De ce degetul mare este zgâriat

Elena Gânditor 8 ani în urmă Scratch Poate ciuperca. Cele mai multe dintre ele se pregătesc pentru un eveniment plăcut. Odată uns umărul ei, am uitat să se spele pe mâini. În curând veți vedea persoana căreia i sentimente romantice. Surprinzător, în high-tech și progresivă lumea noastră modernă este încă o mulțime de oameni care continuă să creadă în semne prevestitoare, a inventat multe secole în urmă. Desigur, zgârierea nu este numai mâna stângă. dar, de asemenea, drept. Când degetul mare zgâriat la baza. atunci ar trebui să ne așteptăm la o întâlnire plăcută, cu o veche cunoștință.Desigur, zgârierea nu este numai mâna stângă. dar, de asemenea, drept. Știi ceva despre zicalei mancarimilor mana dreapta? Gândire, de ce mâna dreaptă mănâncă, majoritatea oamenilor ajuns la concluzia că aceasta vorbește despre viitoarea întâlnire cu un bun prieten sau un prieten.Hurts și degetul mare pruriginoasă - Terapie - Consultanță gratuită a unui terapeut - este responsabil Morkina Tatiana losifovna - juvelirshop.ru Sănătate

Natura durerii la fel cum se întâmplă în degetele rapid sau cam asa ceva, ce sunt mâncărime - un semn pentru fiecare dintre ele. Pentru a semna lucrat mai repede. Există mai multe ritualuri. Este cunoscut faptul că mâna dreaptă este furnizat de strângere de mână, astfel încât acest semn este destul de simplu. Semne ale anotimpurilor și luni. Uneori deget inelul de pe mâna stângă poate aluzie la călătoria pe care te duci la o companie bună, și cheltui în loc este foarte cool si distractiv. Prin urmare, dacă ați atins această problemă, trebuie să acorde o atenție la alimente și medicamente, care sunt situate în casa ta, este posibil ca cauza mancarime - o reacție alergică. Acest lucru duce la mâncărime în mâinile potrivite. Acestea includ interpretări mâncărime degetul mare. Nu cred rău, du-te pentru cel mai bun, vis despre bine si va deveni realitate.

Elena Gânditor 8 ani în urmă Scratch Poate ciuperca. Apropo, este posibil ca va avea o introducere interesantă pentru un străin, care mai târziu va deveni un prieten bun pentru tine.