De ce inhibă operă (opera)

De ce inhibă operă (opera)

Așa cum se spune, gustul si culoarea markerii sunt diferite, iar aceeași situație este cu browsere, deși unul din celălalt nu este cu mult diferit, deoarece acestea executa exact aceeași funcție. Diferențele sunt doar în interfața și viteza, dar pe ultimul element poate fi diluat cu o dezbatere veșnică. Unii utilizatori susțin că un anumit browser, pur și simplu „zboară“, iar al doilea este inferioară de viteză, chiar broască țestoasă. Alții spun absolut opuse. Poate că problema performanța browser-ul nu depinde de program și de modul în care este utilizat.

Pro și contra ale Operei

Cum de a rezolva problema

Să încercăm să înțelegem de ce frânele Opera și ce să facă.

Unii utilizatori începe cu disperare caută ajutor pe internet pentru: Opera inhibă ce să facă. Și, uneori, problema este viteza cădere de conectare, de exemplu, datorită faptului că anti-virus a început să se descarce în mod activ actualizarea. De asemenea, pe performanța browser-ul dvs. poate afecta un software de terță parte suspect, descărcat de pe Internet.

Dacă aveți Opera a început să încetinească, puteți încerca să instalați o versiune nouă a acestui program. Dar nu este necesar să se facă acest lucru lăsând versiunea veche. În primul rând, se șterge, iar apoi să fie angajate în instalarea noii versiuni. În caz contrar, trebuie doar să vă faceți timp.

Poate opțiunea cea mai viabilă pentru a rezolva această problemă ar putea servi ca o tranziție către un alt browser. Dacă nu vă convine, vă puteți întoarce la operă, și să încerce să stabilească activitatea complet.

Cei care au Opera nu funcționează deloc, este necesar pentru a citi articolul - „De ce este Opera nu funcționează? “.