De ce frunzele se tomatele galbene la cauzele, prevenirea, controlul dăunătorilor

De ce frunzele se tomatele galbene în seră? Există mai multe motive.

Nerespectarea condițiilor de plantare, volumul de sol

Frunzele se pot transforma roșii galbene, deoarece răsadurilor au fost năpădit sau cantitatea de teren - mai mult decât necesar. În cazul transplanturilor din rădăcini de seră au format un nodul, planta se va usca. Materia în rădăcini. Ei au crescut din cauza lipsei de volum în oală și au început deja să moară. Casa problema este dificil de recunoscut, dar într-o seră la plantarea rădăcinilor mor, frunzele, respectiv, de asemenea.De ce frunzele se tomatele galbene la cauzele, prevenirea, controlul dăunătorilor
Frunzele se pot transforma roșii galbene deoarece răsadurilor au fost năpădit

Pentru a scapa de problema, nu exagera răsaduri. Semințele nu trebuie plantate înainte de perioada optimă de plantare. Fiecare plantă trebuie să furnizeze potul volum de 3 litri. Fix problema care este posibil, folosind spray-ul rădăcină.

Soluție de îngrășământ trebuie să fie slab. Pe litru de apă trebuie să fie de cel puțin 10 grame de hrănire. La concentrația de îngrășământ lichid este mai mică, dar totuși trebuie diluat - 1 litru trebuie să reprezinte 10 mililitri de hrănire. Dacă depășiți doza - va arde. pulverizare foliară poate fi efectuată pe o bază de zi cu zi. Zonele afectate se va usca departe, dar altele noi se vor dezvolta bine. Creșterea plantelor este amânată pentru câteva săptămâni.

Inconfortabile furtunuri grele prin paturile?


Furtunuri pentru grădină sunt adesea prea grele, răsucite, murdar. Consumul de apă în timp ce de multe ori nu sunt controlate, și numai secțiunea de udare poate lua o zi întreagă. Din fericire, irigare independentă nu mai este o raritate, și accesibilă oricărui grădinar. Dar principalul lucru - este că, atunci când furtunul de udare conventionale de pe frunzele plantelor apar arsuri solare ceea ce înseamnă că.Pentru a preveni îngălbenirea frunzelor de tomate, trebuie să respecte regulile de tomate de plantare și îngrijire pentru ei. pe care am descris într-una din publicațiile noastre.

De ce frunzele se tomatele galbene la cauzele, prevenirea, controlul dăunătorilor
Frunzele inferioare pot deveni galbene din cauza lipsei de azot și alți nutrienți

alte cauze

Frunzele inferioare pot deveni galbene din cauza lipsei de azot și alți nutrienți. Există și alte motive - temperatura la sol este prea mic, roșiile pot fi greu să se stabilească în jos. În cazul în care rădăcinile strica crichet, frunzele vor deveni galben. Dacă strada este fierbinte, în plus față de problemele cu frunzele devin stem violet. In toate cazurile de mai sus, un pansamente de pulverizare.

Frunzele superioare rândul său, galben, din cauza lipsei de mangan din sol. deficit de sulf conduce la compactarea frunziș, devine galben. Un alt motiv - lipsa de fier. înfometare azot-magneziu conduce la faptul că roșiile rândul său, galben, usca.

De ce frunzele se tomatele galbene la cauzele, prevenirea, controlul dăunătorilor
Pentru a preveni problemele cu frunze va ajuta la îngrijirea corectă

Pentru a preveni problemele cu frunzișul va ajuta la îngrijirea corectă. Acest lucru înseamnă că este necesar să se efectueze udare în timp util, slăbiți solul, observați temperatura în seră. Materie și umiditate. In zilele uscate loc de udare aspersoare și ventilație. Dar nu exagera, pentru că roșiile nu sunt încântați cu umiditatea excesivă. Este mai bine pentru a efectua udare rădăcină. În timpul transplantului se recomandă utilizarea de echipamente speciale, care îl va ajuta să se stabilească în jos, de exemplu, „Appin“.

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

  • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
  • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
  • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
  • durere în timpul sau după efort;
  • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
  • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.