De ce este în scădere frunze

De ce este în scădere frunze

frunze mari, luminoase și sănătoase sunt un semn că planta se simte minunat. Cu toate acestea, se întâmplă că sala de flori, în căutarea destul de sănătos, în scădere treptat frunzele. Growers, crescătorii violete, uneori se confruntă cu o astfel de problemă.Motivele pentru care frunzele pot zdrobi

Lipsa luminii este unul dintre principalele motive pentru care au plante de interior frunzele sunt în scădere. La violete astfel trase petiol și se pot schimba ușor colorat lamina.

cultivatorii Novice sunt adesea plantați toate plantele din amestecul de sol din aceeași compoziție, care nu este destul de rezonabil, deoarece unele plante prefera un sol ușor acid, neutru alt adecvat. teren pentru Incorect selectat plante de interior pot cauza ca frunzele plantei au devenit mici. Cu o astfel de problemă, uneori, cu care se confruntă proprietarii de trandafiri plantate în pământ, cu o reacție alcalină, în timp ce aceasta planta prefera sol ușor acid. Cultivatorii, care a preluat Dieffenbachia de reproducție, se confruntă, de asemenea, aceeași problemă.Prin lustru frunze poate provoca o lipsa de nutrienți în sol și îngroșarea excesivă. Violet, care nu este transplantat în sol nou, poate înceta să vă rugăm să florar aspectul lor câțiva ani.

remediu

Lipsa luminii poate fi corectată, utilizată pentru lampa iluminare fluorescentă suplimentară. Deosebit de important este de a ajunge la începutul iernii, în cazul în care scurtate timpul zilei. Pentru violete, mai ales dacă întreaga colecție a acestora, este posibil să se aranjeze un raft cu iluminare.

Plant, cumparat magazin, să fie transplantate în amestec de sol potrivit pentru el. Pentru violete este măcinat, amestecat în două părți nisip, humus două părți, o parte gazon teren și patru părți ale foii. Anturium va simți rău în lumina a amestecului de fibre de o parte din sol gazon, tocat mușchi două părți și aceeași cantitate de turbă.

Planta, ale cărui frunze sunt zdrobite din cauza faptului că timpul său lung transplantate în sol nou, vă poate ajuta, l transplantat într-un substrat proaspăt. Cu violete, care sunt recomandate pentru a fi cultivate în ghivece de dimensiuni mici această operațiune standuri prodelyvat anual. Când transplantare trebuie separate de priza subsidiară a plantelor pentru adulți și pentru a le rădăcină într-un substrat umed.