece testele. toate testele necesare pentru gravidă, ceea ce ar fi, în timp pentru a vedea abaterea și să ia măsuri este foarte important să se ia în mod regulat și la timp. Deoarece în timpul sarcinii, o femeie nu poate lua cele mai multe medicamente, detecta boala intr-un stadiu incipient va oferi un tratament, cel mai puțin nocive pentru făt.

Bolile de piele sunt constatate și tratate de un dermatolog. Utilizate în principal unguente care nu cauzează daune de mult pentru făt. Poate utilizarea tabletelor pentru procesul de relief și mai rapid tratament. Cursul este alocat doar un medic și auto plină atât pentru sănătatea mamei și a copilului.

Pentru a evita senzația de mâncărime în timpul sarcinii, cel mai bine cu termene precoce este de a conduce un stil de viață sănătos și să utilizeze fondurile pentru hidratarea pielii. Apoi, stomacul nu va fi zgâriat, și puteți evita cu ușurință disconfort la termenul limită.