De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

Fenomenul înnegrirea unghiei, se gaseste atat la barbati cat si femei. Simptomele de unghii înnegrirea nu sunt insotite de simptome de durere, lasand femeile pur si simplu nu tradeaza atentia asupra acestei probleme. Cel mai adesea blackens degetul mare, care este conectat direct cu cauzele fenomenului. Femeile au găsit o modalitate de a rezolva problema: ei pur și simplu vopsea lacul de unghii, care ascunde toate imperfectiunile.De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

Dar atunci când apare o problemă, trebuie să se înțeleagă că innegrirea unghiilor poate indica o boală gravă. În cazul în care se constată că unghii pe picior sau brațul transformat negru pentru motive evidente pentru acest lucru, ar trebui să consulte imediat un medic dermatolog. De ce înnegrit unghiile de la picioare și în special în tratamentul bolilor care apar, pentru a afla mai multe detalii.

De ce innegresc unghiile de la picioare: Cauze

Inițial, trebuie remarcat faptul că unghia degetului negru pe picior - asta e nici un motiv să disperare. Nu este întotdeauna o astfel de fenomen sugerează existența unor boli grave. Pentru a nega existența unor patologii grave, aveți nevoie pentru a vizita un dermatolog, care va stabili cauza și a diagnostica. De asemenea, este important să realizăm că mai devreme de a vedea un medic, cu atât mai eficient procesul de tratament și convalescență.

De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

 1. Efectul asupra unghiilor factori externi.
 2. Boli care duc la dezvoltarea acestei patologii.

Luați în considerare mai detaliat că același lucru se aplică factorilor externi blackening unghiilor, și că interne.

factori externi

De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

Una dintre cele mai populare cauze externe întunecare a cui în picior sau braț - este de a se accidenta. Acesta poate fi un hit cu degetul despre orice, cu rezultatul că există o schimbare treptată a culorii datorită explodarea recipientului. Schimbarea culorii unghiilor la negru prin prejudiciu degetul nu este pur și simplu vânătaie. Pentru o femeie destul de traumatism minor la unghii a fost întunecare. Traumatiza cuiul în următoarele moduri:

 • dacă cineva vine la transportul public pe jos;
 • dacă te împiedici;
 • în cazul în care o lovitură împotriva ușă.

Dacă nu vă amintiți un caz în care ar putea cauza un prejudiciu, cauza întunecarea a unghiilor poate servi și pantofi. Purtarea încălțămintei incomode și împiedicând conduce la diverse defecte la nivelul picioarelor și închiderea la culoare a plăcii este unul dintre personajele cele mai probabile.

Determina motivul pentru schimbarea culorii unghiilor poate fi unul din următoarele motive:

 1. Pune presiune pe unghie, care a schimbat culoarea. În cazul în care schimbarea de culoare este direct legată de prejudiciu, atunci presiunea pe placa va fi simtit simptome dureroase. Uneori, durerea este evidentă chiar și fără a fi nevoie de presare, iar degetul deteriorat este rănit în timp ce mersul pe jos sau de relaxare, în funcție de natura prejudiciului.
 2. La fața locului nu crește în timp. Dacă există, că, în timp, pata nu crește, ci mai degrabă reduse în dimensiune, atunci nu există nici un motiv de panică. Cea mai mare probabilitate a acestui fenomen constă în prejudiciul deget.
 3. Deteriorarea unghiei. Dacă întunecare a fost provocat de un prejudiciu, unghia poate fi detectată în deteriorări vizibile: cioplit, nervuri și adâncituri aderență.


Dacă o femeie este încrezător că înnegrire a unghiilor Motivul constă în mod direct la prejudiciul de degetul, nu este nevoie pentru a merge la spital. Aproximativ o lună mai târziu, cuiul va fi la fel ca înainte, în funcție de natura prejudiciului. În cazul în care prejudiciul a fost gravă, cuiul poate fi chiar deteriorat și va necesita eliminarea acestuia.

Recenzii femei, de asemenea, indică faptul că cauza întunecarea a unghiei este un cui. Aceasta apare numai în acele cazuri în care o femeie prefera un tip ieftine și de calitate inferioară de lac de unghii. Multe sunt, de asemenea, o altă întrebare populară, de ce unghiile înnegrite? Calitatea slabă lac și este o cauză majoră de decolorare a unghiei. În acest caz, există o schimbare completă a culorii unghiilor, în cazul în care a fost aplicat vopseaua.

Întunecare a unghiilor, ca un semn de boală

De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

unghie înnegrită pe piciorul poate indica prezența unei boli fungice numit picior de atlet. Aceasta boala este o comuna, intre barbati si femei. Pentru a determina prezența unor boli fungice pot fi caracterizate prin următoarele caracteristici:

 • a observat o îngroșare a plăcii;
 • placă își schimbă culoarea;
 • semne observate de mancarime între degetele de la picioare;
 • roșeață a degetelor în zona aproape de placa.

Aceste simptome sugerează că întunecarea unghiilor direct legate de infecții fungice. Pentru a evita progresia ulterioară a bolii, trebuie sa consulte un dermatolog. Numai primit în timp util de ciuperca măsuri de tratament poate ajuta pentru a rezolva problema cu placa de întunecare.

Provoac lac de unghii pe picioare poate negru este un alt factor - o tumora benigna. Tumoarea este o afecțiune mai gravă decât ciuperca, din cauza căreia o persoană se simte simptome de durere. dureri constante în cuiul întunecată indică faptul că există o progresie a tumorii. Dacă timpul nu vede un medic, acesta poate necesita amputarea unui deget.

unghii negru pe degetul mare se poate spune, de asemenea, că o persoană are probleme cu sanatatea ficatului. afectiuni hepatice, uneori, se manifestă sub formă de întunecare a plăcilor de unghii, atât picioarele și brațele.

De ce sunt unghiile negre pe degetele de la picioare mari

De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

De ce este înnegrit unghiile femei, în cazul în care toate motivele de mai sus nu se potrivesc. Există mai multe tipuri de motive, dintre care, deoarece femeile unghiile intuneca numai pe degetele de la picioare mari:

 1. umflarea picioarelor, care se dezvoltă pe fondul unor boli ale sistemului cardiovascular.
 2. Formarea unui abces, care a apărut ca urmare a primirii microtrauma.
 3. Formarea de pete negre pot fi asociate cu utilizarea de droguri.
 4. dieta necorespunzătoare. Numai trecerea la alimentația corectă poate salva oamenii dintr-o astfel de problemă.

Cum de a trata

închiderea la culoare a unghiilor Tratamentul trebuie să se bazeze pe motive care au determinat acest fenomen. În cazul în care cauza întunecarea este un prejudiciu, atunci nu este nevoie de tratament, cu excepția cazurilor când cuiul a fost grav avariată.

De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

Pentru a accelera procesul de vindecare și pentru a preveni dezvoltarea de infecție, pe care doriți să îl utilizați pentru tratamentul preparatelor antiseptice, iar la primul semn al infecției bacteriene cu utilizarea antibioticelor. Cum și ce tratament este necesar depinde de tipul și natura prejudiciului. În acest caz, cea mai bună opțiune - aceasta vizita un medic care după inspecție sugerează cum și ce poate accelera procesul de vindecare.

În cazul în care cauza este o ciuperca

Dacă motivele sunt legate de întunecarea infecției fungice unghiilor, tratamentul ar trebui să înceapă imediat. Pentru tratamentul, există o varietate de moduri: terapie de droguri sau popular.

De ce innegresc unghiile de la picioare în cauzele femei, cum de a vindeca

Așa cum sunt preparatele farmaceutice, ar trebui să aibă încredere aceste tipuri de medicamente:

 1. Lotseril, Batrafen și Oflomil. Acest lac, care elimină în mod eficient semnele de ciuperca, dar numai în stadiile inițiale ale dezvoltării sale.
 2. Nogtimitsin și Nogtevin. Acestea sunt preparate pentru a obține rapid si fara durere scăpa de unghiei, care a lovit ciuperca.
 3. Ketoconazolul și Terbinafine. Aceasta pilula, care contribuie la distrugerea spori de ciuperci, care acționează asupra lor complet.
 4. Ekzoderil, Nizoral, și altele. creme populare pentru a trata rapid și eficient ciuperca. Ele pot fi folosite ca inițială, cât și în stadii mai avansate ale ciupercii.

Tratamentul ciuperca poate fi realizată cu ajutorul metodelor populare, dar este necesar inițial să se consulte cu privire la posibilitatea unei astfel de tratament de către un medic. În orice caz, dacă găsiți o întunecare a unghiilor, atunci ar trebui să nu ascundă problema sub lac, și trebuie să acționeze imediat.

Ciuperca va dura pentru totdeauna, timp de 3 zile!
Elena Malysheva metoda de dovedit!