De ce degetele mancarime

(1 voturi, 5,00 Scor de 5)

Am observat că degetele de mâncărime, nu ridica imediat panica. La urma urmei, o mâncărime similară poate apărea din diverse motive, printre care locul este pielea uscată obișnuită și boli mai grave. Pruritul este considerată o problemă comună, cu o astfel de senzație neplăcută a fost de scurtă durată. Dar nu uitați că există întotdeauna posibilitatea ca acesta va deveni cronica, problema poate fi însoțită de apariția de vezicule, fisuri, cicatrici. De aceea, este înțelept să afle de ce degetele a început să mancarime, acest lucru este de a face cunoștință cu simptome de boli grave.De ce degetele mancarime

Care ar putea fi motivul

Află de ce degetele grav senzația de mâncărime, nu poate fi exclus bolile dermatologice imediat, iar acestea pot servi de cauza mancarime. Dar, în afară de faptul că aveți disconfort și anxietate va fi de remarcat faptul că pielea este crăpat, zgâriat pe ea o erupție cutanată, roșeață. Există mai multe boli în această serie, au decis să atribuie mâncărime, urticarie, pediculoză, dermatita atopica si alte boli.

Poate începe să se exfolia degetele din cauza schimbărilor de temperatură, de exemplu, se întâmplă adesea în vreme rece. Soarele de vară luminos poate provoca, de asemenea, peeling, precum și mâncărimea de însoțire. De asemenea, degetele pot fi zgâriat din cauza stresului chimic și mecanic suferit de mâini. Pielea poate părea inițial uscată, senzație de mâncărime pot apărea chiar și datorită utilizării de produse cosmetice. De multe ori cauza mâncărimea devine transpirație care afectează oamenii. Lână, îmbrăcăminte sintetică poate afecta în mod unic pielea, și de ce vrea să zero.

De ce degetele mancarime

În cazul în care se confruntă cu un astfel de caz, sarcina principală va fi îndepărtarea stimulului. Odată ce este eliminat, iar disconfortul va dispărea. Un specialist poate detecta si dermatita de contact, care apare, de asemenea, în contact cu un alergen. Când zgâriat degete, este necesar să se ia în considerare faptul că această condiție poate fi cauzată și de boli extracutanate.Acest simptom poate indica următoarele probleme-cheie în organism:

 1. probleme cu rinichii și ficatul;
 2. diabet;
 3. icter;
 4. defecțiuni în sistemul limfatic;
 5. tulburări ale lucrărilor glandei tiroide;
 6. tumori la nivelul tractului gastro-intestinal.

Deseori, oamenii observă că degetul senzația de mâncărime sub stres psihologic. Atunci când o persoană este sensibilă la nivelul de psihologie, o astfel de reacție poate urmări aproape orice situație. În astfel de cazuri, pot apărea bule de aer în degete, care au un caracter de spargere. Itch din cauza efectelor medicamentelor care sunt făcute de către om. În astfel de cazuri, este necesar să se aleagă un analog sau să elimine administrarea medicamentului. Cauză această reacție poate unguente, tablete, chiar injecție.

Ce sfat de urmat

Dacă un deget pe de o parte pruriginoasă, trebuie să urmați câteva sfaturi. Este deosebit de important să nu se așeze fără acțiune, în cazul în care degetele fisura, vezicule, erupții cutanate. Lucrul corect ar fi pentru a vedea un medic, care poate diagnostica problema. Dar până ce se întâmplă, ar trebui să utilizați sfaturi care sunt eficiente în casă:

 1. Puteți folosi o soluție de fulgi de ovăz, care este într-o clipă să se pregătească. Acest lucru va necesita un pahar de fulgi de ovăz și trei litri de apă clocotită. Mâinile trebuie să dețină aproximativ 20 de minute în soluția caldă.
 2. spalarea mainilor regulate.
 3. Încercați să nu contact cu o rece sau la cald, cel mai bine este să se spele pe mâini în apă caldă sau rece ușor.
 4. Frigul poate ajuta numai dacă doriți să eliminați durerea, este necesar să înfășurați gheața într-un prosop și se aplică pe piele afectate.
 5. Este necesar să se utilizeze minimum de substanțe iritante, cum ar fi lână și sintetice țesături, detergenti, sapun antibacterian.

De ce degetele mancarime

Ce se poate face

Încercarea de a înțelege de ce degetele senzația de mâncărime, însoțite de fracturi, erupții cutanate, vezicule, puteți aștepta câteva zile. Dar, în cazul în care problema nu dispare în acest timp, ar trebui să vedeți un medic. Un dermatolog sau medicul va fi capabil de a diagnostica problema, atribuie un tratament adecvat.

Sarcina ta va fi de a reduce disconfortul la un nivel minim, alege crema de maini, pe care veți găsi mai multe caractere aldine. El are un efect pozitiv asupra stării pielii, eliminând în același timp disconfortul. Nu contează ce deget mancarime, dacă nu crezi în semne prevestitoare.

Dacă vă confruntați cu o problemă ar trebui să încercați pentru a reduce simptomele, le reduce la minimum

Dacă sunteți deosebit de preocupat de mancarime, pielea a început să se crape, nu pot dormi din cauza durerii, trebuie să solicitați imediat ajutor medical. Nu risca propria sănătate și a celor dragi. La urma urmei, puteți detecta infecția, care este cel mai adesea transmis prin zi cu zi. În orice situație, un expert medical va fi capabil de a ajuta, pentru a ajuta la găsirea și să rezolve problema, precum și sprijinirea unor metode eficiente pentru a reduce simptomele.

De ce degetele mancarime