De ce în scădere frunze violet - un lucru ușor

Nu știam că din plante de interior, atât de mult bine poate fi. Potrivit articolului, plante de interior sunt substanțe rele din suge aer! Acum am o flori utile vor fi în fiecare cameră. Voi încerca la maximum pentru a obține acele culori pe care le descriu în articol. Mulțumesc.


Cultivarea ciupercilor la domiciliu este un ceva nou. 100% încercați. Multumesc pentru sfat.

Am mâncat o dată mai mare de cireșe, sălbatice prin faptul că nu distinge și gustul este același.

În acest an, morcovi mari cultivate, gustoase si foarte suculent. Din fericire, nebylo nici insecte dăunătoare sau orice boală.

Sunt unul dintre acei oameni care au caise aproape în fiecare zi. Înainte de a citi articolul dumneavoastră, nu am știut ce sucul de caise ajută la restabilirea vederii. Am o problemă cu ea de atunci. Vă mulțumesc foarte mult pentru articol. Începe pregătirea rețete.

Am fost în căutarea pentru aceste informații pentru bunica mea. Ea a spus că încă sadovodchik de primăvară poprobuetpoprobuet. VĂ MULȚUMIM!

Eu iau pastile ginkgo biloba. De unde pot cumpăra acest medicament în formă lichidă? Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.

Cartea de ginkgo biloba în formă lichidă pe site-ul Travmag.ru

Ginkgo biloba este vândut sub formă lichidă, cere farmacia din oraș.

Eu iau pastile ginkgo biloba. De unde pot cumpăra acest medicament în formă lichidă?

Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.

De ce în scădere frunze de violeta

De ce în scădere frunze violet - un lucru ușor
Nu este nimic mai frumos și mai plăcut decât frunze mari, de culoare verde inchis si usor furry Saintpaulia, încadrare o mică grămadă de capete de flori luminoase de pe pervazul ferestrei dumneavoastră. Cum au pierde recursul lor, dacă în timp frunzele încep să devină mai mici. Acest lucru devine o problemă gravă, care poate fi rezolvată, dacă se dorește, după analizarea condițiilor în care conțin flori și corect respectate toate condițiile de îngrijire.posibile cauze

Orice floare trebuie să ia în considerare caracteristicile sale personale. Violet - nu este o excepție: dacă încălcați cerințele de bază pentru îngrijirea acestuia, primul care a suferit aspectul său. Prin urmare, în lupta pentru frumusețea animalul lor de companie ar trebui să acorde o atenție la următoarele puncte:

  1. Calitatea solului. Saintpaulia, așa cum, într-adevăr, orice alte houseplant place solul bogat în minerale și substanțe nutritive. Dacă mult timp pentru a schimba, rezultatul poate fi o frunze mai mici. Cel mai bine este să adăugați humus la sol și replanta în fiecare an.
  2. Lipsa de spațiu. Rădăcinile poate crește, astfel încât floarea devine foarte aglomerat într-un vas mic.
  3. Excesul de spațiu. Această problemă se va produce, de asemenea, atunci când cantități prea mari de teren. În cazul în care frumusețea plantate într-o oală mare, sistemul său de rădăcină, pur și simplu nu pot face față cu astfel de solzi. Selectați capacitate ar trebui să se bazeze pe nu pe frunze, rădăcini și dimensiuni.
  4. lumină scăzută. Violet iubește lumina soarelui (nu direct razele), nu pentru nimic nu toti amatorii si florari cu experienta pus pe pervaz aprins. Prin urmare, în cazul în care, din cauza circumstanțelor ea este într-un loc întunecat, face lumină în plus, în caz contrar nu se va schimba numai dimensiunea frunzelor, dar, de asemenea, schimba culoarea.
  5. Consecințele transplantului. În acest caz, o stare temporară senpolii boală. Ea trece prin stresul și va recupera foarte curând.
  6. Dăunători. Cele mai frecvente dintre toate este păianjenului, care nu este vizibil la prima vedere. Prin urmare, este necesar să se examineze cu atenție fiecare frunză pe toate părțile și să ia măsuri urgente pentru a elimina acest parazit.
  7. Excesul de umiditate. Datorită irigare excesive rădăcini senpolii poate putrezi. Este necesar să se examineze rădăcinile, taie materia bolnavă, se presară cărbune și să fie întotdeauna transplantate în sol nou.
  8. umiditate scazuta. Nu-pulverizare nu va ajuta, pentru că se evaporă repede și aerul devine din nou uscat. Cea mai bună opțiune este Keramzit - special calcinate, argila poroasa absoarbe apa si lent elibereaza. Ghivece de flori stabilite pe tavă, în care vylazhivat argilă expandată umed, inundat cu apă.

Trebuie remarcat faptul că frunzele pot crește superficial și din cauza multor copii care au grijă de necesare pentru dezvoltarea deplină a nutrienților. Prin urmare, atunci când un alt transplant pentru a le separa ușor de floare principală.

Oricare ar fi cauza deteriorării sănătății violete, dacă ați elimina impactul negativ asupra ei și dă-i condițiile cele mai confortabile, se găsește din nou frumusețea sa pierdut


Discuta despre acest articol pe forum