De ce e tipul după despărțirea la inițiativa fetelor, uita de tot binele

Share: DENIS și Maria Reshetnyak (Perm)

DE CE tip după despărțirea la inițiativa fetelor, uita de tot binele pe care au făcut-o, și jignește?


Sunt toate „capre“, și ei „cățea“.
DE CE tip după despărțirea la inițiativa fetelor, și calm, fără istericale, scandaluri și acuzații, uita de tot binele pe care au făcut-o, și jignește? Ușor să rămână neutru unul cu altul? Ce este - rănit mândria, lipsa de înțelegere și acceptare a propriei lor inferioritate (dacă există cutelor sau ea l), sau altceva? Ne uităm la ambele părți. Opinia ta.

Recomandări: DE CE tip după.

Alexey Eliseev (București)

Aur fata :))))))))) Aveți răbdare, în cele din urmă pe cei săraci și uitate ostanutsyatolko amintiri bune. și în timp ce el a fost supărat și furios :))))))))))

Sursa: Mentor - în ochii de flacără obraznic :)))))))

Potomu- că tipul nu vrea să admită că pentru tine a fost schasliv. și fără tine nu va schaslivym fără Strongest.

Aleksandr Nesterenko (București)

Deci, nu un tip și o cârpă

Hmm. Reacția normală. Și ce te-ai aștepta? Că el va urma te-a părăsit-l venereze începe?

Greu atunci când lacrima polserdtsa,
Și apoi fetele pot conversa ce șosete gaurite și fundul păros ca un babuin) etc.

Alexander BOLOTNOV (Vladivostok)

Îmi place un tip pot spune acest lucru. fosta mea sotie)) cum spune. Am nichiego ea a făcut Sunt așa de rău. si-asa. etc. DAR. câțiva ani mai târziu, ea a adus aminte de toate vseravno bun)). dar toate lucrurile rele am uitat. pur și simplu nu poate fi iubire atunci când totul este bine, sau atunci când lucrurile sunt rele. rastovaniya prima abatere. și timpul vindecă rănile.

așa că sfatul meu. alocă numai de bună calitate, dar numai rău dacă am aloca. atunci noi nu vrem să trăim cu acea persoană))
noroc tuturor.

Sursa: Marsh dot com

Michael Konegin (București)

Eu cred că este protejat beszoznatelno

Aceasta le jignește, precum și noi. Dar dacă ne Suntem noi atunci și vreau să știu de ce atât de sluchilos.to le numindu-le mai ușor să ne să ne convingem ceea ce suntem creaturi mizerabile. Numai ei nu înțeleg, dacă suntem atât de rău de ce am întâlnit cu noi! Calmează-te. Și nu arată modul în care acestea rastovaniya după rău. Cu strigăte. Sunt același tip. ))))))))))))

Puteți lăsa și în atitudinea neutră, cel mai important, cum a fost foarte separarea, probabil, acesta este motivul pentru comportamentul său.

toți oamenii sunt în mod inerent aproape identice. spun ei, „în cazul în care ea a fost de gând să plece de la mine“, iar ea doar uschla la alta. și este foarte rănit la o parte un scandal, atunci când ea spune, atâta timp cât mă face rău. le înfurie de ce oamenii rasstovayas încep să-și amintească ce a fost chertikogda. toate de la faptul că oamenii cred că ei sunt maeștri ai acestei vieți, și într-adevăr nasamom doar ostovatsya frică una și apoi în jurul valorii de colț fără menajamente într-o îmbrățișare cu o sticlă de bere arunca noroi.Se spune resentimente. încercați să-l înțeleagă, dar ai inima perebolit..nuzhno timp. Mult noroc și răbdare

Victoria Borisova (Nijni Novgorod)

tip Obidno.Ya tocmai sa despărțit de un om după 5 ani de iubire fara nori. El a turnat pe mine toată mizeria acestei lumi. Ca și cum de-a lungul anilor și a fost doar atât de rău. Iar masina ma va arde, iar părinții mei sunt nebuni, și, în general, I @ ka și bl @ rd. Și eu doar pur și simplu a căzut în dragoste din inima altuia. Ceea ce am apreciat și respectat. Acum, el e soțul meu. Și fostul iubit, chiar și după 1,5 ani nu a uspokoitsya.Obidno, da! Aș vrea ca el să găsească dragostea și să dea naștere la copii! Băieți! Poartă-te cu demnitate! Viața este un film complex. Și nu fi așa! Stai oameni care au ceva de respect.

Nu sunt de acord cu această afirmație.
I după despărțire - indiferent la inițiativa cui - amintiți-vă întotdeauna numai lucruri bune. Eu încerc toate acestea este un proiect bun pe o nouă relație. ))
și sunt foarte sigur că am avut întotdeauna numai cele mai bune relații cu cele mai fermecătoare fete.
și lăsați ceva nu funcționează, și, desigur, păcat că a trebuit să plece, dar am le foarte recunoscători pentru ceea ce sunt, deși nu Dogo, ci făceau parte din viața mea. și cred - că fiecare a crea o viata mea un pic mai bine și mai ușoare. )))

MULȚUMIM PENTRU FETE ceea ce ai. )))))))

Shamil Velibekov (București)

Dar dacă priperaetsya fata pentru a tine la locul de muncă și începe în prezența angajaților tăiat la rapid. Am fost așa de când a venit și mi-a început podeby..t. Doar un măgar că, așa cum am obmateril obscenitati 3 etaje și a făcut ceea ce mă gândesc la ea, în cele din urmă sa calmat și sa oprit mi facă rău.

Da, pentru că la inițiativa fetelor a fost de rupere în sus) a încălcat sentimentele sale, imaginați-vă că cineva află otshili lui a dat rever - rândul său? Cum este el în același timp, s-ar simți? Asta e doar asta.
Doar un om obișnuit să fie în jurul unui lider, în jurul primei. În acest caz, o declarație de dragoste. apoi primul, dacă otshit, cursul este, de asemenea, primul și nimic altceva.
Și dacă te insult, uita si nu asculta, pobesitsya și calmează-te. astfel psihologia unui om. în mare ținută.

Deoarece. că același rănit sentimentele sale. Baieti nu doresc să accepte faptul că ea se aruncă. Nu spun că sunt toate egoisti, dar există și altele. care, după despărțirea de încercare contrar se apropie, să comunice și să nu distrugă tot ceea ce sa întâmplat. Eu cred că o persoană care îi place să fie capabil de a insulta fata nu este sub nici o abstoyatelstvah. Aceasta este părerea mea, iar dacă aceasta nu este de acord să le exprime.

De ce e tipul după despărțirea la inițiativa fetelor, uita de tot binele

Olga Dubrovskaya (București)

Ea lasă-l să se bucure, de asemenea, că sa despărțit de un tip la momentul potrivit.

el a fost aruncat on.vot nu întregul răspuns.

podobnoe.paren indurate pur și simplu egocentric, nepoliticos! doar ia timp și vindeca rănile, și el perebisitsya dacă este ceva în ea merită! și tu raduyts că acesta sa încheiat cu un astfel de om! Nu ai frumos, zambetul tau)).

Fata pur si simplu egoist! gaozari de mai sus nu poate sari.

Și avem opusul sa întâmplat. Sunt mult mai ai pus în, și moral și financiar și fizic. Ne-am despărțit la inițiativa lui. Am fost foarte rănit. Dar tocmai am spus că banii. petrecut de mine, nu este necesar pentru a da, am dat din inimă, să nu ia înapoi. Și a strigat, eu îți voi da toată creatura, și apoi spui. pe care le jefuit. Este o clătită rușine. Pentru aceeași grăsime lui, încă.

Da, pentru că ei încep să perceapă toate dezavantajele, calitatea proastă a reciproc.
cu dragoste nu ne pasă deloc lui deviatie (ei), maniere proaste și de calitate, precum și un cuplu doar se rupe.

Fosta lui prietenă sau atunci când nu este rănit, iar altele nu dau jignesc

Ne-am despărțit și mă smerește, după plecarea timp de 2 luni sunt la fel ne-am despărțit

Mă întreb:

  • Mai puternic sex. Și aici.
    . care în sine nu este un lucru sexual (Recomandarea 9)
  • E cineva în viață aici?
    Eu stau aici, care (recomandarea 11)
  • K.BUDET SOUND în limba: „Te iubesc“?
    LA (recomandarea 11)

Adăugați o recomandare -