De ce el nu suna să se explice oamenilor

De ce el nu suna să se explice oamenilor
Prima dată spate. S-ar părea că vă place unul de altul, dar a doua zi a trecut, a doua, a treia, și el nu a sunat. Ai încercat toate motivele posibile și imposibile. Poate că e prea ocupat? Sau pierdut numărul tău? Sau pur si simplu nu genul lui? „De ce nu suna?“ - pentru cîta oară să vă întreb un prieten sau ea însăși. Să motive despre tipice pentru un astfel de comportament se va spune autorii chinului nostru - bărbați.El nu a fost de până la tine

Un om nu poate fi doar până la tine. Și până în prezent, este posibil să fi plecat, numai să dispară fără de numărare pe o continuare. Poate că vizitează aceste zece bucăți de o săptămână.

pauze

Ei bine, coborâm la o dată și o voi suna imediat. Acesta va relaxa, să înțeleagă că am fost dependent, și nu va fi nici o intensitate maximă. De ce priva-te de plăcerea de emoțiile ei puternice?

De ce el nu suna să se explice oamenilor
Acum mă întâlnesc cu fata. Totul a început astfel: la o dată, o plimbare de-a lungul promenadei, du-te la un restaurant. Am realizat că pe aceeași lungime de undă. În mod explicit topiți unul după altul. Efectuat acasă. Într-adevăr am vrut să sun imediat, în termen de zece minute după plecarea, dar m-am reținut. Din motivele de mai sus. În plus, era clar că fata era deja sigur pe sine, și dacă eu doar o sun, pentru ea, va fi prea mult în ordine. Indurat trei zile, numite, invitați la o dată. Ne-am întâlnit, și am știut că ea a fost foarte bucuros să mă vadă. Și așa a început să se întoarcă. Apoi, ea a admis că, în timpul celor trei zile, timp să mă urăști, dar când am sunat, a existat o asemenea euforie, ea a știut imediat: Vreau să fiu cu el.


Alexander, în vârstă de 27 de ani

Nimic de spus

Call? Ce să spun? „Alo?“ De fapt, cele mai multe dintre bărbați suna când vor să spună ceva, și dacă nu spui nimic, atunci de ce suna? Într-un fel m-am dus la fata din film. Data nu kleilos. Întregul film este tăcut, apoi a mers la o cafea. Vorbim despre orice. În opinia mea, era evident că noi pur și simplu nu au teme comune. Sparks nu a apărut. N-am sunat, desigur.

Am uitat o dată a doua zi. Câteva zile mai târziu apelul. „Bună, sunt Kate. Ce nu te sun? „Și eu răspund și nu este nimic.

Straniu stat de vorbă câteva minute. Apoi, ea a sunat din nou. El a oferit să se întâlnească. Am otmazatsya într-un fel. A spus că blocajul la locul de muncă. Și apoi a sunat din nou. A trebuit să scrie un mesaj text la ei că am în prezent, nu la revedere. Live este un fel de ciudat să spun. Solicită oprit, dar un sentiment de rău a rămas. Și de ce ține de apel, iar dacă totul este în regulă?
Sasha, în vârstă de 24 de ani

De ce el nu suna să se explice oamenilor
Finanțe cântă cântece de dragoste

Cel mai adesea, noi nu spunem, desigur, pentru că ceva la o dată nu ca într-un om. Dar când eram student, și a fost acest lucru: calculat după prima dată, și a realizat că o altă dată și dimineață foame în dormitor mi-a oferit. Această chemare nu a făcut-o.

Deși atunci anii au trecut, am întâlnit-o din nou, și atunci când, pentru a lua prânzul cu ea, a spus că la momentul eu pur și simplu nu au bani, ea a zâmbit și a spus, „Ce nătâng. Este atât de important? "
Ivan, în vârstă de 27 de ani

Gând nu-i plăcea

Cu mine a fost o poveste: întâlnit o fată la o dată. Destul de o lungă perioadă de timp a umblat, a vorbit, așezat într-o cafenea. Cu toate acestea, în orice moment, în timpul ședinței, nu am văzut nici un indiciu de interes din partea ei: Eu sunt o vorbesc, glumind, amuzat ea, e un răspuns un cuvânt, fie păstrat tăcerea sau transportă o oarecare confuzie. Și, în general, păstrat foarte rezervat și distant. Pe scurt, să ia acasă, am ajuns la concluzia că nu am fost interesat de ea. „Ei bine, - m-am gândit. - Nu va suna dacă se răzgândește, formați numărul meu în sine. Nu, nici un fel. "

Imaginează-ți surpriza mea când am aflat accidental de câteva luni de la prietenii ei pe care eu chiar ea mă place și comportamentul ei se explică prin rigiditatea de obicei!

Sa dovedit că a fost așteaptă cu nerăbdare să chemarea mea, plângând în perna mea, și sa plâns prietenii ei. Dar nu am îndrăznit să mă suni mai întâi! Am fost căsătoriți timp de patru ani și încă mai mulțumesc stele meu norocos că sa întâmplat să întâlnesc prietenul ei, care a explicat apoi totul pentru mine sensibil.
Maksim, în vârstă de 30 de ani