De ce iubim animalele de companie pisici și animale sălbatice

farmec Pisici dincolo de cuvinte. Noi atinge pisoii, care pot dormi linistiti pe mâinile noastre. Și, uneori, atât de dornici pe care nu le cresc. Dar aici, ei cresc, iar un an mai târziu, în genunchi o minge mică pufos sare și grăsuț trunchi de dimensiuni decente, dar toate cu același Torsul liniștitor. Nu, nu am devenit mai puțin iubesc animalele de companie. Chiar mai mult. Anii trec, iar acum se pare destul de amuzant jucării în membrul de familie, și începe să ia mai mult și mai mult spațiu în mintea noastră. Aici nu ne putem imagina viața fără el.Suntem gata să ierte pisici toate - lupta Zona scaun preferat, o bucată ruptă de tapet, în cazul în care a zburat Murzik ieri peste zid, zgâriat glafuri, lipsă undeva sub butonul de pat, băltoacă împuțită în colțul unui dulap ... Nu contează cum am încercat să fim cu ei solid, piesa râvnit de preferat șuncă înghiți întotdeauna împrumuta. Și nu contează cât de blasfemiatoare ar putea suna, vom fi mai plâns despre moartea lui Murki decât o rudă îndepărtată ...farmec Pisici dincolo de cuvinte. Deci, ce este? Chiar și Zigmund Freyd citând exemplul din capitolul „Pe narcisism“, a subliniat frumusețea excepțională a pisicilor. Ele produc impresia că le pasă de tot în lume în lume. Și numai propriile lor de sine este important. Astfel, ei ne duc înapoi în lumea copilăriei și subconștientul nostru reinviat imaginea stării de spirit din care am fost mult timp abandonată.

Toate desconsidera pisica lor cu mândrie exclus de la persoana sa. Chiar te implora tidbit pisica nu va scadea demnitatea. Chiar și atunci când se zgârierea urechea ei și va răsplătit ea toarce, știi adânc în jos că veți obține mult mai distractiv decât este. Toată atenția și îngrijirea dumneavoastră sunt percepute pisica de la sine. Pentru că e pentru câine ești maestru, și slujitorul credincios pisica. Și nu încerca să afle cine este seful. Totuși ați înțeles că nu ești tu.

Observați pisica. Joaca-te cu ea, se ghemui, pat în mod greșit. Când drumul, uite, cum grațios, cât de mândru ea shake-uri de pe ceea ce crezi că va trimite: „nu-mi pasă. Eu și așa regina. " Și ar fi absolut corect. Și tu, ca un subiect loial, încă o dată gata pentru a efectua toate capriciile de animale de companie domestice, și din nou fermecător.

De ce te iubesc pisica ta?

WWF - 50 de ani pentru o planetă vie.

+100500
Pisoii care rulează spre nicăieri) viteza de încercare)

Și, de îndată ce el tot amintit.

Ce alimente iti hrăni câinele?