De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

Tatuajele sunt din ce în ce mai populare, iar prevalența în fiecare an. Inclus în imagini de moda pe piele nu provoacă aspectul surprins altora, așa cum era încă în urmă cu 5-10 ani, iar birourile moderne sunt pline de angajați care sunt sub tricouri stricte întreaga imagine pe tele.No care îi face pe oameni răsfățați-vă în propria lor durere și în numele a ceea ce ei rândul său, porțiuni de piele în întreaga operă de artă?De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

tatuaj Psihologie

Psihologii spun ca persoanele care se expun la durere (de exemplu, înțepătură tatuaj) în mod conștient sunt instabile mental, și de multe ori personalitati foarte notorii. Este greu de spus dacă acest lucru este, de fapt, dacă traumele din copilărie morală poate provoca de fapt, pentru adulți, a avut loc o persoană pentru a decora corpul cu cerneală și ace?

Medicii indică cu încredere că schizofrenia, diverse tulburări psihice, conversații cu ei înșiși și complexe - au singura cauză a unor astfel de modificări ale corpului, inclusiv nu numai tatuaj, dar, de asemenea, intepaturile de piele, precum si implantarea de implanturi si intinderea pielii (tunele așa-numitele).

artisti tatuatori sunt pe acest cont opinia sa subiectivă. Cel mai adesea au răspuns la întrebarea „De ce oamenii se tatueaza“ monosilabe și nepretențios, reducând totul la frumusețea și organizarea psihică neobișnuit de profundă.

Psihologii conduce, de asemenea, unele dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii fac tatuaje.

„În memoria de lungă“

Evenimentele cele mai izbitoare și amintiri sau fundații vitale, de multe ori cauza imprimarea unui tatuaj în formă de imagini sau mesaje. Cel mai adesea în astfel de tatuaje imprimate după cum urmează:

-Prieteni și rude;
-Numele și datele de naștere ale copiilor;
-Portrete de actori celebri, artiști și idoli;
-Steme benzi sau echipa de fotbal preferată și multe altele.

Un rezident al Regatului Unit umplut pe spate prima fiica de imagine, ceea ce arată întreaga familie. Această acțiune este un exemplu directă a unui tatuaj pe memorie.

Cifrele culturale cunoscute și de show sunt, de asemenea, de multe ori recurg la acest tip de tatuaj. Andzhelina Dzholi umplute pe umăr coordonatele locurilor în care s-au născut, șase dintre copiii ei. Puțin mai devreme, Jolie a reușit să umple iubit numele lor Billi Boba, după despărțire cu care, tatuajul a fost derivat.

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

Auto-exprimare, sau „Eu nu sunt ca toți ceilalți“

Această frază sună ca credo majoritatea adolescenților moderni. Pentru a se afirma, tineretul este gata pentru o afacere mare, de la chemarea de stil de îmbrăcăminte, comportament agresiv și terminând cu cele mai ochi-prinderea modificări ale corpului. Astfel, adolescenții din cauza vigoarea lor, stropilor emoțiile sale cu ajutorul tatuaj și durerea cu experiență în timpul puncții cutanate repetate.Moda, sau instinctul de turma

În acest caz, oamenii de pe de altă parte, nu încercați să stea afară din mulțime, și du-te pe despre cunoștințe, prieteni și idoli. Psihologia modernă este de părere că, în urma exemplul cuiva, o persoană încearcă să facă un tatuaj pentru a arăta simpatia lor pentru un anumit grup de persoane. O astfel de expresie de recunoștință, este un indiciu directă: „Suntem păsări de o pană.“


Oamenii recurg la tendințele modei, cel mai adesea supuse batjocura în timpul maturizării pubertare. Cu ajutorul desenelor pe piele, acestea încearcă să fie eliberat și să arate că ei sunt dispuși să comunice cu tatuaje native din care a fost luată proba și. Cel mai adesea, aceasta nu conduce la rezultatul dorit, dar unii pretind că sunt mai încrezători cu apariția acestor stil extravagant exterioare.

Remedierea deficiențelor

Cicatrice, arsuri și alte defecte ale pielii, determina o persoana de o mulțime de complexe și de constrângere. Tatuajul este, de asemenea, cel mai scump și nu unul dintre cele mai eficiente mijloace de a scăpa de defecte externe. Design frumos, bine ales poate ascunde sub o cicatrice și arde orice dimensiune si textura. Astfel, o persoană care nu numai că scapă de modestie, dar, de asemenea, ia un desen drăguț, decorare a corpului.


Complexul, toate la fel dispare imediat. Psihologii subliniază că o persoană încetează să mai fie rușine de ei înșiși numai după 6-14 luni, în cele din urmă sa obisnuit cu faptul ca o cicatrice sau defect nu mai este vizibil pentru alte persoane.

recurs estetică, sau o chestiune de gust

Cel mai frecvent motiv oamenii fac imaginea de pe piele - estetism. Mulți cred că podoaba tatuaj pentru corp, cum ar fi haine și decorațiuni elegante. Dar acest lucru, spun psihologii, au propria lor inconștient motivată.


Un număr de complexe este inerent în fiecare adolescent, cineva din cel mai puțin, iar o parte din aceasta este inferioritate exagerată urmărește până la sfârșitul vieții. Rigiditatea în timpul pubertății nu permite unei persoane să se exprime pe deplin, pentru a te iubi complet si astfel colegii ca copiii numit „mouse-ul gri“. Este un complex de lene și face adulții să ne izolăm în mod artificial din mulțime, cu ajutorul tatuaje. Luminos și provocând imaginea de pe piele, poate fi privit ca limbajul corpului.

Absolut corect să spunem că prezența tatuaje pe o persoana afectată nu numai de factori externi, cum ar fi moda, sau angajamentul față de o subcultură, dar, de asemenea, aspectele psihologice, cum ar fi:
-rebeliune internă;
-Capturarea amintiri și o dorință de a trăi în trecut;
-A scăpa de complexe;
-Metoda de a scăpa de durere morală prin durere fizică și mai mult.
Pentru unii, un tatuaj - un experiment o singură dată, pentru alții - un mod de viață, dar toate la fel, există o psihologie de tatuaje și toată lumea este propria lor.

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

De ce nu se poate ghemuiește

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

De ce nu au suficientă memorie virtuală

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

De ce sexul doare

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

Prima batistă de hârtie - Cine a inventat? | Invenții și descoperiri

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele

De ce fac oamenii tatuaj - psihologia desene pe piele