De ce el nu suna cum să determine ce vă place bărbați

Într-un fel aceste două întrebări, „De ce nu a sunat? Și cum știi dacă îți place omul? „destul de des urmați unul pe altul în scrisorile tale. În prima parte a articolului (citit aici) am vorbit în principal despre prima etapă a relației, atunci când un bărbat și femeie nu am cunoscut nici într-adevăr.Apoi, relația cumva dezvolta și fetele întrebam doar dacă vor continua să plac oamenilor sau relațiile sunt în impas?

De ce el nu suna cum să determine ce vă place bărbați
Am vrut să scriu despre acest articol întreg, dar chiar nu știu ce să scrie. Răspunsul la întrebarea „De ce nu suna“ și axioma de viață este că: Dacă un om (om) nu sună, vă place sau nu este suficient pentru el, a primit ce a vrut (sex) și cu atât mai mult el nu are nevoie de nimic.

Motivul pentru care el nu suna numai că te place suficient. În acest caz, nu contează ce cuvinte spui om. Poate, a spus el, că te-a iubit la prima vedere, el nu poate trăi fără tine, sau altceva de genul asta. Așa cum am scris în prima parte a cărții „Cum se încadrează în dragoste cu un bărbat pentru viață? Sau Niciodată alerga după un om, să-l alerga după tine. " în cuvintele oamenilor nu trebuie să acorde o atenție specială, trebuie doar să acorde o atenție la acțiunile sale.

De ce el nu suna cum să determine ce vă place bărbați

„Îmi place“ - aceasta este doar cuvinte, iar unii oameni le pot pronunța femei diferite de aproape de câteva ori în fiecare săptămână. (Acesta poate fi, și vice-versa, desigur, spune „Te iubesc“ - un feat pentru om, atunci este clar că aceasta este o chestiune diferită).

Dar te suna - este un act, chiar dacă este foarte mic, dar acționează. Aceasta se bazează pe acțiunile și ar trebui să fie evaluate om.

Dacă un om este de multe ori de asteptare el însuși, de exemplu, atunci când data este de peste, și el a chemat să afle cum ai ajuns sau apeluri, în ciuda ocupării forței de muncă și de oboseală, este unul dintre semnele care te place.

Cu toate acestea, să se strecoare câteva excepții.

În al doilea rând. În cazul în care un fel de relație deja ultima acolo câteva luni, omul se poate opri de asteptare, deoarece jignit de o femeie. Bărbații și femeile sunt foarte diferite, și se întâmplă că în necunoștință jignesc reciproc. Și această situație se poate întâmpla, de asemenea. Adevărata cauză a resentimentele unui om poate ascunde ca partizan. Am descrie în detaliu situația nu va fi, în acest articol. Cu toate acestea, dacă aveți deja un fel de relație cu un bărbat, cu o durată de câteva luni, atunci răspunsul la întrebarea nu poate fi că nu-i place. Dar, pe de prima dată oamenii nu iau infracțiune.

Suma totală în sus. Dacă un om nu suna după o cunoștință sau prima dată, femeia pe care o iubește, nu este suficient. (Nu neapărat, desigur, nu sună. Este vorba despre orice formă de manifestare a faptului că omul nu vrea să comunice cu o femeie. Asta nu sună, nu răspunde la e-mail-uri, nu suna inapoi, nu sunt de acord până în prezent, este întotdeauna acolo pentru tine, etc. .d.) excepţii am descris.

Fie că, în acest caz, pentru a apela cel mai mult? Concluzia este evidentă - nu aveți nevoie să. Dacă un om într-o formă sau alta în mod sistematic ocoleste comunicarea cu tine, restul de 98% pe care nu-l place și 2% probabilitate ca te place, dar el încă nu vrea să comunice cu tine. (De exemplu, el a avut probleme la locul de muncă și nu au locuințe permanente, acesta va deveni un călugăr și alte 53 de motive traznita).

Apoi, următoarea întrebare, dar de unde știi că o femeie ca un bărbat?

Voi începe cu o repetiție. Dacă un om solicită din proprie inițiativă și destul de des, este probabil, te place.

A doua caracteristică, atunci când o femeie ca un om - un om gelos.

Dacă vorbim despre un om normal (fara anomalii psihologice si psihiatrice mai ales), și Othello nu locale, cota de gelozie, atunci când o femeie ca un om, este destul de natural și este un indiciu că o femeie ca un bărbat. De aceea, spunând: „El este gelos, așa ca mine“ este sub un studiu, în cazul în care după cum am spus, să taie bărbații cu probleme psihiatrice și psihologice grave.

Gelozia este adesea comparat cu un sentiment de proprietate (acest lucru nu este același lucru, dar există o similitudine în parte), atunci tot omul nerevnivy poate fi comparat cu un om care nu-i pasă proprietatea lor, în care totul se destramă și totul furat.Un pic de un om gelos poate fi comparat cu un om care are propriile sale interese, grija pentru ea, ea protejează împotriva celuilalt.

De ce el nu suna cum să determine ce vă place bărbați
Patologic gelos poate fi comparat cu un om care are bani, dar el se duce la Cast-off-uri de acum 20 de ani, de gândire întotdeauna că cineva vrea să fure banii și nu le da chiar și atunci când au nevoie pentru a da înapoi. (Foamea este în mod clar necesară asistență medicală de urgență, etc.).

Ce pot să apară gelozie normală?

În primul rând. este că un om este cumva încearcă să transforme conversația din discuția admirand unui alt om (desigur, că, în anumite privințe, este superioară) pentru succesul lor sau pe alte teme.

În al doilea rând - este o încercare de a găsi o vina cu un bărbat care admiră femeia lui.

În al treilea rând - el încearcă să elimine din viața femeii „prieteni de sex masculin“, într-un fel. Acest lucru nu este de a invita oaspeții să se schimbe programul sau traseul, nepoliticos, etc.

Dacă este o femeie încetează să admire un alt bărbat, un om care are grija de femeia lui, dispare, lăsând „prieteni“ ilor mentale, gelozia dispare. (Spre deosebire, patologicul, care merge oriunde și niciodată nu departe, indiferent de timpul și circumstanțele).

Total, un om pic gelos pentru o femeie este o indicație că o femeie ca un om, și că relațiile sunt în curs de dezvoltare în direcția cea bună.

A treia caracteristică. Flexibilitate în ceea ce privește femeia.

În cazul în care o femeie este important pentru un om, omul este gata să se schimbe ceva in tine si viata ta, chiar dacă nu este foarte ușor pentru el. Dacă o femeie nu este foarte important pentru un om, omul nu este dispus să se schimbe nimic, și necesită o schimbare de la o femeie, sau este indiferent față de toate.

Nu este atât de evident, desigur. Mult depinde de natura omului. După câteva modificări minore și sunt foarte dureroase, iar unele ușor să se adapteze la diferite circumstanțe.

Total, o relație strânsă cu o femeie - este întotdeauna o nevoie de schimbare în viața oamenilor. Are această schimbare? Nu vin în mod voluntar sau sub presiunea puternică? Dacă se întâmplă în mod voluntar, sau pur și simplu din cauza explicațiilor obișnuite, acesta este un semn bun că relația ta cu un barbat se dezvolta in mod normal.

Ce modificări pot fi?

- Omul începe să comunice mai puțin cu prietenii lor.

- Omul își schimbă aspectul cu cel care vă place cel mai bine.

- A devenit pompat, a avut o anumită abilitate care, evident, ca ea.

- Un om găsește timp, chiar și atunci când în mod clar ocupat sau supraîncărcat pentru tine. (Aceasta nu înseamnă, desigur, trebuie să provoace în mod deliberat astfel de situații. Acestea vor avea loc în mod necesar, fără eforturile tale. Privește).

- Omul suferă de chat cu familia și prietenii pe care el nu-i place, și se comportă în acest destul de bine.

- Omul a devenit mai puțin angajate în hobby-urile lor.

De ce el nu suna cum să determine ce vă place bărbați
- Omul a început să gătească pentru tine, cu toate că nu l-am observat.

- Omul ar vorbi de multe ori să vă complimente, care nu existau înainte. (Și nu invers, o mulțime de complimente atunci când întâlnirea, apoi mai puțin).

- Omul a început să dea flori sau altceva, evident, necaracteristică mai devreme.

- Un bărbat este în mod constant bucuros că și zâmbind la întâlnirea, cu toate că, în trecut, acest lucru nu a fost posibil.

Desigur, acest lucru nu este o listă exhaustivă a posibilelor modificări. Și nu este necesar ca toate modificările au fost prezente. Cu toate acestea, în cazul în care un om este adaptat periodic și modificat de dumneavoastră, în timp ce cheltuielile eforturile lor de a face timp și de a cheltui niște bani (nu neapărat), acest lucru este un indiciu bun că relația ta se îndreaptă în direcția cea bună.

Ca de obicei, un pic prudență. Unele dintre modificările pentru o anumită persoană este aproape imposibil. Acesta poate fi obiceiuri proaste (fumat), unele caracteristici ale psihicului (de exemplu, tipul de caracter - melancoliei). Schimbarea omul lor nu este, chiar dacă el vrea, nu doar pentru tine.

Al patrulea semn. Omul se mișcă relație.

Un alt unul dintre semnele că relațiile sunt în curs de dezvoltare în direcția cea bună - asta e ceea ce un om se mișcă înainte relații. Desigur, el nu le-a putut mișca deloc așa cum ar fi de dorit femeie (romantic, căsătorie, etc.), dar nu este atât de important.

De ce el nu suna cum să determine ce vă place bărbați
Ce vreau să spun prin asta? Dacă sună, nu este doar goală vorbesc, dar că el specifică următoarea reuniune. (Întrebarea de ce el nu suna, nu sunteți acolo sigur).

Dacă ați mai întâlnit o dată pe săptămână, dar acum el încearcă să te-ai întâlnit de două ori pe săptămână.

Dacă nu ați rămas noaptea cu el (sau o ai), face astfel încât să sunt lăsate să-și petreacă noaptea, atunci poate pentru week-end, și apoi pot fi mutate.

În apartamentul dvs. există lucruri și nu dispare, sau invers, lasă lucrurile în apartamentul său.

Și, după cum știți deja, aceste acțiuni nu ar trebui să aibă loc la toate, și la inițiativa oamenilor. Aceasta se înțelege prin expresia „omul se mișcă relația.“ Dacă o femeie specifică următoarea reuniune, în cazul în care convinge omul să rămână, etc. acesta nu este un semn.

Din nou, eu nu spun că această femeie nu se poate face. Dacă se solicită în mod constant un om, el vă invită la o întâlnire, încercând să-i convingă să se asigure că stați la ea mai des, în cazul în care o femeie este, uneori, ceva care oferă similare, este foarte bun pentru relația. Omul nu pare să fie sentimentul că relația voastră este nevoie de el numai.

Dacă un om pentru o lungă perioadă de timp pentru a muta relația, atunci acest lucru este cu siguranță nu singurul semn că o femeie îi place, dar faptul că femeia însăși, mai mult sau mai puțin să le aranjează în mod corect. La urma urmei, oamenii nu se misca pentru o lungă perioadă de timp, în cazul în care o femeie de blocare în mod conștient sau inconștient primele încercări de aprofundare a relațiilor omului.

În acest articol, am vorbit despre cum să înțeleagă că o femeie ca sau nu le place barbatii sunt mult mai având în vedere faptul că acestea au o respectă cerințele minime și să comunice. Pentru nici măcar nu începe o relație, așa cum am scris, este mai bine pentru a citi articolul aici.

Cu respect Rashid Kirranov.