De ce degetele senzația de mâncărime ce să facă în cazul în care acesta este zgâriat vârful degetului

Motivele din cauza care degetele sunt mâncărime. Dacă degetele senzația de mâncărime, nu ar trebui să facă concluzii premature și a umfla din molehills. Aceasta este o problemă destul de comună, care este rareori legată de orice boală gravă. timp important să se acorde o atenție la ea și să înțeleagă ceea ce este cauza. În cazul în care o lungă perioadă de timp pentru a ignora problema, aceasta poate duce la complicatii, cum ar fi erupții cutanate, vezicule sau mici fisuri.Motivele pentru care sunt crăpate degete pe de o parte

 • Dermatologic zabolevaniya- cauza cea mai frecventa. Fii atent la pielea ta. Dacă roșeață (chiar și minoră), va veti simti disconfort constant din cauza uscarea, crăparea pielii, există mici erupții cutanate roșiatică, atunci în mod clar, trebuie să mergi la un dermatolog. Cele mai probabile și comune boli care afectează pielea de pe mâini - dermatită atopică, urticarie, pediculoză, scabie și altele.
 • Un alt motiv pentru care degetele mâncărime - o reacție alergică. Acest lucru poate fi ca o alergie la alimente, sau din cauza unor stimuli externi (produs cosmetic, de exemplu).
 • Acțiuni externe. Există mai multe tipuri de efecte negative ale mediului asupra pielii mâinilor - mecanice, chimice și termice. Pruritul poate apărea pe degete în timpul contactului cu haine sintetice sau din lână (mănuși pe artificială sau din lână, inclusiv pe bază) blocarea transpirația normală, precum și transpirație excesivă, expunerea prelungită la frig, caldura, lumina soarelui. Toate acest lucru este valabil mai ales pentru pielea uscata si sensibila. Această problemă se numește „dermatita de contact.“
 • Probleme cu organele interne. În organism, totul este interconectat, pentru că nu este necesar imediat să păcătuiești pe imperfecțiunile pielii lor, dacă vă simțiți degetele senzația de mâncărime. Poate că motivul constă în funcționarea incorectă a ficatului sau de rinichi. Există probleme ale sistemului limfatic, tractul gastro-intestinal și glandei tiroide.
 • tulpina nervoase. Sunt oameni prea emoționale și ușor excitabile se poate vedea de multe ori o varietate de mișcare nevrotic, da o impresie falsă. Unul dintre ei, un sentiment imaginar de mâncărime la nivelul mâinilor sau degetelor.
 • Medicamente. Efectele secundare ale unor tablete și unguente pot fi scabie aspectul între degete și degetele ei înșiși.


 • Dacă mâncărime vă oferă extrem de disconfort, transformat într-o erupție cutanată, fisuri pe degete merg neaparat la medic, nu fi leneș. În caz contrar, afișajul inferior poate fi la domiciliu.

  • Temperatura scăzută. Pentru reducerea temporara atașați la pachet degete de gheață.
  • O soluție de fulgi de ovăz. Se toarnă 2-3 litri de apă clocotită cana fulgi de ovăz. Așteptați până când apa devine caldă și lăsați mâinile în jos înapoi pe pensula. Păstrați-le sub apă timp de aproximativ 20 de minute.
  • Igiena. Spălați-vă pe mâini în mod regulat după contactul cu suprafețele contaminate. Selectați un săpun adecvat și care nu usuca pielea.
  • Fără apă rece și caldă. Spălați-vă mâinile în apă, la temperatura camerei sau ușor mai rece, dar în orice caz, nu fierbinte. Din acest degete mancarime chiar mai mult.

  Orice ar fi fost, este mai degrabă toate măsurile temporare. Când degetele senzația de mâncărime sfătuiți să solicite ajutorul unui dermatolog calificat și de a determina cauza înfrângerii țesutului epitelial. După aceea, va fi atribuit un tratament profesional.