De ce în timpul sarcinii burta foarte mult senzația de mâncărime

De ce în timpul sarcinii burta foarte mult senzația de mâncărime
Aproape toate femeile gravide este însoțită nu numai de toxicitate, oboseala si dureri in partea inferioara, dar, de asemenea, mâncărime la nivelul abdomenului. Confruntați cu acest aspect neplacut, probabil, fiecare gravidă se întreba de ce zgârierea stomac în timpul sarcinii? Nu este în valoare de mult vă faceți griji din cauza acestui fenomen, pentru că în cele mai multe cazuri, aceasta poate fi ușor de explicat în termeni de fiziologie și, prin urmare, este absolut firesc. Cu toate acestea, în cazuri rare, este un simptom al unei boli. Să ne gândim în detaliu cauzele majore de mâncărime la nivelul abdomenului in timpul sarcinii, precum si a afla cum să se ocupe în mod eficient cu ea.Motivele din cauza care este zgâriată stomac ↑

Deoarece primul trimestru și până la naștere, femeile se plâng medicilor că au o burta foarte râios în timpul sarcinii. Este normal acest lucru? Un răspuns clar la această întrebare vă va da un medic după o examinare atentă și studiul rezultatelor testelor dumneavoastră.

Printre factorii care cauzează mâncărimi ale abdomenului în timpul sarcinii este atât cauzele cele mai inofensive și destul de periculoase, de aceea este foarte important să spuneți medicului dumneavoastră despre prezența unui astfel de fenomen.

Considerăm în detaliu aceste motive:

intinderea pielii de pe abdomen. Aproape toate femeile în timpul sarcinii, la diferite stadii de senzație de mâncărime puternică, insuportabilă a pielii pe stomacul din cauza intinderea pielii de pe abdomen. Deoarece creșterea uterului, pielea de pe stomacul meu înăsprit mai mult. În funcție de elasticitate, mancarime. În cele mai multe cazuri, mâncărime marchează apariția vergeturilor pe piele. Fanioane sunt modificări cicatriciale de tulburări ale pielii datorită copertei elastică. La mărcile primei alungiri sunt de culoare roz, astfel încât să le vopsea capilare sparte. Mai târziu, ei rândul său alb și devin în umbră. Cu toate acestea, destul de des, există cazuri în care pielea de pe abdomen, zgâriate și vergeturile nu sunt apar ulterior. putem spune în acest caz că nivelul de elasticitate a pielii în aceste femei gravide este foarte mare. Când întindeți pielea în timpul sarcinii, mai ales femeile se plâng că au abdomen senzația de mâncărime.De ce în timpul sarcinii burta foarte mult senzația de mâncărime
Alergie. Aceasta este, de asemenea, o cauza foarte frecvente de mâncărime a pielii abdominale. Faptul este că în timpul sarcinii, corpul unei femei devine foarte sensibila la orice iritant, in special la alergeni. Chiar dacă înainte de sarcină, niciodată nu au suferit de nici un fel de alergii, atunci în timpul cursului său perfect posibil pentru a deveni alergic. În acest caz, încercați să poarte îmbrăcăminte din țesături naturale, se spală cu pulbere, care nu conține fosfat, și pentru a minimiza, de asemenea, utilizarea de produse cosmetice. Utilizarea produselor cosmetice care conțin substanțe chimice și parfumuri, pot provoca cu ușurință alergii și ca o consecință - o mâncărime pe stomacul meu.

modificări hormonale. Nu este un secret că în timpul sarcinii hormoni la femei este extrem de instabilă. In timpul sarcinii, există un adevărat hormonal „explozie“. Destul de des, mâncărime pe pielea abdomenului semnalează o modificare a nivelurilor hormonale. Unele femei chiar cred că unul dintre primele semne ale sarcinii este senzația de mâncărime burta. Poate că această ipoteză nu este nerezonabil, cu toate acestea, să se bazeze pe ea nu este în valoare de ea.

Boli ale ficatului, rinichi, vezica biliară. În cazuri rare, mancarime pe abdomen și alte părți ale corpului este un simptom al preeclampsiei sau alte boli foarte grave, cum ar fi hepatita, colecistită, pancreatită, și așa mai departe. N. Acest lucru este un motiv de tratament imediat la medic. În principal, mâncărimi cauzate de aceste boli, există la sfârșitul sarcinii. Dacă pornind de la aproximativ săptămâna 38th de sarcină, va deveni mai puternic, chiar și cu o senzație de arsură, mâncărime stomac, trebuie să se adreseze urgent la participarea la obstetrician-ginecolog. Aceste boli pot provoca daune considerabile nu numai sănătatea, ci și starea de sănătate a copilului în uter, și, uneori, chiar duce la moartea fatului. Prin urmare, medicii de multe ori decid sa stimuleze nastere prematura, pentru a evita moartea copilului.

Ce se întâmplă dacă este zgâriat stomac în timpul sarcinii ↑

Folosind aceste tehnici simple, ați putea fi capabil de a evita o astfel de fenomen ca burta senzația de mâncărime în timpul sarcinii. Și dacă va fi în continuare prezentă, puteți reduce în mod semnificativ intensitatea mancarime, și vei fi sigur că tu și copilul bine.

Evaluează acest articol, feedback-ul dvs. este extrem de important.