De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei

Cele mai multe femei a trebuit sa ma uit cum se transforma unghiile de la picioare negre. Dar de ce se întâmplă acest lucru, în unele cazuri, ei nu înțeleg totul. Motivul pentru care ar trebui să fie conștient în orice moment, pentru a face mai ușor să facă față cu un astfel de fenomen și de a salva frumoasele degete.Motive unghii blackening

Motivele pentru care unghiei poate schimba culoarea, un număr de. Unele dintre ele sunt interne, altele provin din exterior. Acesta din urmă este mai simplu pentru a preveni.

factori externi

Pe unghiile de la picioare negre sunt adesea afectate de motivele pentru care ar putea fi pur și simplu evitate o femeie. deoarece acestea sunt tranzitorii și nu sunt legate de starea internă a organismului.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Înnegrirea unghiei poate servi o varietate de motive, interne și externe.

Cauzele de natură tranzitorie:

 • traumatisme sau placă prejudiciu deget duce la ruperea vaselor mici, iar pentru unghiile acumula cheaguri de sânge care, prin pliere, îl fixează placa de culoare închisă;
 • Pantofii stramti pune presiune pe degete, care se sprijină pe ea. Acesta este un alt dintre motivele pentru care vasele de sânge rănite;
 • Printre factorii menționați la închiderea la culoare a unghiilor și interacțiunea lor cu substanțe chimice atunci când o femeie folosește un produs de calitate scăzută pentru plăci de îngrijire sau produse de uz casnic. Substanțele pătrunde în porii unghiilor, modificarea culorii sale;
 • când negru pe placa însoțită de fragilitate și stratificarea acestuia, medicul suspecteaza ciuperca unghiilor, sau chiar întregul picior. Aceasta întunecare indică neglijarea problemei.


De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Ciuperca poate provoca deformarea și închiderea la culoare a unghiilor.

Odată ce toate constrângerile descris cauzele externe sunt eliminate, placa de unghii dobândi treptat o culoare sanatoasa. în cazul în care acest lucru nu interferează cu factorii interni.

cauze interne

Dacă nu există nici o influență externă asupra degetele de la picioare, atunci întrebarea „de ce înnegrit unghiile femei“ răspunsul este să caute un medic. Pacientul va trebui să fie supuse unei examinări pentru a găsi cauza. care este ascuns în interiorul ei.

Cauzele înnegrire unghiilor provocat boli interne:

 • Capacitatea de a crește, de a fi unghii puternice și frumoase încorporate într-un alt nivel embrionar. De aceea, uneori, medicii suspectate cauze genetice placă neagră.
  De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei

Factorii ereditari pot fi de vina pentru faptul că femeile sunt cuie slab si fragil nave dedesubt. Cea mai mică presiune asupra degetelor conduc în mod necesar la un prejudiciu

Aceasta poate fi atribuită și o predispoziție la schimbări pe termen scurt în pigmentare;

 • O altă cauză înnegrire a plăcii de pe picioare pot deveni alergic la vopseaua de femei. Acest lucru se datorează nu atât de mult la calitatea produselor cosmetice ca o reacție a corpului, care sunt sensibile la substanțe chimice;
 • Este deosebit de important să fie diagnosticat de un medic, în cazul în care înnegrire a factorului unghii este organele interne ale bolii. O femeie nu poate simți încă boala, dar organismul este deja începe pentru a semnala probleme cu ficatul, tractul gastro-intestinal, sistemul cardiovascular;
 • Diabetul zaharat provoaca unghii negru, deoarece afectează starea vaselor de sânge (și nu numai pe degete, dar, de asemenea, pe tot corpul).

Sânge sub influența bolii se schimbă densitatea sa, de ce este o încălcare a microcirculatiei. fluxul sanguin slab duce la vânătăi sub placa. Din cauza circulatie proasta la diabetici se produce unghii incarnate în țesutul moale al unui deget.

Boala concomitentă devine ciuperca. cărora le sunt alocate apoi glucoza este un mediu propice pentru dezvoltare;

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei

 • Din cauza o varietate de leziuni ale unghiei, țesuturi sub ea, uneori, vasele de sange se dezvolta tumori benigne - hemangiom. Acestea sunt caracterizate prin proliferarea vaselor în care sângele curge, și capătă o culoare mai închisă.

Aceasta este ceea ce dă unghiile de culoare. Aceste tumori sunt însoțite de durere severă. dar pentru a fi convinși de prezența tumorii, cui trebuie să împingă. În acest caz, trebuie să se întoarcă alb, care va semnala examinarea severă.

Când innegresc la femeile de orice varsta unghiile de la picioare răspund mai precis, de ce se întâmplă, poate fi doar un medic.

În termenii de referință pentru a identifica factorii interni ascuns în corpul pacientului. Cu cât mai repede cauza este stabilit, cu atât mai ușor este de a menține integritatea unghiei și a reveni la aspectul ei frumos.

Este periculos să înnegrire

Unii văd o unghie înnegrită ca defect cosmetic. În cazul în care nu este însoțită de durere, iar atenția specială nu să plătească, în speranța că totul va avea loc foarte repede de la sine.

Cu toate că aici trebuie să luăm în considerare motivele care au determinat schimbarea culorii - multe dintre ele este de dorit pentru a elimina procesul de medicatie. Da și nici un simptom de durere - nu este un semn al unui defect inofensiv.

Dacă nu există nici o durere, ci doar o înnegrire

Chiar dacă știți de ce Toenails înnegrite femeile, în fiecare caz, trebuie să ia în serios orice factor. care a condus la aceasta (în ciuda faptului că ancheta nu este însoțită de durere).

Cauze înnegrire a unghiei, care nu este însoțită de durere: • De exemplu, dezvoltarea ciupercii în stadii incipiente nu se pot manifesta durere.
 • Navele care spargere sub presiunea de pantofi strans, de multe ori se comporte în condiții de siguranță.
 • În cazul în care cauza ticăloșie sunt boli ale organelor interne, desigur, în zona unghiilor pigmentat nu va avea loc nici o durere.
 • Reacțiile alergice sunt, de asemenea, nu marcate de durere.

Fiecare dintre aceste situații par inofensive, deoarece nu este însoțită de durere. Deși acest punct de vedere este greșit - unghii negru indică deja o defecțiune în sistem.

Indiferent de scara - dacă problema se află în organele interne, sau atins doar un singur deget de la picior, dar lipsa de atenție a acestor defecte poate avea consecințe grave.

Cel mai adesea nu doar în cuie blackens - burst vasele de sange.

Hematomul mai mare, cu atat mai greu le dispar. Dacă se ajunge acolo este, de asemenea, o infectie este o inflamatie grava nu poate fi evitată. A apărut în acest caz, durerea - este un semn de neglijare a problemei, care ar putea avea efecte mai complexe decât unghie exfoliat.

Dacă a existat o durere

După cum sa menționat mai sus, în cazul în care durerea a apărut sub unghii negru în timp, ea indică sursa de dezvoltare a inflamației datorită faptului că infecția a intrat sub placa.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei

După rupturile vasului sub unghie pot acumula cantități mari de cheaguri de sânge. care, în cazul în care acestea nu sunt curățate, poate duce la dezvoltarea de tumori benigne.

Când există senzații neplăcute, aching unghie nu înnegrită - astfel de simptome răspund țesuturilor moi și terminațiile nervoase sunt plasate sub placa.

Prin urmare, motivele pentru care unghiile innegrite unei femei, a afectat aceste zone de pe picioare.

Deci, de ce există o mulțime de durere?

Cauzele durerii:

 1. Chiar și degetul traumatisme minore va fi însoțită de durere, pentru că el a fost zdrobit (de exemplu, o acțiune mecanică este pe țesut).
 2. În stadiile avansate ale ciupercii pătrunde în țesuturile moi, consumate de ele.
 3. Diabetul zaharat „nu sunt îndeplinite“, doar un singur negru - atunci când unghia crește în carnea degetului, este, desigur, va provoca durere.
 4. In cazul tumorilor benigne, proliferare vasculară, de asemenea, apare în țesuturile moi, și este atât de dureros încât ignora aceste semne nu pot.

Orice durere - este periculos.

Dacă timpul nu ia măsuri, atunci putem rămâne nu numai fără un cui, dar fără degetul sau piciorul pacientului. În unele cazuri, există pericolul de cangrena tesuturilor moi.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Pentru a elimina unghiile deformate și înnegrite trebuie acordată sănătății.

Cum să scapi de negru

Un val de o „baghetă magică“ cu placa neagră nu rezolva (cu excepția cazului în lac negru vopsea unghiile). La schimbarea de culoare va dura o anumită perioadă de timp.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Boli ale unghiei trebuie eradicat prin medicație (spray-uri, unguente, pulberi de prăfuit).

Acesta ar trebui să acorde atenție în cazul în care se află la fața locului în sine.

 • În cazul în care este în mod direct în structura unghiilor (de exemplu, pigmentare alterată a unora dintre site-urile sale), aceasta nu este încă să crească o nouă placă curată, dispare negru.
 • Dacă unghia este colorat hematom localizat sub ea, atunci putem lua o serie de măsuri care vor ajuta la dizolvarea cheagurilor de sânge.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Măsuri necesare pentru resorbția de sânge sub unghii placa:

 1. Dacă aveți o vânătaie, prima acțiune - să impună degetul de gheață pentru a reduce echimoze.
 2. Este recomandabil să se asigure imediat fluxului sanguin la nivelul membrelor inferioare, ridicându-l.
 3. Hyponychial opri sângerarea, a calma durerea si a reduce inflamatia ajuta suprapusă pe problematică emulsie degetul ritsinola sau fierturi pulbere diluat.
 4. Scapă de ajutor negru și comprimă demiksidom și heparină unguent (sau pe baza Arnica).
De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Dimexide - un instrument care va obține rapid scăpa de unghiile negre.
 • În ceea ce privește bolile interne, ciuperca, diabet zaharat, unghia va rămâne negru până până când soluționați cauzele care stau la baza. Cu alte cuvinte - până când este tratată în mod corespunzător.
 • Cu tumori mai dificile - aici sunt implicate tesut cu degetul. Poate că, fără o intervenție chirurgicală nu este o soluție.

Oricare ar fi motivul înnegrit unghiile femeilor, pentru a elimina defectul nu trebuie să kosmetologicheskim fel. Tratamentul medicamentos are, de asemenea, de a alege medicul care constata inițial ceea ce a dus la pigmentarea factori.

Este întotdeauna permis auto

La domiciliu, tratamentul trebuie efectuat numai la recomandarea medicului. Transforma într-un vindecător tradițional nu este necesară, pentru că o femeie nu poate ști motivul exact pentru picioarele ei înnegrite brusc unghiile.

Numai în caz de vătămare sau pantofi strâmte i se permite să aplice o serie de măsuri descrise mai sus, pentru a preveni dezvoltarea unui hematom mare.

Dar chiar și în această situație, trebuie să consultați un medic pentru a vă asigura că totul va fi fără consecințe. În plus, prejudiciul poate fi suficient de gravă, iar apoi se va dezvolta inflamatie. datorită căreia placa va începe să se îndepărteze de la țesuturile moi.

Te pentru a elimina este în nici un caz imposibil, nu pentru a transporta infectie. Punerea un bandaj moale cu analgezic, ar trebui să meargă imediat la recepție la chirurg.

Tot ceea ce se va cere de la o femeie la domiciliu - nu se încarcă piciorul. care a apărut pe unghii negre.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Lemon promovează îndepărtarea poloneză negru.

În cazul expunerii la plăcile de lac slab sau substanțe chimice suficient de femeie pentru a ține unghii albire, de exemplu, suc de lămâie.

cuie de prevenire blackening

Nu a fost necesar în viață să se ocupe de problema modului de a scăpa de pete întunecate pe plăci. ar trebui să înțeleagă de ce femeile înnegrit unghiile pentru a continua, pentru a evita acest lucru.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Măsuri preventive vor asigura unghiile de ciuperci și krovoizleyany subungual.

Există măsuri preventive importante.

 • Evita rănirea, nu reușesc pe deplin, dar pentru a minimiza efectele lor este destul de posibil, dacă urmați condițiile de siguranță la locul de muncă fizică, sport, și așa mai departe. N.
 • Rolul important jucat de alegerea pantofului drept, în care picioarele femeilor să fie confortabil.
 • Aderarea la regulile de bază de igienă vor proteja împotriva bolilor fungice, inflamații și infecții.
 • Strict necesar pentru a monitoriza starea de sănătate a acestora, prevenirea bolilor grave. În cazul apariției lor nu ar trebui să întârzie tratament.
 • O dieta echilibrata va menține sistemul endocrin în stare de funcționare. Vitamine si minerale ingerate, îmbogățindu-sânge, care facilitează circulația normală.

De ce cauzele si tratamentul unghiilor unghiile înnegrite de femei
Este nevoie de organism pentru funcționarea normală a unui regim alimentar echilibrat.

De asemenea, este important să se aibă grijă de menținerea imunității femeilor în ansamblu. care va ajuta organismul să facă față oricăror boli și probleme.

Monitorizați sănătatea dumneavoastră și să aibă grijă de tine, dragi femei!