De ce este dificil de a respira

De ce este greu de a respira

De ce este dificil de a respira

Respirație, împreună cu băutură și aportul de alimente este una dintre cele mai importante nevoi fiziologice ale corpului nostru. Trăim, atâta timp cât vom respira. Cele mai multe probleme minore de respirație provoca sentimente de anxietate, și sufocare apariție ne poate duce la panica: atunci când există teama de sufocare moarte. Natura ne-am dat 5 minute sau astfel încât să putem trăi fără respirație, atunci.Cauzele care pot duce la probleme de respirație, o mulțime. boala pulmonară, bronșită, pneumonie, cancer, boli de inima, renale, ale sistemului endocrin, a crescut în greutate, și așa mai departe. E. poate duce la apariția de tuse și dispnee la puțin efort sau în repaus. Apariția dificultăți de respirație și tuse determină să monitorizeze mai îndeaproape sănătatea lor. Dacă timpul nu acordă o atenție la ea, în mod constant a pus o vizită la medic și de a ignora tratamentul prescris anterior, starea se va agrava, și va veni un moment în care ajutorul nu mai este posibilă.

probleme de respirație se poate manifesta nu numai prin scurtarea respirației și tuse. Poate că apariția atacurilor de dispnee. Această condiție apare brusc și într-o perioadă foarte scurtă de timp. O cauza foarte frecvente și foarte periculos de sufocare - apariția unei obstrucție mecanică în respirație. alimente consumate pot fi suprimate sau sufoca apa. Copiii mici le place să trageți în gură obiecte mici: la respirație ele pot pătrunde adânc în tractul respirator. În astfel de situații, asistența ar trebui să fie furnizate fără întârziere, în joc este viața însăși. Deseori, atacurile de astm pot să apară în răni severe de obicei, la prima vedere,: SARS sau gripa. Motivul pentru atac sau senzații de sufocare, de asemenea, pot servi ca un stres psihic sever neuro.

Există o boală pentru care atacurile recurente de dispnee sunt aproape caracteristica cea mai de bază. Acesta astm. Astmul - o boală cronică. Din păcate, este imposibil de a vindeca complet până în prezent. În consecință, probabilitatea de sufocare atac persistă pentru viață. Un pacient care suferă de astm bronșic, bronhiile sunt într-o stare de inflamație cronică, dobândesc sensibilitate crescută sau de hipersensibilitate (hiperreactivitate) pentru mediu.Toți oamenii din pereții tuburilor bronșice sunt mușchii circulare. În cazul în care contractul, bronhia este fixat și clearance-ul este redus. Din interiorul tuburilor bronșice sunt căptușite cu o jachetă vrac, acoperite cu mucus vâscos. Tot ceea ce este necesar pentru protecția noastră. De exemplu, atunci când o persoană de respirație într-un mediu foarte mult praf, mușchii din jurul contractului bronhiilor, îngustarea lumenului bronhiilor, in plamani scade aerul poluat. Străpungerea praful de pe mucus umed si apoi tușește spută. Este într-o stare bună de sănătate, iar în caz de hipersensibilitate sau locul de muncă hiperreactivitate bronșică este perturbat. Persoana astmatic Worth inhaleze doza de alergen (polen de copaci, praf de casa, păr de animale), respirați gazele de eșapament, fumul de tutun, parfum sau intra brusc aerul rece, organismul încearcă să protejeze împotriva unei astfel de agresiune, reduce foarte mult mușchii în jurul tubului bronșic, si mucus produs de multe ori mai mult decât de obicei. Prin bronhiile realimentat cantitate mare de sânge, având ca rezultat se produce umflarea. Consecința tuturor acestor este redus drastic lumenul bronșic, în cazurile severe, lumenul bronhiilor pot fi închise complet. fluxul de aer în plămâni încetează cu totul. Această condiție se numește astmatic, este extrem de periculos și poate duce la deces.

Persoanele care suferă de astm și care au o anumită experiență în lupta cu boala sa, capabil de a preveni un atac de lipsă de aer, evitând posibil contactul cu condiții nefavorabile de mediu (în perioada de înflorire nu lasă pe natura, nu vin într-un mediu cu mult praf, dacă sunteți alergic la animale du-te într-o vizită la o casă în care trăiește o pisică, și așa mai departe. d.). Vestitorii atac dispneei poate fi strănutul cu mucus abundent, tuse, răgușeală, dificultate exhaling și slăbiciune. Cele mai multe astmatici deja în această etapă să ia măsurile necesare, și nu dezvoltă atac de astm. În cazul în care atac de astm nu a reușit să „sugrume“ fașă, devine evident din lateral. Un bărbat ia o postură forțată: ședinței, aplecându. Adesea, există panică. Ca un pește pe uscat, oamenii cu nerăbdare inhalate de aer și apoi cu mare dificultate, cu fluieratul, sacadată încercând să expirați. O cantitate mare de aer rămâne în plămâni, nici o cale de ieșire, cu fiecare respirație a aerului rezidual devine tot mai mult. Face - ochii umflati - bombate se umflă piept și seamănă cu un butoi. Cand dislocate atacuri de astm pacientul nu poate vorbi. Prin sufocare sângele încetează să curgă oxigen din organism nu este dioxidul de carbon de ieșire, începe foame de oxigen. Omul spune cianoză a buzelor și a feței. Suferința sistemului cardio-vascular, inima începe pounding, tensiunea arterială crește de obicei. Provoacă leziuni ale creierului, o persoană nu poate înțelege unde este, ce să facă. Confuzia poate merge la pierderea completă lui. În această etapă, ea are nevoie de ajutor din partea altora si medici.

Mai ales crizele de astm periculoase la copiii mici, persoanele în vârstă - poate fi dificil de a evalua în mod adecvat starea și timpul lor de a lua măsurile corecte. De asemenea, o atenție specială să nu rănească pe cei care au simptome de astm apar mai ales pe timp de noapte.