De ce este util pentru a vorbi cu mine 2

- I: Cum ar argumenta în limba engleză?

- Tolepbergen Baisakalov: Intreaba-te cum va argumenta în limba engleză, de preferință cu voce tare, de ce stai? cere.

- Gândurile mele: looool, el a fost nebun ..- Sunt tare, ok așa cum vom argumenta în limba engleză? Cearta, bine, desigur, dar cum?

De atunci, am tot cerut a cărui voce sună în capul meu când am citit sau aici dicta ceea ce scriu, sau a lua decizii? Pot să vorbesc cu această voce? Nu m-am gândit cum să vorbesc cu ei, „cu omul cel mai inteligent în capul meu.“ și, astfel încât, în cele din urmă

-interesant, dar faptul că am început să ia decizii mai rapid, mai speră pentru mintea subconștientă la experiența, instinctele, emoțiile. Acum, toate acestea au venit o voce! Nu știu dacă cineva va părea ciudat, poate că sunt prost și am venit, și acesta este modul meu de viață este necesar să se și acțiunile sale și ale altor persoane explica? dar faptul este că am început să ia decizii în cunoștință de cauză, și nu pentru companie, sau pentru că este necesar, un simplu exemplu: dacă am mânca atunci când vreau să mănânc, și apoi, când am fost implicat cu un alt semn kfc. sau poate guverna, conceput pentru a transfera experiența și nu pierde timpul pe lucruri clare? De exemplu, cei care pot pune în regulă, nu pentru a arunca gunoi, știu unde se duce, și vrea ca oamenii să aibă să devină un obicei? Ca de memorie musculare? aceasta poate ajuta la evitarea regula katastrofy..mozhet de mediu acest pas? permițând să se gândească mai larg? vezi imaginea de ansamblu? Ceea ce nu te-a adus aceste gânduri, te sfătuiesc să încerc să vorbesc cu ei, următoarele întrebări pot fi întrebatDe ce este util pentru a vorbi cu mine 2

ma ajutat să înțeleg ce mă înșeală ei înșiși și de fapt gelos pe prietenul ei apropiat, ei rănit inconștient, l-am dat seama doar după analiza comportamentului.

 1. Cum să mă trateze familiar?
 2. Deoarece raportul dintre cunoștințe se reflectă în atitudinea mea față de ea?
 3. Cred că atitudinea prietenilor tăi?
 4. Cum mă simt cu adevărat prietenii tăi? (Amintiți-vă acțiunile din trecut în legătură cu acestea)
 5. Fă-mi pe cineva ceva este obligat?
 6. Sunt cineva ceva este necesar?
 • Cine este responsabil pentru ceea ce sa întâmplat în viața mea în acest fel și nu altfel?
 • Cine este responsabil pentru ceea ce am devenit atât?
 • Are modul de viață pe care l-am ales pentru mine, singurul posibil?
 • Ceea ce mă împiedică să trăiască viața vreau să trăiesc?
 • Ce vreau de la viață?

De ce este util pentru a vorbi cu mine 2

De ce este util pentru a vorbi cu mine 2

P.S: atunci de ce în lume se străduiesc să creeze condițiile ideale pentru viață și du-te la următorul nivel de dezvoltare, și ne străduim să mă sinucid \ subjuga complica viața lor impozitele \ credite \ responsabilități? de ce nu ne deschidem spre ceva nou? putem să ne temem? Ce ne e frică? iesi din pestera? dar omul pestera a ieșit din peșteră, nimic adaptat. Se pare că noi nu există o degradare a genei.