De ce este intimidarea copiilor nu este permis

De ce este hărțuirea copiilor este interzisă.

Intimidare copiilor - este ilegal dețin că unii părinți se simt mijloace normale de educație.

Copilul nu se supune, părinții au promis să cheme un polițist (Baba Yaga, Babayku, Goblin); El nu vrea să mănânce - în pericol de a pune o lovitură, să ia la spital; obraznic - promisiunea de a da copilul la un orfelinat.De ce părinții au recurs la această metodă de expunere, ca intimidare a copilului? impotența proprie și incapacitatea de a intra în contact cu copilul, teama pentru viața lui, dorința de a subordona interesele copiilor lor?

Ce se întâmplă în sufletul copilului, atunci când favorit al mamei declară că ea nu-l mai iubește?

Ce se întâmplă este că poate fi reflectată în viața lui viitoare - există o teamă de pierdere, singurătate, un sentiment de

nesiguranță. Aceste temeri pot fi prezente în viața lui.

De ce este intimidarea copiilor nu este permis


Intimidarea părinții copiilor, cum ar sublinia faptul că el, copilul, slab, și noi, părinții, punctele forte pe care le dorim, si va face cu ea.

În schimb, pentru a comuta atentia de la copilul suge degetul pe altceva, mama mi-a spus că degetul tăiat, iar copilul tipa in magazin doar frunze și frunze.

Pe terenul de joacă, puteți vedea de multe ori o imagine a modului în care părinții interzic copiilor lor să urce sus pe scara sportive, bare orizontale, slide-uri, speriindu faptul că „se încadrează și rupe-l (brate, picioare, cap).“ Copilul ascultă, și în cele din urmă crește om moale, slab, indecis.

Este de înțeles că, uneori, părinții nervii nu pot sta, se rup pe copil, dar ar fi mai bine să se calmeze, stoarce copilul să-l și să spună cât de mult îl iubești.

Cel mai adesea vorbi cu copiii, încearcă să le explice motivul pentru care esti nefericit, nu le place în comportamentul lor.

Nu este nevoie să sperie copiii nu trebuie să se facă pentru sufletele copiilor lor tot felul de temeri.

Trebuie doar să învețe să înțeleagă și să iubească copiii lor.

Amintiți-vă că hărțuirea copiilor este interzisă.