De ce este corpul rece

de foarte multe ori am sunt mâini și picioare reci. Întotdeauna a fost, după cum îmi amintesc. Am crezut că acest lucru se datorează presiunii scăzute. Și pentru ceva timp am avut crize teribile de frig, se pare că întregul corp este rece. Nu pot încălzi chiar și în mai multe pături și sticla cu apa fierbinte, de asemenea, nu ajută. Presiunea, astfel, ca de obicei, aproximativ 100 \ 70 ° C, la fel de rece ca și în interior. Prompt ce să facă în astfel de momente, și este teribil, mai ales în mijlocul nopții, când te trezești, toate înghețate. Poate cineva stie ce este, la ce medic pentru a merge?Există 10 răspunsuri la această întrebare. Vezi »

mâini și picioare reci, temperatura inferioara a corpului a spune o încetinire a circulației sanguine și creșterea vâscozității sale. Motivul zgurificare ficat vascular, rinichi și anemie. Hipotermia provoacă eliberarea crescută de adrenalină, dă procese mennye ob in care Xia reduce viteza reacțiilor chimice.
Pentru a normaliza krovoob-creștere și de a îmbunătăți compoziția sângelui, trebuie să fie pe deplin hrănite, ia de tratare a apei și a aerului contrastante, pentru a încerca să co-stocate optimist.
Tratamentul poate numi un medic, în funcție de diagnostic.

Ai nevoie să se miște mai mult și să bea mai multe lichide. Nu neapărat apă, sucuri mai bine și fructe proaspete și legume apoase. Citrus se potrivesc chiar acum.

Acest lucru se datorează faptului că tensiunea arterială redusă din cauza pierderii vasculare. În acest caz, trebuie să mergeți la clinică pentru a primi sfaturi.

Și nu pune un copil diagnosticat cu VVD (distonie vegetativa-vasculare)?
Asigurați-angiografie, insuficienta circulatorie la nivelul capilar, aici și să înghețe. Și în ceea ce privește lipsa de fier, apoi rândul său, într-o probă de sânge, dar fără a se limita la Fe, dar, de asemenea, în mod necesar CSH (capacitate de legare a fierului) pot avea o tona de fier, iar în cazul în care capacitatea de legare este scăzută, deja motivul pentru care în cealaltă. Un test pentru fier nu este informativ!

Desigur, primul lucru pe care trebuie să curețe corpul. Dar, în orice caz, aveți nevoie de o buna nutritie, ca așa- fără nutriție bună, pentru a îmbunătăți compoziția sângelui este practic imposibilă. Cu toate acestea, aș sfătui să luați un pic de scortisoara, ca un ceai, face mai fluid din sânge, prin aceasta, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, ceea ce este foarte important în acest caz. Verificați pentru tine.

Am aproape aceeași problemă, membrele sunt de multe ori la rece. Aceasta ajută cada fierbinte, se pare că sângele lichefiază atunci când este încălzit.Totul este bine, nu este chiar foarte bine asculta pe cei care se tem de boli și nu merg la medici afecta numai corpul său bine mai bine asculta, sunt duh foarte il poporului, este mai ușor să-i spuneți sufletul în timpul somnului părăsește corpul și mers foarte departe de el și corpul se răcește, îmi place când am dormi la noapte nu numai corpul, ci și rece în cameră, chiar dacă devine rece de vară în afara și în toată casa calda chiar și atunci când dimineața veni întreb de ce este atât de frig! Îi felicit pe corpul tau are un noroc extrem de suschnosti, bun pentru tine!

Am un motiv oarecare, corpul din exterior este întotdeauna rece, chiar dacă am început să înghețe în interiorul, la aproximativ temp.15-20 gr.mozhet cine știe?

Gimnastica yoga în diabetul zaharat: 7 asana utile

De ce este corpul rece

Pentru multi, yoga - o modalitate bună de a îmbunătăți sănătatea lor și să-l mențină în vigoare. Este un sistem de exerciții fizice, prin care te elibereaza de stres. Gimnastica pe sistemul de yoga ajuta să facă față cu simptomele diferitelor boli, printre ei - diabet ...

Cum de a consolida copilul sistemului imunitar. 8 moduri

De ce este corpul rece

Sistemul imunitar al copiilor poate și ar trebui să fie crescuți ca și adulți educe ei înșiși copii. În cazul în care sistemul imunitar pentru a face copilul puternic, el va fi capabil să supraviețuiască, fără a deveni epidemii bolnav de gripa sezoniera. Medicii cred că părinții din arsenalul există mai multe modalități de a influența ...

Ce pastile poate fi otrăvit de accident: Aspirina

De ce este corpul rece

Singurul punct la o doză așa cum ne învață două înțelepciune, populară și medicală.

Tratamentul de fecale. Koproterapiya iaurt util?

De ce este corpul rece

Transplantul de materii fecale - sunete batjocoritoare, aproape ca caecotrophy. Cu toate acestea, o astfel de metodă interesantă de tratament si de prevenire a bolilor a existat timp de peste o jumătate de secol. Primul caz este justificat în mod oficial tratamentul de materii fecale a fost înregistrată în 1958 în Statele Unite. Deoarece koproterapiya folosit ...

Legume în diabet: modul de a face o dieta util

De ce este corpul rece

Persoanele care suferă de diabet de tip 2 de multe ori simt ca străini la banchete în restaurante sau sărbătorilor mari de familie. Cu toate acestea, boala - nu este un motiv pentru a evita alimentele delicioase la toate. De fapt, nu există produse care sunt interzise în mod expres pentru pacienții ...