De ce eu trăiesc foarte infricosator - ce să facă

Frica - congenitale, protecția emoțiilor umane, fără a ființelor vii frică nu ar fi capabil să supraviețuiască.
Cu toate acestea, oamenii de multe ori apelează la psihologi pentru ajutor cu o întrebare: De ce-mi foarte frică de a trăi și de ce să facă să nu fie frică?


Cum sa scapi de frica

De ce eu trăiesc foarte infricosator

Un site psihologic: „Sunt speriat“

Alo Aici este problema mea. Am fost bolnav o dată (lightheadedness, zgomote în urechi, bătând inima, ochii ei negri, greață) Apoi a continuat și locuiesc în prezent. Dar într-un fel m-am simțit rău și mi-am amintit brusc acest poluobmoroke. Am fost speriat dintr-o dată din nou cu mine acest lucru se întâmplă. Am fost foarte teamă că nu pot trage încă afară, și casa pe care o. Am început panica puternică. Îmi place dacă nu am realizat. Ti-e frica de orice vărsături.
Am sărit și totul ca mână în condiții de siguranță. M-am întors acasă și a avut o stare groaznică, cum ar fi disperare, că mi sa întâmplat azi.


Din acel moment, mi-era teamă că asta: voi fi foarte infricosator. Voi începe o panică, aș fi speriat dacă speriat niciodată nu se va termina, și voi merge nebun. Deci, unul dintre prietenii mei cu care am împărtășit problema și a spus că ar trebui să comunice mai mult cu oamenii, astfel încât atunci când gândurile rele ale fricii vine, am început imediat să vorbească cu cineva. Dar am luat-o ca pe ceva în felul său că, dacă nu vor fi oameni, nu pot să scap de frica, și aș fi foarte speriat și eu sunt nici un ajutor. Nu mai stați acasă singur De atunci. Dacă ai stat chiar și pentru un pic, am știut că am fost frică să fiu singur acasă, și o dată inima a fost pounding, iar eu sunt cineva, fie chemat să vină pentru o vizită. Ca în cazul în care a scăpat de frică.

După ceva timp am învățat ceva de genul a fi una cu gânduri rele, dar din nou, cu condiția ca „dacă se întâmplă ceva, mă duc acolo și apoi, sau pentru a obține ceva.“ Și tot timpul ca un cerc vicios, am mai întâi tensionată, apoi lasă-mă să plec, atunci cred că tot ceea ce fac eu nu va mai fi frică. Dar, apoi, din nou, peste tot din nou.(Apropo de panică, deoarece mai mult și nu a fost doar teama că va veni). Și nu-mi pasă, în orice moment să evite casa să fie singur. Locuiesc vecini aproape de buni lângă casa părinților mei, alături de rudele mele. Sora într-o casă în apropiere. Întotdeauna știu despre ea, așa cum au fost, salvatorii mei. Eu locuiesc cu sotul meu. Apropo, nu am apelat la ajutorul lor. Deci, eu chiar doresc să învețe cum să trăiască la fel ca înainte. Baldet din faptul că eu sunt singură acasă, am folosit pentru a fi un iubit-o acasă, unul petrecut noaptea și nu a fost frică de nimic (deși ei erau ca temerile mele despre panica), dar după o conversație cu acest coleg, am dacă acesta să fie înlocuit.

Vreau să învăț cu adevărat cum să fie singur, nici o astfel de gânduri, „Eu nu pot trăi fără oamenii care voi fi teamă că n-am putut scăpa de gândurile rele.“ Și aș vrea acolo a fost unul, nu cred că, dacă am scăpa de la rude. Aici chiar îmi spun „ce diferenta te Nastya, chiar dacă cineva este acasă, încă se confruntă cu gândire înfricoșătoare“ (dar eu știu că, dacă am devenit brusc teribil. Ma va ajuta mereu).

Am înțeles că ea însăși am condus în acest cadru. Vreau să trăiesc ca și mai înainte, chiar și cu temerile panică, dar numai pentru a face fără oameni. Este munca grea. Ar trebui să fie întotdeauna cu cineva să fie, sau să caute pe cineva. M-am săturat de a cădea într-o stupoare când știu că voi avea ceva timp să fie singur, și deja în mintea lui de a căuta „salvatorul“ său.

Și am fost teribil de teamă că voi fi în curând o noapte, iar rudele apropiate nu vor fi, și a fost în gândurile mele defilează imaginea, căruia îi voi, dacă acesta devine infricosator. În general, eu sunt o săptămână întreagă. Tot timpul am repet soțului meu că mi-e teamă. Și asta pentru că am o stare proasta. O astfel de frică durează trei ani. (Și eu încă mai știu că va dura ceva timp, și voi rade de această teamă, cum râde acum, ceea ce a fost frică să iasă în stradă singur (frica de frica).

Ceea ce într-adevăr înfricoșător

La întrebarea ta, ce să fac atunci când am fost foarte speriat. este posibil pentru a răspunde la o conversație directă cu terapeutul. Scapă de gânduri obsesive. teama de așteptări de tulburare de panica. și să învețe să nu fie teamă să fie singur - probabil cu ajutorul intervenției psihoterapeutice (posibil on-line).

Consiliere e-mail anonim psiholog