De ce femeile obține ex nebun - site-ul pentru suflet

Orice persoană are cel puțin un ex nebun / ex, nu? Sau aproape fiecare femeie a fost atât. Desigur, înainte ca acestea să nu erau ca - înainte de despărțire. Și în timp ce eu însumi nu am devenit unul dintre ei, eu nu înțeleg de ce acest lucru este adevărat.O scurtă repovestire a relațiilor noastre: totul a fost bine. Și apoi, dintr-o dată totul a fost teribil. Ne-am întâlnit o vreme, dar apoi am început să observ că totul merge în iad. N-am vrut să-l creadă, și a încercat să facă totul în puterea mea. Dar nu a ajutat, iar el mi-a lăsat.

Am fost într-o stare groaznică. Și aici sunt câteva motive pentru care am devenit fosta lui nebună, și cum poți evita acest lucru.

1. El a spus că mă iubește și apoi a plecat. Aceasta este prima etapă a nebuniei mele. Nu am putut înțelege cum ar fi putut să mă recunoscut în dragoste, și apoi închideți. Am petrecut atât de mult efort pe relația noastră, și ne-am luat, m-am gândit, pentru a construi o relație puternică. Și am fost doar supărat când a spus că mă iubește, dar lasă. Este pur și simplu nu este compatibil!

Atunci a început totul. Nu am fost de gând să îl lase să scape atât de ușor. Mi-am promis că voi lupta pentru relația noastră, pentru că l-am iubit, și a spus că mă iubește. Nu știu cum acolo cu băieții, dar cele mai multe dintre fete sunt gata să lupte pentru dragoste, și asta e ceea ce am planificat.

Bărbați, dacă nu doriți ex-ta transformat într-o isterie nebun, nu este necesar la despărțire calma declarațiile ei de dragoste. Chiar dacă ea spune la tine, nu răspund în natură. Femeile percep aceste trei cuvinte foarte în serios, pentru că ei nu se imprastie: mai mult, atunci când au decis să plece.


2. El mi-a lăsat, dar nu am putut explica de ce. Am trebuit să-l accepte ca un fapt, fără explicații. Tot ce a spus a fost: „Tu merită mai mult.“ Voi, bărbații, cred că e un răspuns perfect, dar acest lucru numai adaugă combustibil la foc. Dacă ați ales o femeie, e decizia ei. Pentru ca să spunem că o merită e ridicol.De aceea, omule, dacă nu doriți ex-ta transformat într-o isterie nebun, explica-i de ce pleca. Pune capăt relației, și nu un semn de întrebare. În caz contrar, va încerca să găsească răspunsul în sine, și va încerca să se întoarcă. Dacă aveți curajul să-l arunce, și să fie în măsură să explice motivele.

3. Cel mai rapid mod de a obține femeia din tine - este să-l ignore. A fost cea mai grea etapă de nebunie mea ca fostul. El nu numai că a explicat motivul pentru care a plecat, dar, de asemenea, a început să mă ignore. El nu a răspuns la apeluri, SMS-uri. Și când el ma obligat să vină la el acasă să vorbească, apoi a acționat ca un copil mic și doar a refuzat să vorbească.

4. El mi-a spus să nu vă faceți griji cu privire la faptul că „prietenul“ său, iar acum ma intalnesc cu ea. Când am fost împreună, a spus el, că nu pot să simt că acestea sunt doar prieteni. Dar în curând am aflat după separarea noastră, că acestea îndeplinesc. Cum poți să nu fii un ex nebun?

Bărbați, dacă nu doriți ex-ta transformat într-un nebun isteric, așteptați puțin înainte de a începe o nouă relație. Dacă sunteți un pic ingrijorat cu privire la aceasta, te pui în locul ei. Ea și atât de greu, nu face să arate ca esti deja fericit cu celălalt. Dă-i timp pentru a trece mai departe, chiar dacă într-adevăr ea a plecat pentru o alta.


5. Am început să trăiesc, iar acum el spune că nu l-am iubit. A fost ultima dată în statutul unui nebun ex. Am calmat, durerea și resentimente diminuat, am fost gata să-l ierte și trece mai departe. Dar știi ce mi-a spus atunci? El a spus că, din moment ce am fost atât de „ușor“ poate trăi fără el, așa că nu l-am iubit (și asta în ciuda faptului că el a demisionat, aparent că mă iubești).

Se pare că la început, după despărțire mai greu pentru noi femeile, dar în cele din urmă ei suferă mai mult de la oameni.

Bărbați, dacă nu doriți ex-ta transformat într-o isterie nebun, da timp să sufere, și apoi lăsați-l să meargă mai departe. De ce devenim? Pentru că suntem investit foarte emoțional în relația, și apoi a șocat că au încheiat. Dar vrem, de asemenea, să fie fericit, să o facem fără tine, pentru că ați fost atât de hotărât.