De ce este tipul oprit pentru a chat-ul după prima dată nepsiholog

Întrebare: Recent, am avut o întâlnire cu un tip cu care ne-am cunoscut prin intermediul internetului. La o dată el mi-a compliment, spunând că eu sunt un foarte dulce și frumos, în comparație cu cele mai frumoase actrite. Dar, după ce datează din anumite motive m-am oprit de asteptare si scris. Eu locuiesc într-un mic soc - ca am fost frumos și bine numit, mulți ca mine, dar în acea zi a încercat chiar prihoroshitsya mai mult, astfel încât băieții sa întors la mine în traseu, ceea ce face complimente. Da, și am un caracter bun - Sunt calm, un fel. Lucru ciudat este că el nu a mers acasă de la această dată, toate a cerut un pic mai mult să rămână cu el, așa că a stat de vorbă cu el timp de câteva ore. El și drăguț, și pe cei bogați, cred că dintre ei fete care rulează în jurul valorii, dar, de asemenea, eu nu sunt un sărac, bine plătit. Nu pot să înțeleg comportamentul lui. Am crezut că primele două zile că el nu scrie pentru mine în primul rând, pentru că de așteptare pentru mine primul pas, dar acum în ultimele 2 săptămâni, el a fost tăcut și nici măcar nu a explicat de ce nu a vrut să păstreze legătura. Îmi pare foarte rău, pentru că pentru mine ca nimeni nu a făcut vreodată. Știu că el este viu și bine. Cine știe psihologia, din cauza a ceea ce omul poate face acest lucru.Ne_Psihologa Răspuns: Situația este, într-adevăr, nu destul de normal. De regulă, în cazul în care oamenii nu se comportă așa cum ne așteptăm, suntem supărați, supărat sau jignit. Iar atunci când oamenii nu se comportă la fel ca majoritatea oamenilor normali, în primul rând există întrebarea „De ce?“. Și dacă pentru a explica comportamentul oamenilor știm că putem avea într-un fel, străinii absolute rămân încă un mister pentru noi - și străini. De ce este acest tip drăguț nu sa comportat așa cum o face de obicei omul obișnuit?

Prima opțiune este cel mai nerealist, cred că putem exclude imediat. Acest lucru - el a fost nebun. Persoanele cu dizabilități pot, teoretic, astfel încât povestea în sine, dar teoria probabilității este foarte puțin probabilă. ))

A doua opțiune, prea nerealiste, dar trebuie să ia în considerare totul. Acest lucru este - nu-ti place. Dar de ce atunci el sa comportat? El a flatat vanitatea lui, practicat în abilitatea de a induce în eroare. Aceasta este, în acest caz - este un personaj negativ cinic (ca o opțiune - un gigolo sau un maniac). Dacă gigolo sau maniaco - să înțeleagă ceea ce perspicace și nu se încadrează în plasa ei)) În general, în acest caz, ar trebui să fie fericit că ești Dumnezeu evitat de la el ..Acum, procesul de eliminare, am ajuns la aceeași condiție exactă a problemei: este - un om obișnuit și îți place. Pe baza acestei condiții, ia în considerare celelalte opțiuni.

A treia opțiune - L-ai plăcut suficient, astfel încât el a fost dorit foarte mult să se întâlnească cu tine. El vrea practic să suni mai întâi dacă apelul - bine, nu - bine, bine. Îmi place această opțiune pare cea mai realistă. Dar de ce acest comportament la o dată? Poate că omul a exagerat simpatia lui pentru tine de a fi de susținere pentru viitor, să-l destul de fată. Cine știe, s-ar putea veni la îndemână. Acesta este un astfel de personaj - un colector, dar fără unele intenții insidioase. Este un pic ca cele două opțiuni, nu doar într-o astfel de manifestare extremă. Această opțiune este susținută de faptul că el este frumos și îți vei da seama că fata a închis pe el. Atenția sporită de sex opus, l-au facut prieten amuzant și fermecător pentru toate femeile, orice este dificil de identificat, deoarece acestea sunt toate frumoase. Și e doar frumos să-și petreacă timp cu ei. El nici măcar nu a avut nevoie de cineva special realiza sexual - cu aceasta el nu are nici o problemă (și poate că este, cine știe ;-)). În general, în acest exemplu de realizare, carusele philogynist războaie. În cazul în care este - a treia opțiune, se va cere să apelați câteva săptămâni și să se întâlnească din nou, bine și să înceapă ceea ce eu numesc „tyagomotina“ - ea suferă, se îndrăgostește și el apar doar ocazional, menținând iluziile sale. De ce a făcut-o? Pentru distracție și plăcere, și de afirmare în continuare. În acest caz, cred că, de asemenea, n-ai pierdut nimic, dacă nu comunică cu el.

Apoi, din nou, prin procesul de eliminare, opțiunile rămase pe care le-a plăcut. Aici începe misterul principal. De ce un tip căruia îi plăcea o fată, ea nu sună?

A patra opțiune - într-adevăr l-a plăcut, dar a dat seama că nu ai putea întâlni pentru un motiv oarecare. Care este motivul? Puteți include fantezie (el este bolnav și nu vrea să contracteze boala, deoarece este foarte nobil, el a devenit brusc rude bolnav, el are deja o prietena (sau soția), și el nu a putut sta, a devenit interesat de tine, dar a schimbat acum mintea lui, el mereu ocupat la locul de muncă și a dat seama că el nu a putut încă vedea ca fata nu ar dori, oricât de iubit, dar trebuie să facă mai întâi o carieră, este vorba despre ai spus bârfă (dacă aveți prieteni în comun), și așa mai departe și așa mai departe .. ) .. Această opțiune este, de asemenea, realist suficient pentru cel puțin o parte a evenimentului se poate întâmpla în viață, care nu vă permite să acționeze după cum doriți. Nu te tortura, încercând să înțeleagă motivele care îl împiedică să se întâlnească cu tine. Poate că va învinge și totul va fi bine, dar asta e modul în care cardul va cădea.

Dacă faci face prima mișcare și să încerce să le contactați, vă „lubrifia“ întreaga imagine, dar va avea mai multe șanse de a afla adevărul, așa că, dacă curiozitatea ta este mai puternică decât frica par intruziv - apel și întrebați cum lucrurile)) Chiar și fără nici un fel speră, ci pur și simplu pentru a înțelege psihologia individului - și dintr-o dată el este foarte îngrijorat de faptul că ai refuza, și, prin urmare, nu suna))) (dar care va fi atent cu opțiunile 1 și două).