De ce este adesea o infecție de drojdie

De ce este adesea o infecție de drojdie
Cu candidoză (candidoza vaginală sau) și simptomele sale. cauzate de ciuperci din genul Candida, este familiar pentru majoritatea femeilor. Aceasta boala poate dostatvit mulțime de sentimente neplăcute și experiențe, pentru a afecta calitatea vieții, să provoace și să însoțească unele dintre cele mai grave boli ale organismului.Stresul, igiena personală precară, infecții frecvente ale tractului de reproducere, dezechilibru hormonal, tulburari de imunitate, nutriție proastă, antibioticele - nu toate cauzele acestei boli, care mulți se confruntă în viața de zi cu zi destul de des. În cazurile în care drojdia începe să apară mai des, femeile se întreabă: „De ce este adesea o infecție drojdie de la mine?“ Obține răspunsul la această întrebare nu poate fi decât un medic, iar după un studiu detaliat pentru a identifica adevarata cauza a infectiilor drojdie frecvente

Motivele pentru infecții drojdie frecvente

De ce este adesea o infecție de drojdie
Ritmul modern al vieții și situația actuală de mediu forțează mulți dintre noi neglijăm atenție la sănătatea ta. Calitatea slabă a produselor alimentare, pregătirea slabă a meniului lor de zi cu zi, stres constant sau depresie, oboseala cronica - toate acestea este un efect foarte negativ asupra stării sistemului nostru imunitar și creează condiții favorabile pentru creșterea fungică și apariția unor boli infecțioase.

În plus, starea adversa a sistemului imunitar și sistemul nervos poate avea un impact negativ asupra stării sistemului endocrin. dezechilibru hormonal al corpului feminin, în plus față de o varietate de boli sistemice, pot crea condiții ideale pentru infectarea organelor genitale ale femeilor, precum și pentru strice echilibrul microflorei normale a vaginului și a altor organe. disbioză vaginale duce la o proliferare rapidă a ciupercilor și a femeilor în curs de dezvoltare candidozei vaginale.

Galina Kiryunina: „Acest remediu popular pentru afte, am câștigat doar toate necesare!“.Un rol important în declanșarea reproducerea îmbunătățită a ciupercilor poate juca și femei sau bărbați atitudine greșit la normele de sănătate intimă. Folosirea de igienă personală mijloace agresive poartă lenjerie și îmbrăcăminte sintetică, utilizarea de lubrifianți și alte mijloace de contact sexual, calitatea îndoielnică a prezervative - toți acești factori pot duce la crearea unor condiții ideale pentru multiplicarea rapida a Candida. În unele cazuri, cauza infecțiilor drojdie frecvente poate fi o schimbare constantă a partenerului sexual sau infidelitatea lui și atitudine frivolă față de sex ocazional. O astfel de cauză frecventă a infecției cu drojdie, datorită faptului că oamenii pot fi purtători de Candida și infecții ale femeilor vor avea loc in timpul actului sexual neprotejat.

O altă cauză frecventă a candidozei vaginale frecvente este antimicrobiene nesupravegheată și auto-primire. Auto-numire sine medicamente antifungice poate conduce la dezvoltarea unor forme cronice sau indolente de drojdie infecție și utilizarea necontrolată și frecventă a antibioticelor cu sau fără poate duce la episoade de încălcări constante ale microflorei vaginale și creșterea de Candida.

Factori predispozanti pentru dezvoltarea unor boli frecvente candidozice, t. H., și sturzul, un set. Identificarea lor în timp util și exacte, care este fără o examinare detaliată, în cele mai multe cazuri, este imposibil de a ajuta femeile prevenirea recidivelor frecvente de afte și a complicațiilor cauzate de această boală „populară“.

Ce se poate face?

De ce este adesea o infecție de drojdie
Pe numeroase forumuri de sex feminin pot fi adesea găsite: „Începutul sturzul, ce să fac“ sau „Ce se poate face cu afte?“ Singurul răspuns adevărat la aceste întrebări pot fi doar sfaturi similare cu privire la caracterul adecvat al tratamentului la medic pentru a determina cauza apariției sale și numirea unui tratament adecvat.

Candidoza vaginala este insotita de simptome caracteristice, dar femeile adesea le confundă cu alte manifestări de infecții și condiții. numit auto-droguri, în astfel de cazuri, duce doar la deteriorarea imaginii bolii.

În acest caz, în cazul în care o femeie: „ghicit“ că este afte, a decis admiterea unui medicament antifungic, și nu vede un medic, a efectuat o auto, se poate dezvolta candidoza cronica, cauzate de faptul că drojdia „nu recuperată“ sau de droguri a fost selectat greșit. Această imagine a dezvoltării candidozei, datorită faptului că boala poate provoca unele 155 de specii de ciuperci din genul Candida, și selectați un medicament antifungic este corect posibilă numai după analiza. Durata protivomikoticheskogo mijloacele care primesc și valabilitatea anulării acesteia poate fi determinată numai după analizarea pentru prezența Candida în frotiu și evaluarea eficacității tratamentului.

În unele cazuri, de a primi numai agenți antifungici pentru a scapa de candidoza vaginala frecvente, nu este suficient pentru a atribui regim corect și afte și complexe de tratament poate doar medic. Acesta poate include medicamente pentru tratamentul bolilor asociate, suplimente de vitamine si minerale, precum si alte imunostimulante.

MONASTYRSKY TEA - cel mai bun remediu popular pentru afte! CE să o aplice, atunci.