De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii

Pielea este permis să fie comparat cu un test de turnesol - reflectă starea corpului și orice perturbare în ea. Este, prin urmare, la originea mâncărime a pielii stomac trebuie să contacteze imediat medicul, deoarece aceasta poate indica prezența unei boli periculoase. Samosilno nu merită încercarea de a scăpa de disconfort, mai ales dacă este însoțită de o erupție cutanată, ceaiul este permis să agraveze situația, în special în ceea ce privește copiii.Pruritul poate fi diferit

De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii

Este demn de remarcat că de multe ori mancarime fiecare împreună cu erupții cutanate, și este pe placul trecutului permis mai adevărat și să stabilească rapid motive pentru acest fenomen. De exemplu, o erupție cutanată diferă în aparență - pe corp poate apărea grăunte mari sau mici, care fuzionează între ele sau singur.

Dar capul de culoare și mâncărimi ale pielii - poate fi decolorate sau spălată, iar la fața locului nu poate fi doar violet, dar alb, roz. În cazul în care orice vezicule abdominale umplute cu lichid, acoperite cu cruste sau fulgi, atunci trebuie să consulte un medic pentru a stabili motivele lor.

Trebuie doar să vă puneți câteva întrebări: Ce produse noi au fost utilizate, care au fost comunicate oricărei persoane ce cosmetice / au fost folosite instrumente de uz casnic?

De ce este zgâriat sau partea superioară a abdomenului

De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii

 • O reacție alergică. Această condiție se poate manifesta prin mâncărime și erupții pe fiecare corp sau numai în anumite secțiuni ale acestuia. În plus față de aceste caracteristici, există și alte semne de alergie - letargie, somnolenta, lacrimare excesiva. Reacția negativă din partea corpului poate apărea pe tot felul de substanțe, de exemplu, păr de animale sau de praf de casă, produse alimentare, de igienă personală și de uz casnic, medicamente, îmbrăcăminte sintetică, și așa mai departe Etc..;
 • Psoriazis. Boala se caracterizează în principal prin originea leziunilor specifice. Ea promovează formarea de stresul prelungit, puternic tensiunea de detectare, precum și o dietă nesănătoasă. Acnee mâncărime pe stomacul ei, fulgi de piele, simptomele se pot răspândi în alte zone ale corpului;
 • Herpes. În cazul în care boala a apărut în spate și abdomen, este numit herpes zoster. Leziunile cutanate apar ca vezicule pline cu conținut clar. Ca de obicei, pielea este afectată în zona coastelor;
 • În cazul în care orice cosuri mici roșu burtă și mâncărime, li se permite să suspecteze scabie. Este demn de remarcat că, în plus față de această boală se răspândește rapid în piele, și de multe ori localizate la fiecare altul pe piept și între degete și degetele de la picioare. Leziunile sunt elemente de o distanță în afară de mici. Boala este însoțită de mâncărime intolerabil, una care este mult mai rău în noapte;
 • Sifilisul secundar. În acest caz, este vorba despre pierderea dureroasă a pielii abdominale. Elementele erupții cutanate pot avea o formă și dimensiuni diferite (mici noduli sau rani mari).

burta Râios a copilului

Mai întâi de toate copiii, în special la sugari, se pare mâncărime din cauza alergiilor. Aceasta poate fi o reacție negativă la formula pentru sugari sau alimente, care este utilizat pentru mama care alăptează. În viitor, acest lucru se întâmplă de multe ori la intrarea înțărcare. Pielea poate fi afectată în orice parte a corpului, dar în primul rând pe față și abdomen. Ca de obicei, reacția alergică este însoțită de mâncărimi.

Noi nu ar trebui să excludă acest tip de erupție cutanată și cum potnichka. Această stare este caracterizată prin erupții cutanate mici. pete roșii apar în zone care au fost mult timp în contact cu un scutec umed sau lenjerie de corp, în mod tradițional este gât, stomac, spate, brate si fese.

De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii

Aceasta boala, cum ar fi rujeola, este, de asemenea, însoțită de apariția erupții cutanate pe abdomen. Cu toate acestea, se caracterizează printr-o pete de culoare roșu închis. În plus, copilul crește temperatura și coaja pielii.partea inferioară a abdomenului și inghinală au suferit scarlatină - o boala destul de comuna in randul copiilor. Leziunile cutanate au prezentat o erupție fină de culoare roșie, care tinde să fie drenarea. Cauzele pot fi prurit manifestarea varicelă (vărsat de vânt).

În primul rând pe erupție cutanată apare, bine. Ulterior, elementele sale sunt umplute cu un lichid transparent sau ușor opalescentă. În același timp, acestea provoacă o mâncărime puternică.

Tratamentul de mâncărime: ce să facă atunci când stomacul este zgâriat?

Nevoia indispensabilă pentru a stabili cauza exactă a disconfort. În același timp, cu acest început până la ameliorarea simptomelor neplăcute. În cazul bolii dezgustătoare se va dezvolta. Atunci când motivul devine o reacție alergică, trebuie să elimine imediat orice contact cu alergenul, și în viitor, după tratament, pentru a încerca să limiteze probabilitatea unui astfel. Alergia necesită primirea antihistaminice. Acest lucru poate fi "Suprastin" "Claritin", "Tavegil", "Fenistil" și m. P.

Dacă motivul este scabie, tratamentul integrat religios și în ea sunt obligate să implice toți membrii familiei. Terapie suficient de mult timp. Este necesar să se efectueze o dezinfectare completă a apartamentului și toate profetice, deținute exclusiv de către persoana bolnavă.

De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii

Într-o astfel de situație, ca de obicei, tratamentul sugerează mai multe preparate - benzil, esdepalletrin aerosol „Spregal“.

Adesea există mâncărime în boli infecțioase sau ca o reacție negativă la antibiotice. Dacă nu există agenți antibacterieni nu sunt acceptate, apoi pentru a lupta ciuma a fost numit astfel, dar, în plus trebuie să utilizați antihistaminice. De asemenea, pacientul poate solicita agenților imunomodulatori și antipiretice.

tratamentul de mâncărime remedii populare

Este demn de remarcat că arestarea simptomele pot prezenta diferite mijloace. Dar nici unul dintre acestea poate fi nucleul de tratament. Acțiunea lor are ca scop doar eliminarea disconfortului, dar nu cauza bolii, ceea ce a dus la senzații neplăcute. În plus, în ceea ce privește utilizarea lor ar trebui întotdeauna să se consulte un medic: plante, deși diferite și sunt pe primul aspect este cu siguranta inofensiv, ei au o mulțime de contraindicații.

De asemenea, trebuie să ia în considerare întotdeauna că plantele medicinale și alte plante pot fi idiosincrasie:

De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii

 • Pruritul este permis pentru a elimina extractul de anumite plante - urzica, flori de brusture, valeriană, radacina de lemn dulce. Toate plantele trebuie să fie uscate perfect. Toate acestea trebuie să ia 2 linguri. l. Ingredientele sunt amestecate de clasă. Timp de 2 h. L. ar trebui să fie luate de colectare rezultat. l ardere, apă fiartă. Ia o lingura de infuzie de trei ori pe zi;
 • S-a dovedit ceai populară de la balsam de lamaie. El are un efect pozitiv asupra acțiunii sistemului nervos, liniștitor ei, respectiv, reducerea severității pruritului;
 • Recomandat în timpul tratamentului pentru a îmbogăți alimentele dieta bogata in vitamina A, de exemplu, semințe de dovleac, cătină;
 • Pentru a face față cu disconfortul va ajuta comprima cu suc de Kalanchoe. Pentru a face acest lucru, ori felia de tifon în mai multe straturi, umeziți-l în sucul plantei și se aplică în zona afectată.

Ce se întâmplă dacă mâncărime și erupții au avut loc într-un copil?

Principala sarcină - pentru a stabili cauza acestor simptome. Samosilno face acest lucru, în orice caz imposibil. Exclusiv dreptul de decizie - pentru a vedea un medic pediatru de ingrijire primara. În cazul în care părinții au considerat ca starea congruente copil, a permis să cheme un medic la domiciliu. În lipsa probabilității relaxat tratate într-un spital.

În timp ce doctorul nu a venit, nu folosesc nici droguri, zona afectată unguent și așa mai departe. D. Congruent manipulare poate complica diagnosticul. Pentru a reduce într-un fel de mâncărime, ar trebui să fie eliminate din haine pentru copii pentru a ascunde scutecul moale sau bract. Doctorul ar trebui să-i spun toate detaliile ultimelor zile: că copilul mananca, atunci când erupție cutanată și mâncărime a început, în cazul în care acestea au fost, cu care a comunicat, etc ...

Când potnichke banal nevoie pentru a apela la medic inutile.

Face față cu care este permis, indiferent, dar dacă oricare dintre următoarele simptome care aveți nevoie pentru a apela o ambulanță:

De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii

 • răspândește rapid erupție pe corp;
 • Pustule apar pe piele, firul de praf;
 • creșterea temperaturii corpului;
 • Kid a devenit lipsit de viață, somnoros, apatic.

  Pentru a evita bolile congruente, trebuie să monitorizeze în mod constant sănătatea dumneavoastră, consultați medicul dumneavoastră în cazul celor mai mici semne de tulburări de anxietate.

  Mai mulți părinți sunt obligați să monitorizeze cu atenție starea și igiena copiilor lor.

  de îngrijire a pielii adecvată și respectarea măsurilor sanitare preventive reduce semnificativ probabilitatea formării de sughiț cu pielea.

  a se vedea, de asemenea,

  • De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii
   Sănătatea femeii: o durere sâcâitoare în abdomen
  • De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii
   Toate vaginitei: tipurile sale și ce tratament este necesar
  • De ce cauze mancarime burta si tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - retete, moda, sanatate, relatii
   Borovaya uter - un medicament eficient pentru tratamentul bolilor ginecologice!
  • De ce cauzele râios burtă și tratamentul pruritului, site-ul de sex feminin - rețete, moda, sanatate, relatii
   simptome amenoree Primordial