De ce corp multe alunite și ce să facă în cazul în care un număr mare de noi nevii

Toată lumea știe faptul adevărat că trupul unui nou-născut nu este un singur mol. Dar, la 2-3 ani de viață a copilului pe corp poate fi găsit câteva pete mici, iar numărul de vârstă va crește numai. Dar ceea ce afectează numărul și rata de creștere, este încă un mister. Este cunoscut faptul că apariția unor noi molii de primă și depinde în continuare melanina, care face parte din celulele epidermice. Acesta conține un pigment melanina, care apoi se manifestă ca alunițe. Oamenii spun că o mulțime de alunite pe corp - cheia pentru o viață fericită, dar este într-adevăr?De ce este o mulțime de alunite pe corp

Apariția alunițe - este un proces fiziologic normal, care este asociată în primul rând cu activitatea sistemului endocrin. Acesta este responsabil pentru echilibrul hormonal al întregului corp și controlează nivelul anumitor elemente vitale. Amintiți-vă, atunci când aveți o mulțime de alunite pe corp sau ele au devenit mai vizibile? Desigur, vârsta pubertății. Acesta a fost în acest moment nivelul de hormoni din organism începe să sufere schimbări majore. Aceleași motive pot fi atribuite la apariția unui număr mare de alunite de pe gât și burta femeia imediat în timpul și după sarcină, atunci când organismul experiențele schimbări hormonale.

Al doilea factor, care afectează o creștere semnificativă a numărului de moli - este influența razelor solare. Prin urmare, a marcat cel mai adesea apariția alunițelor pe mâini și alte părți expuse ale corpului. Ultraviolet este cu siguranță foarte util, dar în cantități mici, astfel încât toate dermatologi din lume sunt sfătuiți să evite lumina directă a soarelui pe stratul superior al epidermei. O creștere deosebită a numărului de moli de pe partea din spate se observă după expunerea la plajele deschise în țările tropicale. După aceste simptome, expertii recomanda și să interzică plajă pe plajă, în seara de ore, sau până la prânz.Dermatologii după eliberarea a numeroase studii 2 natura apariției alunițe, și, în consecință, împărțiți-le în 2 tipuri: benigne și maligne. alunițe maligne necesită consultarea obligatorie cu un specialist și tratament follow-up.

În cazul în care o persoană care are o multime de alunițe de la naștere

Astfel, numărul de moli crește cu fiecare an care trece ele devin mai vizibile - este destul de normal. Dar ce să fac dacă observați că copilul dumneavoastră are un număr excesiv de mare de alunițe, care nu este tipic pentru vârsta lui?

În primul rând, să acorde o atenție la factorul genetic nu trebuie să intrați în panică imediat. Este posibil ca cineva din familie, există aceeași problemă. În acest caz, nu ar trebui să fie prea îngrijorat, cu toate acestea, vizita un dermatolog nu va fi de prisos. Ca măsură preventivă, ar trebui să evite contactul cu pielea copilul subțire la lumina directă a soarelui. Astfel de copii au nevoie de regim special de ședere în stradă. Încercați să reglați mers pe jos, astfel încât să creeze mediul cel mai pozitiv pentru a se asigura că copilul a primit un număr suficient de vitamina D3 util.

Multe alunite de pe față și corp - acest lucru nu este un motiv de panica, în primul rând, acestea ar trebui să fie luate ca un semnal că ar trebui să fie mai atent pentru a trata pielea lor. Pentru început, încercați să nu se rupă capacul exterior al epidermei ca o cârtiță în sine și în jurul ei. Acest lucru poate duce la dezvoltarea melanomului malign.

O ocazie de a se adresa medicului ar putea oferi unele necaracteristică pentru ordinare pete pigmentare manifestare. De exemplu, acest lucru poate fi un sentiment copleșitor de mâncărime, roșeață în jurul valorii de alunițe, sensibilitate neobișnuită, creștere sau schimbare a formei. De asemenea, amintiți-vă că fiecare persoană din când în când pentru a arăta nevilor lor în valoare de medic oncolog, astfel că, dacă ceva, pentru a localiza problema cât mai repede posibil și să ia măsurile corespunzătoare.

Lasă un răspuns Anulează răspuns