De ce deget senzația de mâncărime sub inelul de nunta

Acasă »Sănătate» De ce deget senzația de mâncărime sub inelul de nunta?

De ce deget senzația de mâncărime sub inelul de nunta
Unii notă în mancarime lui pentru un inel de nunta, și nu știu de ce acest lucru se întâmplă. De regulă, cei mai mulți oameni de mai mulți ani de bijuterii de uzură pe degete fără nici o senzație de disconfort, dar la un preaviz punct cu care cumva zgâriat un deget un inel de nunta. De ce există o astfel de reacție? Care este motivul și cum să lupte? Să vedemÎn cazul în care acest lucru este de multe ori senzația de mâncărime, de obicei, doar una dintre posibilele probleme. De exemplu, roșeață, iar pielea începe să se exfolia poate apărea sub inelul. Este dermatita comuna, care poate începe pentru o varietate de motive, din noroi banal și se termină cu o reacție alergică. Și, în timp ce mulți, în special oamenii neîncrezători spun că degetul nu este o mănâncă coincidență, uita-te pentru sensul ascuns aici nu este în valoare de un inel de nunta.Pentru a scapa de mancarime ar trebui, în primul rând, a pus inelul în soluția de amoniac. Aceasta este o modalitate dovedită de a scăpa de murdărie nu numai, ci, de asemenea, bacterii, care pot provoca o reacție alergică. De asemenea, un inel de logodna poate fi atribuită la orice bijuterie, în cazul în care se va curăța și poloneză.

Dar nu întotdeauna sub degetul un inel de nunta este zgâriat pentru acest motiv. La urma urmei, în viața de zi cu zi, deseori folosim detergenti atunci când faci curățenie, se spală vasele, scoate rufele din mașina de spălat. In toate aceste cazuri, avem de a face cu chimia, care devine cel mai adesea un motiv de iritare a pielii, astfel cum a acumulat sub inelul.

Aurul din Turcia poate fi aditivi nocivi, desigur, aur fabrica este de calitate foarte bună, dar există o producție de artizanat de aur, astfel încât acesta poate apărea alergic la un aditiv pentru aliaje de aur. Știm cu toții că, în orice aur sunt suplimente și de la umbra sa depinde de cât de mulți dintre ei acolo. Prin urmare, motivele pentru care este zgâriat de un deget un inel de nunta mai mult. decât crezi. Deci, nu cred, dar în primul rând să consulte un medic.