De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

De ce omul chel? Această întrebare este de interes pentru mulți membri ai sexului puternic, care are o astfel de problemă. În acest sens, acest articol, ne-am decis să-l dedice la subiect.De ce oamenii merg chel devreme?

Motivul acestei probleme poate servi o serie de factori. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că jumătate puternică a umanității tinde să ignore această problemă din cauza ignoranței lor. Mai mult decât atât, majoritatea oamenilor cred că astăzi nu există astfel de instrumente care pot opri pierderea parului. Dar acest lucru nu este cazul.

Înainte de a afla ce remediu pentru chelie - cel mai eficient, aveți nevoie pentru a afla de ce această problemă a apărut de la tine.

ereditate

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

În unele cazuri, calviția de tip masculin este cauzata de androgeni (testosteron). Această pierdere ereditară a părului. Se poate începe de la un puternic jumătate din omenire în orice vârstă, dar numai după pubertate.

De ce omul chel? Când androgenetica scalpului alopecie în zonele temporale începe să scadă în mod semnificativ. Acest lucru scade densitatea și durata fazei de creștere sale. Arborele de păr în timpul chelie ereditare sunt reduse în lungime și diametru. În plus, ei pot dobândi o nuanta mai deschisa. Trebuie remarcat faptul că pierderea parului la barbati este mostenita de la mama sau tatăl, și este afișat numai în cazul în care cantitatea de androgeni in organism creste.

Dacă o persoană este expusă la un stres lung și destul de severe, vasele de sânge scalpului începe să restrângem. Și doar după 2-3 luni, aceasta poate duce la lipsa de hrană a rădăcinii părului și apoi la chelie. În cazul în care tulpina nervoasă sau emoțională este rar, o astfel de neplăceri este temporară.

Un efect secundar al medicatiei

De ce omul chel? Răspunsul la această întrebare ar putea servi drept de a lua orice medicamente puternice. Deci, alopecie (foto prezentate în acest articol) apare adesea după utilizarea de antidepresive, diuretice, acid acetilsalicilic, și așa mai departe. Dacă ați demonstrat un efect secundar, ar trebui să se consulte întotdeauna cu un medic.

mecanism autoimun

Cu această pierdere a părului corpul uman poate absorbi foliculii de par ca un corp străin și să încerce să scape de ele. Natura acestui fenomen nu a fost studiat până la sfârșitul anului. Cu toate acestea, există o versiune care pierderea parului autoimuna poate fi moștenită sau apar ca urmare a intoxicației.

tulburări endocrine

Remediul obișnuit pentru chelie nu ajuta o persoană recâștiga de păr, în cazul în care motivul este o încălcare a glandelor endocrine, inclusiv tiroida. Apropo, într-o astfel de deviere a primelor pete chel, de obicei, apar în sprâncene exterioare, în apropierea zonelor frunte și occipitală.

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

Atunci când tiroida disfuncționalități ale glandei parul devine tern si uscat, subțire și rare. Dacă există atrofie a glandei, persoana poate viziona la pierderea parului a crescut, ceea ce este tipic pentru persoanele în vârstă. În plus, pierderea parului poate fi cauzata de o crestere a glandei tiroide.

Din acel bărbați chelie? Potrivit cercetării de la Universitatea din Taiwan, acest obicei prost, cum ar fi fumatul, poate provoca un risc crescut de chelie în sexul puternic. Astfel, cercetatorii au analizat starea de sanatate a aproximativ 750 de oameni, varsta medie a fost de 60 de ani. Rezultatele acestor studii au arătat că, în cazul pacienților cu calviție fumate aproximativ 20 de țigări (sau mai mult) o zi, marea majoritate acest lucru a dus la o pierdere moderată sau semnificativă a părului. Un model cercetători a explicat că, în timpul fumatului foliculul pilos, unde rădăcina firului de păr este distrus rapid. Mai mult decât atât, acest lucru este în măsură să rupă obiceiul circulant hormoni care crește producția de estrogen și, prin ea însăși, duce la chelie.

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1


alte cauze

De ce omul chel? Printre altele, motivele pentru această abatere poate servi drept:

  • abuzul de alcool sau de malnutriție;
  • alegerea greșită a produselor de îngrijire a părului;
  • diverse boli (diabet, hipertiroidism, anemie, etc.);
  • lumina directă a soarelui;
  • aer rece;
  • fluctuații de temperatură;
  • iradiere radioactivă și t. d.

Pentru a determina adevarata cauza a caderii parului la barbati poate fi doar cu experiență trichologist medic. Trebuie remarcat faptul că clarificarea în timp util a acestui fapt va ajuta la prevenirea pierderii parului in continuare si rapid rezolva problema.

Cum de a trata chelie?

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

Preveni pierderea naturala a parului numai după ce instalați adevăratul motiv pentru pierderea lor. De exemplu, alopecia genetica adesea încetinită prin utilizarea de droguri. În acest scop, înseamnă, cum ar fi „Finpecia“ sau „Propecia.“

Dacă chelie în sexul puternic a apărut de stresul constant și tensiunea nervoasă, ei sunt sfătuiți să evite șocurile emoționale și de a lua medicamente care imbunatatesc circulatia sangelui si intaresc vasele de sange.

Nu putem ignora faptul că astăzi există o cantitate incredibila de metode oamenilor prin care pierderea parului nu numai poate opri bărbații, ci și femeile. Luați în considerare cele mai eficiente rețete mai detaliat.

Masca de coaja de ceapa

Pentru prepararea greutății reducerea ar trebui să ia un borcan de jumătate de litru și se umple cu coji de ceapa. După aceea, aceleași feluri de mâncare trebuie să adăugați câteva bucăți de cuișoare și se toarnă 400 ml de vodca normala. Amestecul rezultat se recomandă să se insiste 11-15 zile, apoi se scurge și se freacă în scalp, mai ales în locurile de chelie. După acțiunile de mai sus este necesar să poarte un capac de baie, cravată o eșarfă sau înveliți-te cu un prosop. O jumătate de oră mai târziu, masca trebuie spalate cu capul sub apă caldă. Această procedură terapeutică, de preferință, efectuată de 2-4 ori pe săptămână, până la recuperarea completă a părului și chel overgrowing.

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

Masca de tinctura de ardei

Pentru a face o astfel de mască medicală, este necesar să se prepare numai 2 agenti de farmacie: ulei de ricin (o parte) si tinctura de ardei iute (două părți). Ambele componente trebuie amestecate, a pus într-o sticlă. După aceea, amestecul este necesar pentru a freca în zonele atinse de calvitie și pentru a strânge laolaltă în același mod ca și a fost prezentat și în exemplul precedent. O oră mai târziu, capul trebuie să fie spălate, cu șampon pentru copii sau săpun (ulei de ricin diferit nu este eliminat). Această procedură este recomandată de 2-4 ori pe săptămână până la recuperare.

Pentru cei care nu știu cum să facă piper tinctura, va prezenta rețeta detaliată. Patru păstăi de plante acute trebuie puse într-un recipient de sticlă și apoi se adaugă la acesta 500 ml de vodca. În această parte a ingredientelor necesare pentru a infuzat timp de trei săptămâni. Amestecul rezultat poate fi utilizat ca un agent terapeutic independent, și ca bază pentru prepararea altor măști împotriva cheliei.

ceaiuri de plante

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1
Pentru pregătirea anti-chelie poate utiliza plante complet diferite. Dar cele mai eficiente sunt: ​​scoarță de salcie, frunze și rădăcini de brusture, pelin, mierea ursului, salvie, patlagina, țintaură, mama și mama vitregă și urzică. Trebuie remarcat faptul că, în medicina tradițională astfel de plante sunt adesea folosite pentru tratamentul alopeciei. Pentru a pregăti propria lor bulion de vindecare ar trebui să ia mai mult din amestecul de mai sus de ierburi uscate, se adaugă la acestea pic tei miere (aproximativ 2 linguri de desert), se toarnă apă clocotită și se lasă la temperatura camerei, până când lichidul de răcire. Odată ce apa devine caldă sau rece ușor, este necesar să se scurgă și apoi clătiți bine părul. Pentru a efectua această procedură, de preferință, după șamponare convențională.

Sfaturi utile pentru bărbați și femei

Pe lângă utilizarea de măști, precum și medicamente pentru a preveni chelia reprezentanților de podea puternic și slab să se abțină de la colorare și permanentul de păr. În plus, este de dorit să se evite contactul cu fiare de călcat, uscătoare de păr, geluri de fixare, lacuri și alte produse cosmetice.

Pentru a îmbunătăți cresterea parului la barbati ar trebui să cumpere doar șampoane de medicamente care sunt vândute în rețelele de vânzare cu amănuntul. Cu achiziția lor este necesar să se asigure că o parte din detergent inclus ardei iute, ulei de ricin sau de brusture.

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1

De ce chelie de sex masculin chelie remediu 1