De ce dependența de nimic

De ce dependența de nimic

Dependența - 1) incapacitatea de a face fără ceva; 2) puterea subordonarea adversarului în absența independenței și libertății.

Cauză dependență fizicăAceasta provoacă dependență fizică este abilitatea unor compuși vegetale sau sintetice, pentru a concura cu organismele de reglementare interne ale proceselor vitale la om.
Pentru alimentarea prelungită sau continuă în interior, ele reprezintă pentru conexiunea „nativ“. Organism mentinerea homeostaziei (constanței mediului intern) va „închide producția internă.“ Dependența de intrări externe.

Cauzele dependenței psihice

Ce conduce un adolescent la „primul test“, iar apoi pe a doua, a treia?
Imitație, instinctul de turma sau dorinta de a iesi in evidenta, sa se afirme, curiozitatea, dorința de plăcere sau slăbiciune de caracter?
La toată lumea. Motivele sunt dependență psihologică în însăși natura umană. Și ne putem apropia numai pentru înțelegerea lor.

Oportunitatea de a învăța despre caracterul unei persoane, particularitățile personalității sale, soarta punctelor nodale, sarcinile unui astrograma astrologic al vieții spune că am ajuns în această lume nu este o „tabula rasa“ și cu obiective specifice și soluții potențiale pentru acestea.

Sa întâmplat că noi nu știm viitorul tău. Dar se concentreze pe călătoria vieții încă mai pot. Trebuie să facem, cel puțin două instrumente: intuiția (chemarea spiritului), și un sentiment de satisfacție.
Ne putem orienta în direcția de deplasare, ascultarea vocii interioare (setarea auzului - pe propriul risc).
Confirmarea mișcării pe cale (în cazul în care această mișcare este) este îndeplinită. Omul fericit cu viața, activitățile și rezultatele, în cazul în care acestea conduc la golul vieții.

Este rar să se întâlnească pe cineva care ar ... nu se confruntă cu această problemă. Vorbesc despre dependența în sensul cel mai larg. Despre orice dependență de om. Dependența de alte persoane. Dependența de droguri. Dependența de țigări, alcool. Dependența deloc. Cum vine? În cazul în care a făcut-o în altele? Și cum putem lupta? Și dacă oamenii sunt independente?

De ce avem o dependență de ceva sau cineva? Noi încep să fumeze, iar noi devenim dependenți de țigări. Începem să bem și să devină bețivi sau alcoolici. Cei mai mulți oameni de pe planeta sunt dependente de alimente delicioase și variate.

Un număr foarte mare de persoane dependente de soțiile lor. Dar, un număr și mai mare de dependente de soții lor. Puțin mai puțini oameni, deși considerabile, este dependentă de copiii lor. O mulțime depinde de prietenii lor, prietenele lor. Unele depind de sărbători, de la mese de banchet și petreceri. Alții depind de frumoase și la modă haine.Cei mai mulți bărbați sunt dependente de autovehicule. Sunt cei care depind de activitatea lor. Și acolo sunt cei care depind de independența lor. Da, este pe independenta. Aceasta este, de asemenea, o formă de dependență. Despre el putem spune că aceasta este forma cea mai ridicolă de dependență. Dependența de independență este ridicol pentru motivul pentru care suferă de ea, încrezător în independența lor. Asta este ceea ce, de fapt, ridicol.

Istoria planetei noastre sugerează că dacă ar exista un popor cu adevărat independente, au fost foarte, foarte puțini. Această persoană independentă se naște o dată în aproximativ cinci sute de ani. Se pare că în ultimii opt mii de ani de pe această planetă a fost doar șaisprezece oameni cu adevărat independente. Desigur, acest lucru nu este suficient, dar, pe de altă parte, și cum ar putea fi altfel?

Și un alt lucru, prietenii mei, este de oameni absolut independente de capăt, de obicei, de rău. oameni absolut independent, ei nu se tem de prostia în care am venit, și care nu pot părăsi. persoane independente complet independente de oameni, ei nu se tem de nimic.

Frica - care este prima consecință a dependenței. Orice dependență. Interesant, în timp ce acest comportament este o consecință a fricii? sau frica este rezultatul dependenta? Cred că relația este primar. Cu toate că ...

Încă de la începuturile sale, suntem într-o relație. În primul rând, de la care depindem, - părinții noștri. imperfecțiunea noastră ne sperie. Iar frica care apare în noi, ne face să devenim dependenți. Până în prezent, numai de la părinții lor. Dar nu este încă. În viitor, totul se va schimba. Și este posibil ca vei scăpa de dependența față de părinții lor, și să devină dependenți de altceva.

Dezbaterea cu privire la primatul fricii și dependență similară cu argumentul despre primatul ființei și conștiinței.

Nu vom intra în această dezbatere. Pentru noi primatul unul peste celălalt nu contează. Un alt lucru este faptul că unul este indisolubil legat de cealaltă. Toate dependenta, oricum, dar sunt relevante pentru temerile tale. Acestea vă ajută să facă față cu temerile tale. Și, atâta timp cât vă este frică, sunteți sigur de a fi pe ceva sau pe cineva să depindă.

Cu cât este mai frică, cu atât mai mult că, din ceea ce sau de la care depind. Este important să se înțeleagă. Este deosebit de important să înțelegem psihologia care se ocupă cu dependenta de om la nimic (alcool, droguri, etc.).

Dacă ai ști cât de mulți oameni se căsătoresc, sau nu sa căsătorit din dragoste, ci numai de frică. În funcție de persoana - cea mai puternică dependență. Acesta este motivul pentru care mulți nu divorțează, chiar și atunci când locuiesc împreună nu dă nici o bucurie, nici o fericire, și vice-versa.

Ce să fac? Cum să se ocupe cu dependenta? Tu trebuie să depășească temerile în sine. Nici o altă cale de ieșire. Cum de a face acest lucru?

În primul rând, este necesar pentru a scăpa de dependență. Este posibil ca, va trebui să obțineți un divorț și în cazul în care căsătoria este doar un astfel de caracter. Sau cu o altă parte. Sau renunțe la fumat.

Și, în orice caz, nu scapa de dependenta lor, cu ajutorul unei alte persoane (persoană sau organizație). În acest fel vei scapa de dependenta lor, dar va deveni dependent de persoana care a ajutat să scape de dependenta. Vă asigur că sunteți în stare să scape de dependența lor, fără a recurge la ajutorul cuiva. Numai ei înșiși, ci pe cont propriu, prin eforturi proprii, și puteți scăpa de dependență.

Cea mai grea parte începe următoare. Eliberat de o dependenta de tine, în orice caz, nu poate dobândi o relație nouă și diferită. Schimbarea o soție la alta, sau un singur om - celălalt, sau soțul - la țigări și alcool, sau alcool - droguri, sau prieteni - să lucreze și așa mai departe. Toate acestea - nu soluția.

Te îndepărtezi de dependență, dar înțelegeți că frica nu au fost încă depășite. Frica rămâne.

Depășirea frica - acesta este un loc de muncă serioasă. Acest lucru este greu, greu. Ea, această lucrare nu are nevoie să aibă abilități speciale. DAR, este nevoie de puterea Duhului tău. Am vorbit deja cu tine despre carnea ta, și sufletul și spiritul vostru.

Depaseste temerile tale. Cum? Fara griji de dependenta lor. Asta e tot. Și vei deveni mai puternic în spirit. În caz contrar, în mod constant, nu va mulțumit cu ei înșiși.