De ce frunze rândul său, galben, tomate

De ce frunze rândul său, galben, tomate
Uneori, în timpul coacerii roșii poate observa îngălbenirea și uscarea frunzelor plantelor. La prima vedere nu este clar, motiv pentru care se întâmplă acest lucru, pentru că plantele și a fost asigurat alimentarea corespunzătoare cu apă și gunoi de pasăre a fost aplicat în cantități optime. Pentru a combate acest lucru, aveți nevoie pentru a afla de ce frunze rândul său, roșii galbene.Dacă înainte de ceilalți încep să se transforme frunze galbene mai mici de vechi și schimbarea culorii complet lama frunze întregi, nu vene, în botanică, acest fenomen este interpretat ca acest lucru: motiv se datorează deficitului de nutrienți, în primul rând de azot.

În cazul în care îngălbenirea se observă numai în frunzele din partea de jos, iar noul tip se observă, apoi vă faceți griji prea mult despre asta nu-l merita.

Poate răsaduri au fost capabili să crească grăsime și robust, care este un pic mai crescut, iar în timpul transferului din pot într-un sistem de rădăcini de plante cu efect de seră a fost un amestec dens. În cele mai multe cazuri, doar un răsad, și ia mai mult timp pentru a se adapta la noile condiții. Nu este surprinzător faptul că bucșele de tomate pot începe să se întoarcă frunze galbene, din partea de jos și se termină cu cele mai de sus. Acest lucru se datorează faptului că s-au dezvoltat deja boala, și există dispariția treptată a rădăcinilor napadite de buruieni.

De asemenea, un fenomen similar poate fi cauzată de Fusarium ofili. Este vorba despre o boala periculoasa fungice care afecteaza de multe ori roșii. Acest lucru se reflectă în turgorului utrachivanii de frunze, ofilirea de a privi la ei, se pare că udarea plantelor petrecut în urmă cu mai multe săptămâni. Boala este una dintre ciuperci de sol, care nu pot muri pentru o lungă perioadă de timp în sol, deoarece acestea pot reduce în mare măsură randamentul de tomate. Sursa răspândirii bolii este semințele infectate, resturi de plante, precum și instrumente cu care să cultive solul. Răspândirea sporilor de fungi pot contribui la vânt. Un factor favorabil este considerat și cea mai mare temperatura la care boala poate afecta un număr mai mare de plante.Riscul de a fi lovit de aceasta boala are fiecare plantă, indiferent de vârstă: și în momentul în care acestea sunt răsaduri, iar în perioada de creștere într-o seră sau o seră, iar cultivarea în câmp deschis. Boala afecteaza planta prin sistemul de rădăcină, și apoi se duce la tulpina de la care cresc și miceliu perturbă funcționarea sistemului vascular al plantelor. În cazul în care dezvoltarea bolii este o slăbire a plantelor, și există momente când se oprește pentru a face apă și substanțe nutritive. Există o întârziere serioasă în creștere, care este însoțită de îngălbenirea frunzelor de tomate.

După transplantare la un loc permanent în primul îngălbenirea răsadului observat și dispariția treptată a frunzelor inferioare, iar apoi boala începe să se răspândească la porțiunile superioare, care se termină cu distrugerea completă a plantelor. În cazul în care plantele sunt de mărime mică a înfrângerii, la sfârșitul verii se pot lega un număr mic de fructe mici, care ajung la maturitate înainte de termen.

Ce ar trebui să fac în cazul în care frunzele rândul său, roșii galbene

Pentru a face față cu boala, este nevoie de o mulțime de timp și efort. Stare obligatorie aici - respectarea strictă a măsurilor preventive. Tu ar trebui să înceapă cu semințele, care ar trebui să fie înlocuite cu altele noi. Dacă cresc roșii din propriile lor semințele, semințele trebuie să fie pregătite pentru însămânțare: Decontaminați - pune timp de 20 minute într-o soluție 1% de permanganat de potasiu (1 g per 100 ml apă) și apoi se spală de mai multe ori, folosind apă proaspătă.

În plus, să acorde o atenție și sunt puse în ghivece să fie dezinfectate. Pentru a pregăti sol se amestecă terenul utilizat luate locuri unde nu există semne ale bolii: în marginea pajiști, pădure, pentru pregătirea unui nou pămînt de seră. Planta rămâne arbuști infectate trebuie să fie bine colectate și distruse în afara grădinii pe rug. Nu utilizați vârfurile acestor plante pentru a face compost și alte îngrășăminte. Ar trebui să fie supuse unei dezinfectări și grădină instrumente aprofundate, cu care munca a fost efectuat pe site-ul. Un pat pentru tomate fierte în noua locație, care nu ar trebui sa fie infectate cu boala.

Mai sensibile la răspândirea pe scară largă a zonelor de boală cu sol argilos grele. Prin urmare, atunci când intenționează să crească roșii în astfel de locuri, aveți nevoie pentru a face săpat solul cu introducerea de nisip grosier. rezistență crescută pentru a învinge tomate boala demonstra dacă acestea sunt prevăzute cu o cantitate suficientă de îngrășăminte cu fosfor și potasiu, și pulverizate cu o soluție de permanganat de potasiu (1 lingura. L. Bucket de apă).