De ce Julia Samoilova dezactivat, ceea ce sa întâmplat cu ea

Fata a fost la nașterea unui corp perfect normal. Dar, ca un copil, în timpul vaccinării regulat al poleomielita neașteptate sa întâmplat - corpul Yulii Samoylovoy nu a reușit.În loc de a avea de a dezvolta imunitate împotriva bolii teribil - (poliomielită atunci când o persoană devine cu handicap, nu se misca un membru, și așa mai departe.) Fata vazut bolnav de vaccin polio.

Julia'm pare rău, dar nu-ți fie frică de vaccinări. Da, asta se întâmplă, dar acest caz este una dintre mai multe milioane. Și de la poliomielita înainte de a deveni cu handicap și a murit sute sau chiar mii.

De ce Julia Samoilova dezactivat, ceea ce sa întâmplat cu ea

Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

Julia Samoilova are un record mare pista in urma. Participarea la diverse concursuri de muzică. Participarea la evenimente de caritate. Fotografierea în programe de televiziune. Acesta colaborează cu mari companii și artiști. Ea într-adevăr talent. Din păcate - ea a fost bolnav și a trebuit să se deplaseze în jurul valorii într-un scaun cu rotile

La varsta de 13 ani a fost diagnosticata cu amiotrofia spinarii. Această boală are prefixul Werding-Hoffmann

Și, cu siguranță va lupta. Singurul lucru care rămâne la noi - doar un spectator - trebuie doar să-l sprijine, și doresc mult noroc.

PS: În ceea ce privește starea sa se Julia spune că în cazul în vaccinarea împotriva poliomielitei fără succes.

Julia este dezactivat din cauza unei boli genetice ereditare - amiotrofia musculară spinală, adică. perturbat toți mușchii. Cu aceasta, nu sa întâmplat nimic, e doar o mutatie genetica cromozom - este o persoană de 6000 - 10000. Fapt boala Julia a fost adoptat de antiprivivochnikami că peste tot pe internet și nu numai răspândirea zvonurile înșelătoare care Julia a devenit invalid din cauza vaccinării, care nu poate fi, deoarece genetica stabilite înainte de naștere. Poate că această fată convins și foarte tineri sau chiar ea a plătit pentru asta, ea a susținut că vinovatul care urmează să fie vaccinate.ilustrează în mod viu faptul răspunsurilor dezinformare de transfer de masă la această întrebare: de fapt, nimeni nu a întrebat, ce este aceasta boala, de ce apare, dar refrenul se repetă că undeva scade. În mod evident, nu sunt experți în domeniul geneticii, este dificil de a judeca în mod obiectiv, dar orice persoană, mai mult sau mai puțin alfabetizate înțelege că prejudiciul genetice nu pot fi legate de vaccinare, deoarece depinde de genele părinților, mai degrabă decât pe factori externi.

Cantareata Julia Samoilova a devenit invalid de grup I-lea, cu un diagnostic de amiotrofia spinarii Verdniga - Hoffmann în 13 ani. Motivul - o mutatie genetica in cromozomul 5: În cazul în care gena mutantă este și tatăl și mama, copilul se dezvolta boala. În sine Julia din greșeală sau din convingere cineva crede că poate fi sledstviyaem „nu a reușit să fie vaccinați împotriva poliomielitei“, în vederea repetate pe gândire, toți cei care nu știu ce din care apar bolile ereditare genetice .

Yuliya Samoylova cunoscut multora proiectului „Factorul A“, și, de asemenea, ca un cântăreț, ispolnevshey piesa „A fi împreună“ pentru deschiderea Jocurilor Paralimpice. Ea spune că Julia a devenit invalid după ce a făcut în copilărie vaccinarea împotriva poliomielitei. Și acest lucru nu este singurul caz. Din păcate, nu este întotdeauna posibil să ghicească modul în care corpul copilului va reacționa la unul sau celălalt vaccin. Fratele meu, de exemplu, a dezvoltat diabet zaharat după o vaccinare de rutina.

De ce Julia Samoilova dezactivat, ceea ce sa întâmplat cu ea

De ce Julia Samoilova dezactivat, ceea ce sa întâmplat cu ea

Supradotați și talentați Julia Samoilova întreaga viață, din moment ce o vârstă foarte tânără, se mută într-un scaun cu rotile.

Din păcate, probleme ale picioarelor Julia apărut cu mult timp în urmă, în copilărie, după vaccinată ei împotriva poliomielitei.

De ce Julia Samoilova dezactivat, ceea ce sa întâmplat cu ea

Medicii au o perioadă suficient de lungă de timp, nu a putut găsi adevăratele motive pentru care fata in fiecare zi mai puțin și mai puțin se simt picioarele lor, și pur și simplu vindeca Julia, punând înainte diferite ipoteze cu privire la boala.

De ce Julia Samoilova dezactivat, ceea ce sa întâmplat cu ea